- 7 Ekim 2007
- 3.636
- 74
- 643
- 45
- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #1.101
onun o bal yanaklarini yirim ben maşallahhhhhhhhhhhkızım 4 aylıkken ahah balım benim çok özledim o hallerini işte aynından bitane daha istiyorum
Sensin benim canimmmmmmmcanımm benim demek kahve lekelerin geldi, dur bakalım heptan regl olmamışsın daha..biraz daha bekleyelimm kuşum..
evet artık kendimi hazır hissediyorum, tabiiki korkularım yok değil ama..herşey olacağına varırmış dimi .. Allahıma sığındım vallahi azrammmmmm, canımın içi arkadaşım benimmm..
sertap erener yahuuu kendime yeni bir ben lazim sarkisi cok severim o sarkiyisertap kim yavay valla o dediginden yutmus gibiyim bugün nedense sagol canim Allah hepimizi güldürsün..
ay ben alık oldum sankim 2.sayfayamı bakcam şimdi
yok yok kızım orada 4 aylıkken çok özledim o hallerini şu an 5 yasında bilmiş kızımyaaaa ben onuuuu, hani internette avatarlar var ya ondan sandımm..ne kadar tatlı maşallah..nazar değcekk kaldır sen onu bence..yerim onun yanaklarını benn ısırırımmmmm
ekle eklede en azından psikolojikmen mutlu olayı hani yılmadım çalışıcam başaracağım die bi hevesleneyim
tatlıcadı1 senin batıın geçmişş canım sanırım spnuç yok mu? bir gelişme :)
neyse kuzular..güzel şeyler konuşalımmmm..ben artıkk bebek istiyorum ya korunmak istemiyorummmmmmmmmmmm..bakalım yarın doktorum ne diycek, tahlillerimi alcam, benim için de dua edin olur muuuuuuuuuuuu?
anliyorum seni kusum... canimsinbir kisi degil bin kisi de sen, hepsini haric yapariz biz.. yeter ki sen iste
bu arada biz yareni eski topige geri yollayalim ya orasi onun ilk göz agrisiydi ve birakmak istemiyorduhahahaaa yasasin kötülük ay yaren simdi bana ver yansin etcek he
kızlar gördünüzmu benim balımı
kızım 4 aylıkken ahah balım benim çok özledim o hallerini işte aynından bitane daha istiyorum
albümemei eklicem cnm
onun o bal yanaklarini yirim ben maşallahhhhhhhhhhhallahim yaaa bende istiyorummmmm böyle yumuk yumuk elleri tombiş yanaklari olan bi melekkk
Sensin benim canimmmmmmmKuppem kahve pembe arasi kuzucum ama ped kirletti yani cok az değil adet saymalimiyim acaba bunu bilmiyorum. :26:
sertap erener yahuuu kendime yeni bir ben lazim sarkisi cok severim o sarkiyiAmin kuzucumm
tamam canım. sat 18 Aralık.. bat ?? koyacağım.. yaş ne peki...?
canım negatif.. yumurtalarım küçüktü,büyümemişler malesefki.. adeti bekliyorum bakalım.
canımmmm, dualarım seninle
seviyom senii
çok tatlı. maşallah
Azrammmee ateşinn? üfff yaaaaa
yok yok kızım orada 4 aylıkken çok özledim o hallerini şu an 5 yasında bilmiş kızım
albüme eklıyemedım; avatara koydum..
albüme eklıyemedım; avatara koydum..
nilufercim allah bagislasin cok tatli bir kizin var masallahhh kocaman olmuşşş
ah cnm benim pek tatalı ya bende albume koyamıyorum avatarı değiştrmek istemiyorum arkadaşalar bize yardım edin
aynindan olmaz yaren... senin oglun olacak[sağlıklı olsun farketmez bana ama kızım ve eşim yağmur gelsin istiyo adını bile buldular
canim sen bi album olusturmussun ya o albumu icine giriyorsun sag ustte resim yukle butonu var + isareti var yaninda ona tiklayip resmi seciyorsun hepsi bukadar
sectim ama ilerisi gelmedi
aynindan olmaz yaren... senin oglun olacak[sağlıklı olsun farketmez bana ama kızım ve eşim yağmur gelsin istiyo adını bile buldular
aaaa regentosumuzun da ismi yagmur
sectim ama ilerisi gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?