- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #11.221
İnşallah canım hayırlısıyla hamileyimdir.Benimde normalde adet olacağım zaman göğüslerim ağrırdı,uçları çok sızlardı.İlk kez bu ay göğüslerimde bir şey hissetmiyorum.Kasıklarımda batma benimde oluyor,gece uykumdan bile uyandırıyor,birde fena halde wcye gidiyorumİnşallah ikimizde hamileyizdir
ben kendimden pek beklemiyorum,daha 2.denememiz diye canım :26:,senin için tümm kalbimle hamile olmanı diliyorum,tabi ki bekleyen herkes için olsun bu dileklerimiz.
Çok tşk ederimmmmmmAslında bende 3 aylık evliyim 3. denememiz Neden olmasın benim arkadaşım benden 2 ay önce evlendi ve 2. ayında hamile kaldı maşaallah.İnşallah sende hamilesindir.Rabbim tüm isteyenlere versin
''Gelin ata binmiş ya nasip demiş'' ee hadi hakkımızda hayırlısı arkadaşım
kızlar merhabalar bende listeye girmek istiyorum
daha önceden giriyordum ama şimdilerde tatildeyim yakında eve gidince görüşürük
15 ocak satım batımda 15 şubat biz 3 aydır çalışıyoruz
bu ayda bişey çıkacağını hiç sanmıyorum çünkü kayınvalidemdeyim çalışmalar sekteye uğradı
neyse inşalllah hamileyizdir Allahtan umut kesilmez:26: değil mi
Iyi akşamlar kızlar,
güzel haberler alırız umarım bu gece
haberler senden canım)
kızlarr napıosunuz var mı bi değişiklik..benim çok kötü boğazlarım ağrıyo, kulaklarım basınç dolu sankii..çook soğuk havalar yaa..ben hiç bu kadar soğuk görmemiştimmmmm..dün sularımız kesilmişti..şaşırdık, meğersem su boruları donmuş..ve ben izmirde yaşıyorumm..şoklardayım
insallah canım ınsallah sende er gec bu topıkte ben hamıleyım dıye bagırırsın insallah ..kızlar merhabalar bende listeye girmek istiyorum
daha önceden giriyordum ama şimdilerde tatildeyim yakında eve gidince görüşürük
15 ocak satım batımda 15 şubat biz 3 aydır çalışıyoruz
bu ayda bişey çıkacağını hiç sanmıyorum çünkü kayınvalidemdeyim çalışmalar sekteye uğradı
neyse inşalllah hamileyizdir Allahtan umut kesilmez:26: değil mi
merhaba,hoşgeldin canım, liste işine tatlıcadımız bakıyor,görüp ekler o da seni. ne diyelim hepimizin yolu açık olsun,inşallah kavuşuruz yavrularımıza kısa zamanda
ayy canım kımsecıkler yok anam dıger toopıkler doluu anam :) ee durumlar nasıl sende gelısme var mı?
canıkommm ınsallah kırmıızılar gelmez neresındensın ıtanbulun ben de ıstanbulda oturuyorummm:)evet millet takır takır yazıyor. yok canım belirli bi şey,hayatımda regl belirtilerini en az seviyede hissettiğim bi dönemdeyim o kadar:) 4şubatı bat bekliyorum zeynepcim
canıkommm ınsallah kırmıızılar gelmez neresındensın ıtanbulun ben de ıstanbulda oturuyorummm:)
kısmet artık canım beklicez görücezbahçeşehirdeyim canım sen
sekerım ben kucukcekmecede oturuyorum avrupa yakasında mı bahcesehır ?
evet yakın sayılırız canım ,küçükcekmece tren istasyonundan söyliyim biliyorsan eğer halkalıdan sonra bahçeşehir geliyor, temin kenarında bahçeşehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?