• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

ne olsun canım işte sıkıcı bi pazar günü behsat ç yi izliyoruz kocişle bu arada senin kırmızılar gelmemiş hala hadi hayırlısı bakalım:9:

amaaaannnn... benim kirmizilarin her zamanki hali iste kafalarina göre takiliyorlar.. keyifleri yetince gelirler elbet.. :1::1::1:

eee senin günlerin ne hizlar geciyor bakalimmm??? zaman yavas akiyor degil mi??? :31::31::31::31:

amaaaannnn... benim kirmizilarin her zamanki hali iste kafalarina göre takiliyorlar.. keyifleri yetince gelirler elbet.. :1::1::1:

eee senin günlerin ne hizlar geciyor bakalimmm??? zaman yavas akiyor degil mi??? :31::31::31::31:

ayy hiç sorma tatlım ama içim raha t biliyorum bebişim hemen gelicek kollarım HAYKIRICAM BURDA:49:

günaydin hanimlarr.... artik acilisi ve kapanisi ben yapiyorum yaa.. nerelerdesniz??

selamlar...

dün gece uyuyakalmışım:17: tlfdan giriyordum zaten hiç zor olmadı uyuyakalmam:1:
çok çok özür regencim:38:

drada gittik bugün bebeğim oluşmaya başlamış...:emir_bebek: ama üsten görünmedi bebek tam olarak. kesemizde büyümüş. haftaya kalp atışlarını duyarız dedi drumuz... öyle işte... bu kadar bizden havadisler:34:

selamlar...

dün gece uyuyakalmışım:17: tlfdan giriyordum zaten hiç zor olmadı uyuyakalmam:1:

drada gittik bugün bebeğim oluşmaya başlamış...:emir_bebek: ama üsten görünmedi bebek tam olarak. kesemizde büyümüş. haftaya kalp atışlarını duyarız dedi drumuz... öyle işte... bu kadar bizden havadisler:34:

gözünaydin canim benim... her sey yolunda yani cok cok sevindim valla :16::16::16::16::16::16::16: gözünaydin canim benim :29::29::29::29: haftaya da pit pitlari duyucan yani.. ayyy benim icim kipir kipir oldu snei düsünemiyorum bile :40::40::40::40:

gözünaydin canim benim... her sey yolunda yani cok cok sevindim valla :16::16::16::16::16::16::16: gözünaydin canim benim :29::29::29::29: haftaya da pit pitlari duyucan yani.. ayyy benim icim kipir kipir oldu snei düsünemiyorum bile :40::40::40::40:

evet çok heyecanlı bişey canım.. Allahım sanada yaşatacak tez zamanda inşallah.. çok sağol canım benim

evet çok heyecanlı bişey canım.. Allahım sanada yaşatacak tez zamanda inşallah.. çok sağol canım benim

sagol canim benim güzel dileklerin icin.. hele bi yumurtlama dönemi gelsin bu sefer calismaya giderken dicem arkamdan dua edin :1::1::1: ayyy ise gitcem simdi hava cok soguk üstümü degistirmek bile gelmiyor icimden :9::9::9: sen neler yapcaksin bakalim bugün???

sagol canim benim güzel dileklerin icin.. hele bi yumurtlama dönemi gelsin bu sefer calismaya giderken dicem arkamdan dua edin :1::1::1: ayyy ise gitcem simdi hava cok soguk üstümü degistirmek bile gelmiyor icimden :9::9::9: sen neler yapcaksin bakalim bugün???

temizlik... kokular burnuma burnuma geliyor her yeri bi sileyimde evin kokusu değişsin azcık diyorum.. burasıda soğuk. her yer kar falan. 1 aydır kardan böğğ geldi yani...
ederim dua canım istediğin dua olsun:34:

temizlik... kokular burnuma burnuma geliyor her yeri bi sileyimde evin kokusu değişsin azcık diyorum.. burasıda soğuk. her yer kar falan. 1 aydır kardan böğğ geldi yani...
ederim dua canım istediğin dua olsun:34:

dua icin önce bi kirmizilarin gelmesi gerekiyor :1::1: neyse hayirlisi olsun..

valla canim bu sene epey yagdi ankaraya yaaa... kolay gelsin zor valla soguk ayri, tehlikesi ayri.. cikma sen disariya amaa... kolay gelsin canim o zaman.. ben de kacayim daha üstümü degistircem.. aksama görüsürüz..:54:

selamlar...

Ayy maşallah maşallah, Allah nazardan saklasın, Rab'bim inşallah hayırlısıyla bize de nasip eder görmeyi, duymayı... Oyyy nasıl güzel bişeydir o şimdi... :16::16::16:

Canım kan verdim yarın öğleden sonra vereceklermiş sonucu:43:Bir gün daha bekletcekler beni yani.İnşallah sonuç olumlu olur.Hava o kadar kötüki başka bir yere gidip test yaptıramadım,mecbur yarını bekleyeceğim sonuç için.

sağlık ocağı dimi?? neyse sağlık olsun üzülme.. geç olsun güç olmasın.. hangi şehirdesin ??

sağlık ocağı dimi?? neyse sağlık olsun üzülme.. geç olsun güç olmasın.. hangi şehirdesin ??

Evet canım maalesef sağlık ocağı kendi yapmıyormuş testi bu yüzden yarın öğleden sonra hatta en geç çarşamba çıkar sonuç dediler:52:İstanbul'dayım yani birde İstanbul'da böyle,birde sağlık ocağıda değil aslında aile sağlık merkezi ve testi kendileri yapamıyorlar,kan alıyorlar başka yere gönderiyorlarmış:53:

Back