• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

ah cnm benim en azından olabildiğini biliyoruz ee sorununde ne oldunu inşalla hepimiz 2013 e bebelerimizle gircez
evet hamile kalabilmek bile güzel tatlım..aminn inşallah canımm, çokk istiyorum artıkkk..
AAMİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN:nazar::nazar::nazar::nazar: :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: AYY ÇOK TATLI BU BEBİŞ DE YAA:):1::1::1::1::1::1:

çooook tatlı dimi yaaa..popişini ısırasım geliyo :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

cnm benim benim bata çok var sen düşün he ne dersin ahhhhh bi gebe kalımda döneyim keske görmez gözum sizi dermişim ah nasıl giderim arkama bakmadan bana dersen hayırlı olsun pardon tanıyamadım bile derim o derece fenayım :1::1::1:

vuuuuuu aman aman tatlim hamile kal da tek unut bizi :9::9::9::9:

Of anam offfffffff oku oku bitmedi kizlar yahuuu:1:
Azram ve elif5454 heyecanla sizi bekliyoruzzz.... bugün bat veee bebişler oradamı bakalımmm:52:
kuzucummmm benim umitler onumuzdeki aya kayiyor galiba kahve lekelerim geldi bugun ve felaket bir bas agrim var poffff:31:

fıstıklar merhaba :3::3::3:

yeni konunuz hayırlı ve çok ama çok UĞURLU OLSUN.

2012 de, hatta ilk aylarında hayırlısıyla hemencecik hamile kalın inşallah.

beni unutmadınız dimi yaa:))

direk daldım ama:)))

kızlarımla ziyaret edelim dedim topiği, inşallah uğurlu geliriz.

şaka maka 29.haftaya başladık, darısı sizlere olsun.. :16::16::16::16::16::16::16:
polyannacim tatlimm hosgeldin sefalar getirdin seni unuturmuyum hiccc masallah bebisinde kocaman olmusssss allah bir avazda kurtarsin seni insallah saglik sihhatle al bebisini kucagini tatlim ara ara yine gel ama:16:

çok kötüydü.. nikahta ayağımı burktum.. sonrası tam bir eziyet zatennn:50::50::50: bu arada teşekkür ederim canım:29:
canimmmm cok gecmis olsunn topuklumu giymistin nasi burktun bilegini burkulmada cok can yakar :31:

kızlar merhaba, çok kötüyüm ben ya :(((((((((( :14::14::14::14::14:

pek detaya girmeyeyim ama kahyınvalidemle sorunlarımız tahammül sınırlarını öyle bi aşmış durumda ki, dayanılmaz bir hayatın içindeyim ve ALLAH kahr etmesin ki, çıkamıyorum, gücüm yetmiyor, ah keşke güzel bi işim olsaydı, şimdi konut kredisi araştırmaya durdum, iş de bulucam, mecburum artık buna, ya eşimden ayrılacağım yada bu evden, ikisinden biri.... artık dayanamıyorum ya, günüm ağlamakla geçiyor....:14::14::14:
canimmmmmmmmmmmmmmm sen ne kadar guclu bir kadinsin allah bu cektigin cefalarin uzuntulerin sıkıntılarini mukafatini mutlaka verecektir. İsyan etmiyorsun rabbine namazlarinda hep dualarinda rabbinden istiyorsun hersey.... allah kotuye kotuluk verirmis, yuregindee iyilik yesertenede iyilik. Allah yar ve yardimcin olsun bitanem gercekten cok zor ama sen bu zoru basariyorsun ne mutlu sana :16:

yaaaa yarennn, durumunu hatirlatip bizleri de kendini de üzme artik :20::20::20::20: hayatta her sey olur.. bi kere topik meselesi, yani o yazismalar bastan asagi sacmaydi :19::19::19::19: cok abartilmisti.. neyse geldi gecti artik.. sen su süreci en güzel rahat bi sekilde atlat önüne bak tatlim.. demek ki neymis, hayatta esnek olmaliymisiz.. dün taptigimizi bugün taslayabilmeliymisiz, büyük konusmamaliymisiz... ay ne cok atasözü söyledim ben bugün :26: ay neyse konuyu dagitmayim ben.. :1:
regencim cok alem kizsin yahuuuuu bu baş agrimla bile guldurdun beni allahta seni guldursun ilahiiiiii:1: (sertapdan namelerde gozumden kacmadi dogrusu) atasozu ve deyimler sozlugu klavuzumu yuttun naptin:52:

neyse kuzular..güzel şeyler konuşalımmmm..ben artıkk bebek istiyorum ya korunmak istemiyorummmmmmmmmmmm..bakalım yarın doktorum ne diycek, tahlillerimi alcam, benim için de dua edin olur muuuuuuuuuuuu?
canim benim ne kadar guzel artik kendini hazir hissediyorsun. İnsallah doktorunda yarin sana güzel seyler soyliycek umutla bekliyorum kuzucumm dualarim seninle bitanem:16:

cnm benim benim bata çok var sen düşün he ne dersin ahhhhh bi gebe kalımda döneyim keske görmez gözum sizi dermişim ah nasıl giderim arkama bakmadan bana dersen hayırlı olsun pardon tanıyamadım bile derim o derece fenayım :1::1::1:
:9::9::9::9::9: canim bebisin seni daha fazla bekletmeden gelicek insallah kuppemin de dedigi gibi hamile kalabilmeniz bile harkulade bisey:16:

kuzucummmm benim umitler onumuzdeki aya kayiyor galiba kahve lekelerim geldi bugun ve felaket bir bas agrim var poffff:31:

polyannacim tatlimm hosgeldin sefalar getirdin seni unuturmuyum hiccc masallah bebisinde kocaman olmusssss allah bir avazda kurtarsin seni insallah saglik sihhatle al bebisini kucagini tatlim ara ara yine gel ama:16:

canimmmm cok gecmis olsunn topuklumu giymistin nasi burktun bilegini burkulmada cok can yakar :31:

canimmmmmmmmmmmmmmm sen ne kadar guclu bir kadinsin allah bu cektigin cefalarin uzuntulerin sıkıntılarini mukafatini mutlaka verecektir. İsyan etmiyorsun rabbine namazlarinda hep dualarinda rabbinden istiyorsun hersey.... allah kotuye kotuluk verirmis, yuregindee iyilik yesertenede iyilik. Allah yar ve yardimcin olsun bitanem gercekten cok zor ama sen bu zoru basariyorsun ne mutlu sana :16:

regencim cok alem kizsin yahuuuuu bu baş agrimla bile guldurdun beni allahta seni guldursun ilahiiiiii:1: (sertapdan namelerde gozumden kacmadi dogrusu) atasozu ve deyimler sozlugu klavuzumu yuttun naptin:52:

canim benim ne kadar guzel artik kendini hazir hissediyorsun. İnsallah doktorunda yarin sana güzel seyler soyliycek umutla bekliyorum kuzucumm dualarim seninle bitanem:16:

:9::9::9::9::9: canim bebisin seni daha fazla bekletmeden gelicek insallah kuppemin de dedigi gibi hamile kalabilmeniz bile harkulade bisey:16:

ah cnm benim inşalla

canımm benim demek kahve lekelerin geldi, dur bakalım heptan regl olmamışsın daha..biraz daha bekleyelimm kuşum..

evet artık kendimi hazır hissediyorum, tabiiki korkularım yok değil ama..herşey olacağına varırmış dimi .. Allahıma sığındım vallahi azrammmmmm, canımın içi arkadaşım benimmm..:16::16::16::16:

sertap kim yav :9::9::9::9: ay valla o dediginden yutmus gibiyim bugün nedense :9: sagol canim Allah hepimizi güldürsün..

yaren hanim yaren hanim mesajimi görmüyorsunuz :19::19::19::19: topik basligiyla ilgili soruna cevap vermistim..

aaaa deryacımm gelmiş, kader arkadaşım..bende inşallah onun gibi hamile olcam yakın zamanda :52: :52:nası gidiyo hamilelik deryacımmm iyi misin, sorun yoktur umarım kuşumm..:nazar::nazar::nazar:

Back