• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

Regen iyi gecelerrrr

Tatlicadi sana sorum olacak ates olcuyom yaben simdi 7bucukta olcuyorum sabahlari ama ben bu sabah 6bucukta uyandim kendiligimden ama yinede olctum 36,3 cikti ve 7bucukta olctum herzamanki gibi 36,2cikti hangisine bakacam ben simdi biliyormusun canim

Nimetcim cok sukur iyim iste neolsun yeni donem basladi kirmizilari kiskisladik

Bismillah deyip yeni aya yeni umutlarla giriyoruz Insaallah Hayirli vakit gelmistir diyorum

canım ben şuan ilk aşamadayım drum bana bi iğne verdi işte 21.günden itibaren onu vuruyorum bat yarın bakalım .günü gel dedi şuan yumurta takibim yapılıyor ama çok heyecanlıyımmmmm:52:

canım herşeyi haberdar et emi.. heyecanla bekliyorum...

Tatlicadim ohoo sen bilmiyon galiba ben hamileyim kiz

Demeyi cok isterdim ama troit hapindan sanirim 4gunluk gecikmeyle kirmizilara yenik dustum

Hatta bitti kirmizilarim dun temizlendim

Simdi ben dongumu bilmiyorum tabi 26mi 28mi 29mu yoksa 32mi
29u gecmezdi enson 32oldu iste bakalim ovtest kullanip ates olcuyorum

anaa ben nası kaçırdım ya..:26: kusurabakma canım yaa..

yorgunum sekercim yaa... karnima agrilar giriyo ara ara.. bir de ayak bas parmagimin alti feci sis.. biraz uzatayim. gecen frankfurta gittigimizde topuklu üstünde yürüdüm cok uzun süre ondan dolayi agri kaldi insallah gecer is yerinde zor oluyor cünkü.. hadi öptüm seni de miniki de :54:

geçmiş olsun canım topuklu ayakkabıyı sırf bu yüzden sevmiyorum hiç...

hadi iyi gecelr...

Regen iyi gecelerrrr

Tatlicadi sana sorum olacak ates olcuyom yaben simdi 7bucukta olcuyorum sabahlari ama ben bu sabah 6bucukta uyandim kendiligimden ama yinede olctum 36,3 cikti ve 7bucukta olctum herzamanki gibi 36,2cikti hangisine bakacam ben simdi biliyormusun canim

tatlım herzamanki gibi çıktıysa 36,2 yaz. 36,3 yazsanda çok bişey olmaz ama saati aynı giderse sitenin kafası karışmaz.. zaten 0,1 derece oynar 1 saatte...
hayırlısı olsun. linkini yolla aradada bakalım üzerine yorum yapalım kuzum:34:

Nimetcim Insaallah canim Allah razi olsun dualarin icin amiin diyorum
Seninde ve tum hamile arkadaslarin bebegini Rabbim korusun sag saglim dogurmayi ve buyutmeyi nasip etsin Insaallah

Tatlicadi ne kusuru canim ya olur hic onemi yok
Insaallah bi kac gune tablomuda koyarim buraya yorumlarsiniz ve heyecan dolu gunler yasayalim bariiii

Ben yatiyorum guzel hamisler ve hamis adaylari opuldunuz tatli ruyalarrr

ayy etmezmiyim tatlı cadım ilkn size diycem zaten ben:49:ama sizde çok dua edin bana oldumuuuuuu:34:

tatlım ediyorum etmezmiyim... inşallah hemencecik kavuşursun bebeğine canım...

arkadaşlar ben çıkıyorum görüşmek üzere kendinize iyi bakın iyi geceler

Herkese iyi gecelerrr kizlarrr

kızlar iyi gecelerrrr..

Nimetcim Insaallah canim Allah razi olsun dualarin icin amiin diyorum
Seninde ve tum hamile arkadaslarin bebegini Rabbim korusun sag saglim dogurmayi ve buyutmeyi nasip etsin Insaallah

Tatlicadi ne kusuru canim ya olur hic onemi yok
Insaallah bi kac gune tablomuda koyarim buraya yorumlarsiniz ve heyecan dolu gunler yasayalim bariiii

Ben yatiyorum guzel hamisler ve hamis adaylari opuldunuz tatli ruyalarrr

tatlım koy tablonu kuppe ben azra regen biliyoz bu tablo işini bizden biriler varken at emi... hadi sanada iyi geceler...:34:

valla canım doğal tıptan faydalan derim ilaç yani sonuçta bu ,ben de geçenlerde hastalandım yani hiç bir hamilelik durumum olmamasına rağmen ağrı kesici bile almadım canım,hep doğal şeyler yapıp içtim, iyileştim gayetde:) güzel sıcakca iç ve yataga girip terini de attın mı ohhh. Yeşil elma,çubuk tarçın,karanfil,zencefil++,bal,pekmez bunlarıda kaynatıp içebilirsin. ya da aktara git hamile olduğunu söyle onlar güzel bir şey veririler valla

Aynisini bende soyleyecektim alternatif tip uygula bol vitaminli gidalar sicak bitki caylari en guzeli ne biliyormusun papatya cayin icine limon bal ve oksuruk icin tereyag 1 kasik at hemen yumusar hepsini karistir ilik ic

Kızlar haklısınız ama hamileyim o yüzden bitkide kullanamıyorum sadece ıhlamur, zencefil vs kullanımı sakıncalı... + Kendimi terletememde dr. sordu ateşin yükseldi mi hiç diye dün sabah 36,9 bu sabah 36,8 di ateşim dedim, ahh ahh diye kafasını 2yana salladı şurupla ağrı kesici yazdı bana...

selam kızlar...
napıyonuz bakim...?
zeynep kız ne güzel çıkmışın öyle... derin senden güzel çıkmış ama :1::1::1:

beyazgala canım ilacı kadındoğumcuna sormadan içme canım..

Tatlım cadım, zaten direk kadın doğumcuma gittim dahiliye falan değil, bana şurubu ve ağrı kesiciyi yazan o, ben bu kadını bulmuşum bırakmam artık, yolda ayağım burkulsa direk kadındayım o derece yani... Sanırım kullanıcam, nil'i tavsiye eden arkadaşımı aradım dr. böyle böyle ilaç yazdı prosp. böyle yazıyor karar veremedeim sence ne yapayım dedim, nil ne diyorsa uygula dedi, emin ol önerdiği tavsiye ettiği hiçbirşey boş değildir dedi...

regen,
rose85+,
nartanesiii+,
tatlicadi1+,
zeynep346161+,
ketenhelva+,
muhasebe_22+
heeeyyyyy bütün sevdiklerim burdaaa.... bir de beyazgala olsaydi oh mis.. nimet de burdaydi ama gitti mi ki acep :44: kizlar hic sizi birakip gitmek istemiyom ama yatiyoruz biz ya..

Ayyyy benim, güzel, şeker, tatlı, canımm regenim, akşam baya kötüydüm, böğüm böğüm gittim öksürmekten, sabaha karşı biraz rahatlamıştım ama yine çok fena öksürüyom, gidip yatıcam tekrar...

İlginiz için çoook teşekkür ederim kızlar, ben kaçıyom yine akşam gelebilirmiyim bilmiyom ama görüşene dek kendinize iyi bakın... Koccaman koccaman öpüyorum sizleri... :16::16::16:

Ayyyy benim, güzel, şeker, tatlı, canımm regenim, akşam baya kötüydüm, böğüm böğüm gittim öksürmekten, sabaha karşı biraz rahatlamıştım ama yine çok fena öksürüyom, gidip yatıcam tekrar...

İlginiz için çoook teşekkür ederim kızlar, ben kaçıyom yine akşam gelebilirmiyim bilmiyom ama görüşene dek kendinize iyi bakın... Koccaman koccaman öpüyorum sizleri... :16::16::16:[/QUOTE]

Canım çok geçmiş olsun umarım hemencecik iyileşirsin,bol bol dinlen kendini yorma hiç:3:

Kızlar işte olduğum için test sonucunu almaya gidemedim telefonda öğrendim sonuç negatifmiş:14:ama normlade bugün adet tarihim kan testinde henüz belli olmamış olabilir mi?:14:

canım tabi bu durumda dokto ne derse onu yap ,ezbere konusmamak gerek bazen diyoruz öyle yap böyle yapma die ama işte... Geçmiş olsun tekrar şekerim

Kızlar işte olduğum için test sonucunu almaya gidemedim telefonda öğrendim sonuç negatifmiş:14:ama normlade bugün adet tarihim kan testinde henüz belli olmamış olabilir mi?:14:

canım sıkma tatlı canını, valla benim doktorum hem kan hem de idrar testi için ,adet
gecikmesi olmadan test yapılmaması gerektiğini söyluyor. bekle bakalım gecikme olcak mı canım

Back