- Konu Sahibi tatlicadi1
- #1.141
ay bakıyom hep uzaklar var ay nie ben hep uzak çekmişim bilmem
neyse canımm olsunn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay bakıyom hep uzaklar var ay nie ben hep uzak çekmişim bilmem
ev guzel bu bi gerçekama kızçeee çokk uzak yakın fotosu ykmuydduuu
![]()
kızlar merhaba
ben sürekli topopiğinizi ziyaret ediyorum ve yorumlarınızı okuyorum bizde 15 aylık evliyiz ve yaklaşık 1 yıldır deniyoruz
kızlar merhaba
ben sürekli topopiğinizi ziyaret ediyorum ve yorumlarınızı okuyorum bizde 15 aylık evliyiz ve yaklaşık 1 yıldır deniyoruz
hoşgeldın canım; pekı bıldıgın bı problemın varmı? sat ını bat ını ve yaşını yazmak istersen yazabılırsın arkadaşımız senıde ekler lısteye![]()
doktor doğum konrol hapı verdi içtim bitti adet omam lazım fakat böyle kahverengi akıntı gibi oluyor 2 gündğr anlamdımvar tabi
ben 31 yaşındayım eşimde 32
baktık ilk üç beş ay olmadı hemen doktora gittim bende prolaktın seviyem yüksek çıktı 39
eşimde de hareketli sprem sayısı az çıktı
ben dostinex diye bir ilaç kullanıyorum
eşimde 3 ay proxed plus kullandı 2-3 ay sonrasında keçi boynuzu kürüne başladık 10 gündür ona devam ediyoruz
geçen ay ben adet olmadım doktora gitti kist oluşmuş
doktor doğum konrol hapı verdi içtim bitti adet omam lazım fakat böyle kahverengi akıntı gibi oluyor 2 gündğr anlamdım
cnm bende hapı bıraktığım ilk 2 ay öle olmuştu
cnm gunaşırı ve ilişki öncesi ve sonrsı banyo yok ve bi kaçsaat yataktan kalkmadan yatmayı denedinmi ben bu ay öle kalmıştım
neyse canımm olsunn![]()
cnm bi tane ananeside cekilmiş bi resmi vardı onu profil yapıyorum bak
cnm bi tane ananeside cekilmiş bi resmi vardı onu profil yapıyorum bak
profiline baktımda sakaryada oturuyormuşsun bende sakaryada oturyorum
kizlar masallah miniklerinizeAllah size bagislasin canlarim
![]()
hee bu iiçok guzel bi kız maşşallahhh
![]()
benim kızım aynı babasına benzer ben ameliyattan ayılırken bile babasına benziyomu die sayıklamıştım bakalım 2.ler nasıl olcak kızıma benzesin gerci biz eşimlede benzeriz çok
tişekkur ettım şekerım,sende kendı fotonu koy barimm![]()