2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

tatlicadimm..benden bugünlük bu kadar..topiği sana teslim ediyorum..bir gün bile olmasan yokluğun çok belli oldu..yarın görüşmek üzere topikcimmm..güzel bir gün olur inşallah..şimdi uyku zamanı

süper ya daım olsun sevgını enyakın zamndada gelsın bebışınız hayırlısıyla cnm

valla tatlım gelemedim eşim dirdirr konuştuu ilgilenmiyomuşum flnn onla otrdum ilgilendim azcıkk anca şimdi geldim bu hafta gececi burdayım saat 9 dan sonra inşallah hamiş kalırsında rüyalar çıkmasada olur boşver...cnm benm yaa

tatlım benim benm halamın kızı dayanamahyıp adetten önce yapmıştı testi 450 çıkmıştı ama adet günnde kanama olunca doktora gitti kimyasal gebelik dmşti ona bi anda değer düşüyo düşük gbi yani..adet günü gecikince yapılan testte kimysal demesi çok saçma..senn 1 hafta aryla değerin 1664 fln olması lazımdı..ben hiç bişe anlamdım bu işten hem yükseliyo hem de az olarak ..düşük yaprsan adet gb olcak bundan eminimde..hayırlsıı olsun cnm ya..halamın kızı kanamsı olduktan sonra o ay hemen hamile kalmıştı..

canım evet kürtaj oldum..bence sen başka bir doktora gitmelisin..ihtimaller üzerine mi gidecek doktorun hayret bişi..benim içime hiç sinmedi vallahi bu durum..doktorunu değiştirmeni tavsiye ediyorum canımm..

benm bu doktorum gerçekten öçok iyi bi doktor...ama morelimi bozmamak için bişe demiyor..bana hayatına devam et gözn aydın temizlenmş bişe kalmamış dedi..vücudum kendisi atmışş..yola devam dedi güldü adet olrsan 3 günü olmasan gel test yapalım dedi işte

Alıntı yaren2007 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
ah cnm sorma perşembe keseyi örmeye gittik yok sadece rahimde kalınlaşma var doktor suphelendi kan testi yaptı bi haftada 26 dan 88 e yukselmiş kimyasal gebelik dedi şimdi evde vucudun kendinden atmasını bekliyorum öle zorki

adet olmadınmı yanı daha?

ayy tatlım bende buradım sanırım geçmişi okuyolarr

ayy benmde dünden beri başım çok ağrıyoo gözlerimi kapatıyom yaniyoo yaff ne iştir buu

evde kanamsaı gelmesini beklomuşş doktor ona kimyasal gebelik dedmş..düşk olamasını beklomuşş

bakk burda yazıyorr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…