• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

yorgunum sekercim yaa... karnima agrilar giriyo ara ara.. bir de ayak bas parmagimin alti feci sis.. biraz uzatayim. gecen frankfurta gittigimizde topuklu üstünde yürüdüm cok uzun süre ondan dolayi agri kaldi insallah gecer is yerinde zor oluyor cünkü.. hadi öptüm seni de miniki de :54:

regencim var mı gelip gidenn :10:

Rosem çook sağ ol canım, bilemiyom tatlım ne yapayım ne yapmıyayım, prospektüste hamileyseniz kullanmayın diyor, drunuz ancak yarar/zarar durumuna göre size öneriri diyor, e bu korkuttu beni, ama öksürüğüm çoook fena, böğüm böğüm öksürüyom, öksürürken 2ye katlanıyom karnım fena kasılıyor, bu bebeğe zarar verir mi bilemiyorum, ateşim şuan 37,1 de ateşimin yükselmemesi lağzım bu bebeğe zarar verebilir, nasıl bir çıkmazdayım inan bilemiyorum, dr. günde 3 kere 1er ölçek verdi şurubu ben korkudan dün akşam 1 bu akşam 1 ölçek içtim... Ne yapıcam nasıl yapıcam bilemiyom, e şurubu veren kadın doğumcum ondan daha mı iyi bilicem diyom ama yinede içmeye tereddüt ediyom karmakarışığım...

Hoşgeldin tatlım cadım, yav ben napim bu şurup işini tatlım yaa, ne olur bir akıl ver...

canım bu ilaçlar 4 sınıfa ayrılıyor..
1-a sınıfı gebeler kullanabulur
2-b sınıfı gebeler çok gerekmedikçe kullanılmaz
3-c sınıfı gebeler kullanamaz ama bilmeden kullunıncada çok çok kötü değil
4-x sınıfı gebeler asla kullanamaz

bizim prospektüste bu kısma dikkat etmemiz gerek
c ve x i asla almıyorz..
a içebiliriz
b dr yönlendirirse içibiliriz..
nitekim senin dr önerdiği için iç derim ben..

bunu bana anlatanda bi dr arkadaşımız:34:
bilgi olsun diye uzunca açıklayayım dedim

Back