- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi tatlicadi1
- #11.001
ben geldimmmmmmmmmmmm nasılsınıoz bakalım![]()
iyiyiz canim sohbet ediyoruz.. sen neler yaptin bakalim???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben geldimmmmmmmmmmmm nasılsınıoz bakalım![]()
iyiyiz canim sohbet ediyoruz.. sen neler yaptin bakalim???
ne olsun canım işte sıkıcı bi pazar günü behsat ç yi izliyoruz kocişle bu arada senin kırmızılar gelmemiş hala hadi hayırlısı bakalım![]()
amaaaannnn... benim kirmizilarin her zamanki hali iste kafalarina göre takiliyorlar.. keyifleri yetince gelirler elbet..
eee senin günlerin ne hizlar geciyor bakalimmm??? zaman yavas akiyor degil mi???![]()
ayy hiç sorma tatlım ama içim raha t biliyorum bebişim hemen gelicek kollarım HAYKIRICAM BURDA![]()
selamlar...
dün gece uyuyakalmışımtlfdan giriyordum zaten hiç zor olmadı uyuyakalmam
![]()
çok çok özür regencim
drada gittik bugün bebeğim oluşmaya başlamış...ama üsten görünmedi bebek tam olarak. kesemizde büyümüş. haftaya kalp atışlarını duyarız dedi drumuz... öyle işte... bu kadar bizden havadisler
![]()
gözünaydin canim benim... her sey yolunda yani cok cok sevindim vallagözünaydin canim benim
haftaya da pit pitlari duyucan yani.. ayyy benim icim kipir kipir oldu snei düsünemiyorum bile
![]()
evet çok heyecanlı bişey canım.. Allahım sanada yaşatacak tez zamanda inşallah.. çok sağol canım benim
sagol canim benim güzel dileklerin icin.. hele bi yumurtlama dönemi gelsin bu sefer calismaya giderken dicem arkamdan dua edinayyy ise gitcem simdi hava cok soguk üstümü degistirmek bile gelmiyor icimden
sen neler yapcaksin bakalim bugün???
temizlik... kokular burnuma burnuma geliyor her yeri bi sileyimde evin kokusu değişsin azcık diyorum.. burasıda soğuk. her yer kar falan. 1 aydır kardan böğğ geldi yani...
ederim dua canım istediğin dua olsun![]()
selamlar...
dün gece uyuyakalmışımtlfdan giriyordum zaten hiç zor olmadı uyuyakalmam
![]()
çok çok özür regencim
drada gittik bugün bebeğim oluşmaya başlamış...ama üsten görünmedi bebek tam olarak. kesemizde büyümüş. haftaya kalp atışlarını duyarız dedi drumuz... öyle işte... bu kadar bizden havadisler
![]()
Herkese slmmmmmm:)
Ayy maşallah maşallah, Allah nazardan saklasın, Rab'bim inşallah hayırlısıyla bize de nasip eder görmeyi, duymayı... Oyyy nasıl güzel bişeydir o şimdi...![]()
canım slm.. test noldu test???:26:
Canım kan verdim yarın öğleden sonra vereceklermiş sonucuBir gün daha bekletcekler beni yani.İnşallah sonuç olumlu olur.Hava o kadar kötüki başka bir yere gidip test yaptıramadım,mecbur yarını bekleyeceğim sonuç için.
Canım kan verdim yarın öğleden sonra vereceklermiş sonucuBir gün daha bekletcekler beni yani.İnşallah sonuç olumlu olur.Hava o kadar kötüki başka bir yere gidip test yaptıramadım,mecbur yarını bekleyeceğim sonuç için.
sağlık ocağı dimi?? neyse sağlık olsun üzülme.. geç olsun güç olmasın.. hangi şehirdesin ??
canım slm.. test noldu test???:26:
tatlım darısı başına inşallah. çok teşekkürler![]()
Amin canım inşallah, okunan ezanlar hürmetine Rab'bim hayırlı ve sağlıklı bir şekilde bize bağışlar inşallah... Amin...