2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

Canım benim bilmem mi benide anneciğim 41 yaşında kucağına almış... :)) Aşılama canım ama yinede çoook mutluyum Rab'bim ağlatıp aratmadan nasip etti, inşallah sağlıkla kucağımıza alıp hayırlı evlatlar olarak büyütmeyide nasip eder... :16::16::16:

Menbetam nasılsın canım, umarım sağlığın keyfin yerindedir... :16::16::16:

iyim canım benım cok saol. sen nasılsın ?? nasıl gıdıyor bakım taze hamişlik ?? benım gecen hafta kanamam oldu cok şükürki bitti ve suan hersey yolunda bu hafta kalp atıslarını duyucaz insallahhhh..

Evet canım 2. testide yaptım onda 2. çizgi daha belirgin oldu.Bakalım hayırlısıyla yarın doktora gidince öğreneceğim çok heyecanlıyım:)

Ayyyy süper canımm yaa peki sana son bir sorum olcak,2.testi yaptığında batın kaç gün gecikmişti. benimde geciktide biraz:) inşallahh dr müjdeyi vericekkkk:9::10::16:

iyim canım benım cok saol. sen nasılsın ?? nasıl gıdıyor bakım taze hamişlik ?? benım gecen hafta kanamam oldu cok şükürki bitti ve suan hersey yolunda bu hafta kalp atıslarını duyucaz insallahhhh..

Aman canım Allah korusun, Rab'bim sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inşallah... İnşallah sağlıkla duyarsınız kalp atışlarını, benim şuan için herhangi bir şikayet anlamında sıkıntım yok, herşey gayet sakin gidiyor, yarın Rab'bim izin verirse keseyi görücez, inşallah herşey yolunda ve sağlıklı gidiyordur, içim içimi yiyor, şu bir haftayı nasıl zor geçirdim anlatamam, inşallah yarın Rab'bim izin verir herşey yolunda çıkar... :16:

Son düzenleme:
Aman canım Allah korusun, Rab'bim sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inşallah... İnşallah sağlıkla duyarsınız kalp atışlarını, benim şuan için herhangi bir şikayet anlamında sıkıntım yok, herşey gayet sakin gidiyor, yarın Rab'bim izin verirse keseyi görücez, inşallah herşey yolunda ve sağlıklı gidiyordur, içim içimi yiyor, şu bir haftayı nasıl zor geçirdim anlatamam, inşallah yarın Rab'bim izin veriri herşey yolunda çıkar... :16:

amin canım insallahhh... cok saol :16:

kız hıc gaz sancın felan da mı yoook. ohh ne güzell. ben beyagı cekmıstım onu.. mesela ıkı uc gundurde goguslerım cok şiş ve acıyor.. ayyy yarın gelınce hemen yaz bak merak ederım.. canınıda hıc sıkma hersey yolundadır insallahh.. kac haftalık oldun sata gore ?? :54:

Ayyyy süper canımm yaa peki sana son bir sorum olcak,2.testi yaptığında batın kaç gün gecikmişti. benimde geciktide biraz:) inşallahh dr müjdeyi vericekkkk:9::10::16:

Canım şöyle söyliyeyim benim adet tarihim belli olmuyor bazen 32 gün bazen 35 gün arayla oluyorum.En son adet tarihim 30 Aralıktı.İlk testi yaptığımda 29 gün olmuştu,2. testi yaptığımda 33 gün olmuştu.Bugün 38. günüm şimdilik regl olmadım:)
İnşallah ikimizde müjdeli haberlerle geliriz buraya:)

Son düzenleme:
amin canım insallahhh... cok saol :16:

kız hıc gaz sancın felan da mı yoook. ohh ne güzell. ben beyagı cekmıstım onu.. mesela ıkı uc gundurde goguslerım cok şiş ve acıyor.. ayyy yarın gelınce hemen yaz bak merak ederım.. canınıda hıc sıkma hersey yolundadır insallahh.. kac haftalık oldun sata gore ?? :54:

Pardon unuttum canım, aşılamanın yapıldığı ilk hafta sık wc ye çıktım o 1 hafta falan sürdü hemen geçti, sadece adet sancım gibi bir sancım vardı, aşılama yapıldığından beri vardı o ama regl dönemim gelince daha da arttı ama eveli gün bitti gibi şuan pek ağrım yok, ne göğüs hassasiyeti, ne göğüs şişmesi, ne bulantı, ne baş dönmesi vs vs vs hiçbiri yok şu ana kadar sadece sık idrara çıkma ve sancı yaşadım o kadar, onlarda geçti gibi zaten... Yarın tam 5 olucam, bugün 4+6 dayım... İnşallah canım inşallah Rab'bim güzel haberlerle gelmeme izin verir... Yarın 18:45 randevum, akşam gelince yazarım mutlaka, ne olur dua edin inşallah her şey yolundadır...

Aman canım Allah korusun, Rab'bim sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inşallah... İnşallah sağlıkla duyarsınız kalp atışlarını, benim şuan için herhangi bir şikayet anlamında sıkıntım yok, herşey gayet sakin gidiyor, yarın Rab'bim izin verirse keseyi görücez, inşallah herşey yolunda ve sağlıklı gidiyordur, içim içimi yiyor, şu bir haftayı nasıl zor geçirdim anlatamam, inşallah yarın Rab'bim izin verir herşey yolunda çıkar... :16:

İnşallah sorunsuz bir şekilde keseyi görürsünüz yarın canım,içini ferah tut stres yapma inşallah Allah cc'nin izniyle her şey yolunda olacak:16:

Pardon unuttum canım, aşılamanın yapıldığı ilk hafta sık wc ye çıktım o 1 hafta falan sürdü hemen geçti, sadece adet sancım gibi bir sancım vardı, aşılama yapıldığından beri vardı o ama regl dönemim gelince daha da arttı ama eveli gün bitti gibi şuan pek ağrım yok, ne göğüs hassasiyeti, ne göğüs şişmesi, ne bulantı, ne baş dönmesi vs vs vs hiçbiri yok şu ana kadar sadece sık idrara çıkma ve sancı yaşadım o kadar, onlarda geçti gibi zaten... Yarın tam 5 olucam, bugün 4+6 dayım... İnşallah canım inşallah Rab'bim güzel haberlerle gelmeme izin verir... Yarın 18:45 randevum, akşam gelince yazarım mutlaka, ne olur dua edin inşallah her şey yolundadır...

hımm evet idrara cıkma bendede olmustu.. aman bebişin senleya olmasın gerısıde bosver.. dualarımız senınle.. Allah gonlune gore verecektir.. ayy bende heyecan yaptım karından gozukur yarın... benım 4+4 te alttan gozuktu 5+4 te ustten 6+4 te insallah kalp atıslarını duyucaz :9::9:

Canım şöyle söyliyeyim benim adet tarihim belli olmuyor bazen 32 gün bazen 35 gün arayla oluyorum.En son adet tarihim 30 Aralıktı.İlk testi yaptığımda 29 gün olmuştu,2. testi yaptığımda 33 gün olmuştu.Bugün 38. günüm şimdilik regl olmadım:)
İnşallah ikimizde müjdeli haberlerle geliriz buraya:)

sevdim 33 rakaamını bekliyim o zaman bende tabi kırmızılar gelmezse:) sanki bgn gelicek gibi geliyor bana:10:

hoşbulduk kızlar..

canım yiğenim napıyor...:1:

tatlım bugün kan verdinmi?? naptın çatlamıyormusunnn?

Meraktan ölüyorum canım ama bugün dükkanda yalnızım bir yere çıkamayacağım.İnşallah yarın doktora gideceğim nasipse.İçim kıpır kıpır meraktan ama biraz vakit geçsin diye bekledim,inş yarın gideceğim

Back