2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

kızlar merhaba

ben sürekli topopiğinizi ziyaret ediyorum ve yorumlarınızı okuyorum bizde 15 aylık evliyiz ve yaklaşık 1 yıldır deniyoruz

hoşgeldın canım; pekı bıldıgın bı problemın varmı? sat ını bat ını ve yaşını yazmak istersen yazabılırsın arkadaşımız senıde ekler lısteye

kızlar merhaba

ben sürekli topopiğinizi ziyaret ediyorum ve yorumlarınızı okuyorum bizde 15 aylık evliyiz ve yaklaşık 1 yıldır deniyoruz

cnm gunaşırı ve ilişki öncesi ve sonrsı banyo yok ve bi kaçsaat yataktan kalkmadan yatmayı denedinmi ben bu ay öle kalmıştım

hoşgeldın canım; pekı bıldıgın bı problemın varmı? sat ını bat ını ve yaşını yazmak istersen yazabılırsın arkadaşımız senıde ekler lısteye

var tabi

ben 31 yaşındayım eşimde 32
baktık ilk üç beş ay olmadı hemen doktora gittim bende prolaktın seviyem yüksek çıktı 39
eşimde de hareketli sprem sayısı az çıktı
ben dostinex diye bir ilaç kullanıyorum
eşimde 3 ay proxed plus kullandı 2-3 ay sonrasında keçi boynuzu kürüne başladık 10 gündür ona devam ediyoruz

geçen ay ben adet olmadım doktora gitti kist oluşmuş

doktor doğum konrol hapı verdi içtim bitti adet omam lazım fakat böyle kahverengi akıntı gibi oluyor 2 gündğr anlamdım

cnm gunaşırı ve ilişki öncesi ve sonrsı banyo yok ve bi kaçsaat yataktan kalkmadan yatmayı denedinmi ben bu ay öle kalmıştım

ilşki öncesi ve sonrası banyo nıye yok ya yenı evlendıgımde hemen hamıle kaldım ilk ayımda ve ilşkı oncesıde hep banyo yapardım ilşki sonrasıda hep yıkanırdım haladaa öölee:26:

Başlıınıza bayıldım kızlarr İnşallah hepinizi miniminicik sevimli bebişleri olsun hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…