2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

kızım 4 aylıkken ahah balım benim çok özledim o hallerini işte aynından bitane daha istiyorum
onun o bal yanaklarini yirim ben maşallahhhhhhhhhhh allahim yaaa bende istiyorummmmm böyle yumuk yumuk elleri tombiş yanaklari olan bi melekkk

Sensin benim canimmmmmmm Kuppem kahve pembe arasi kuzucum ama ped kirletti yani cok az değil adet saymalimiyim acaba bunu bilmiyorum. :26:

sertap kim yav ay valla o dediginden yutmus gibiyim bugün nedense sagol canim Allah hepimizi güldürsün..
sertap erener yahuuu kendime yeni bir ben lazim sarkisi cok severim o sarkiyi Amin kuzucumm

yaaaa ben onuuuu, hani internette avatarlar var ya ondan sandımm..ne kadar tatlı maşallah..nazar değcekk kaldır sen onu bence..yerim onun yanaklarını benn ısırırımmmmm
yok yok kızım orada 4 aylıkken çok özledim o hallerini şu an 5 yasında bilmiş kızım

ekle eklede en azından psikolojikmen mutlu olayı hani yılmadım çalışıcam başaracağım die bi hevesleneyim

tamam canım. sat 18 Aralık.. bat ?? koyacağım.. yaş ne peki...?

tatlıcadı1 senin batıın geçmişş canım sanırım spnuç yok mu? bir gelişme :)

canım negatif.. yumurtalarım küçüktü,büyümemişler malesefki.. adeti bekliyorum bakalım.

neyse kuzular..güzel şeyler konuşalımmmm..ben artıkk bebek istiyorum ya korunmak istemiyorummmmmmmmmmmm..bakalım yarın doktorum ne diycek, tahlillerimi alcam, benim için de dua edin olur muuuuuuuuuuuu?

canımmmm, dualarım seninle

seviyom senii

kızlar gördünüzmu benim balımı

çok tatlı. maşallah

Azrammm ee ateşinn? üfff yaaaaa

Tablomuzun ilk hamişi değil ama ilk regline ismimi yazdirdim iki keskin uçtan birisi oldum hayat ne tuhaf yaa

heee o bayan... kaynanamlardayim da malum kafami tek bir yere toplayamiyorum.. canim kaynanamla yanyana oturuyoruz..

sev beni yaa ihtiyacim var

ah cnm benim pek tatalı ya bende albume koyamıyorum avatarı değiştrmek istemiyorum arkadaşalar bize yardım edin

canim sen bi album olusturmussun ya o albumu icine giriyorsun sag ustte resim yukle butonu var + isareti var yaninda ona tiklayip resmi seciyorsun hepsi bukadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…