- Konu Sahibi tatlicadi1
-
hoşbulduk canım sagol...Herkese slm hanimlar gecmisi okuyamadim nasilsiniz yeni gelen ar,akadslarimiz varmis hosgeldiniz kizlarrr
amin canım inş güzel haber verebilirim...bende heycanla bekliyorum valla :18:sanki bi kıpırtı var icimdehımmmmm ondandır kesinnn..hahaha çay dedin çay istedi canım yapiiim bari
ayy inşallah kuzu ya..hadi bakalım heyecanlı bekleyiş başladı..:18:yuppiiiigelsin bebişimizzzz
kuşummmmmmmmmm hoş geldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..napıosun..tatlicadim bugün yok, düğüne gitcekti..
ayyyy kizlarrr ben ne is yaptim bugünüstüne de kocami hazirladim yolladim aaaaaaa... daha yeni oturdum adam akilli yemek yiyorum.. Allahim ama evim piril piril oldu yaaaa
eeeeeeee sizler nasilsiniz bakalim??? bu aksam yalnizim nolur birakmayin beni
hoşbulduk canım sagol...
amin canım inş güzel haber verebilirim...bende heycanla bekliyorum valla :18:sanki bi kıpırtı var icimde
ben yeni katıldım canım aranıza...güle güle kirlet evini temizlik gibisi yok ya insan huzur buluyo
olsun canim yeni-eski yok bizde hepimiz kardesiz gelsen de mi bat bekliyorsun pelincim????
evet yaa.. ev temizlenince üstümden büyük bir yük kalkiyor ya.. yarin da kendime bakcam artik
Aranıza yeni katıldım kızlar bol bebişli bol sohbetli akşamlar....
cok sagol canım bu yakınlık icin
evet batıma 7 gün kaldı heycanla bekliyorum canım...rabbim inş yüzümüzü güldürür bu ay hayırlısıyla...
hoşgeldin canım nasılsın...inş inş
Aranıza yeni katıldım kızlar bol bebişli bol sohbetli akşamlar....
tatlım biz henüz karar veremedik ne yapacağımıza..biz hep arkadaşlarla birlikte plan yapıyoruz o da yılbaşına bir kaç gün kala karara başlanmış oluyo zaten..yaa tabiki yalniz kalmak da cok güzel.. ama bu cok sIk olunca biraz gicik oluyorsiz ne yapiyorsunuz yilbasinda??? ay bir seyler yapalim dedim ama gitcek yer yok diye orali olmuyor
hoşgeldin fıstığımmmmmmmmm aramıza..durumundan bahset bize, listeye alalım seni de..Aranıza yeni katıldım kızlar bol bebişli bol sohbetli akşamlar....
aayy.. benim de 6gün kaldibekleyelim birlikte hayirlisi olsun canim benim, insallah bebegin seninledir su an.. sen takma aklina yine de.. hayirlisi diyelim. olmazsa da Allahin vardir bi bildigi..
gel tatlim.. hosgeldin.. kendinden bahsetsene biraz.. yasin kac, kac yildir evlisin, ne zamandir bebek istiyorsun, cocugun var mi ya da hic hamis kaldin mi??? ay ahiret sorgusu gibi oldu ama kusura bakma
canım ne güzel ya battaşız desene bekleyelim tabiaayy.. benim de 6gün kaldibekleyelim birlikte hayirlisi olsun canim benim, insallah bebegin seninledir su an.. sen takma aklina yine de.. hayirlisi diyelim. olmazsa da Allahin vardir bi bildigi..
Bir başkadır benim memleketim :) iyiiym canım topigi okuyordum baştan:)
tatlım biz henüz karar veremedik ne yapacağımıza..biz hep arkadaşlarla birlikte plan yapıyoruz o da yılbaşına bir kaç gün kala karara başlanmış oluyo zaten..
hoşgeldin fıstığımmmmmmmmm aramıza..durumundan bahset bize, listeye alalım seni de..
ayy çok az kaldı regenim..ateş ölçmüyor musun sen artık bakiiimmm..
Yok canım ne kusuru:) 2 temmuzda evlendim ve dkh kullanıyordum bırakmaya karar verdik:)25 yasındayım hatta ocak 5 te 26yeniyim henüz.)
Al canım al:) 2 aralık regli oldum ve 28 aralık gelmesin istiyorum:)
canım ne güzel ya battaşız desene bekleyelim tabiamin canım inş güzel haberler verebiliriz...yok takmıyorum aklıma olmassada hayırlı zaman degilmiş demekki derim
ayyy biz hemşerimiyiz ne güzel ya bu aralar hep hemşerileriimle karşılaşıyorum :))gel canım gel sohbet edelim okursun sonra
hımmmmm ondandır kesinnn..hahaha çay dedin çay istedi canım yapiiim bari
ayy inşallah kuzu ya..hadi bakalım heyecanlı bekleyiş başladı..:18:yuppiiiigelsin bebişimizzzz
kuşummmmmmmmmm hoş geldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..napıosun..tatlicadim bugün yok, düğüne gitcekti..
ayyyy kizlarrr ben ne is yaptim bugünüstüne de kocami hazirladim yolladim aaaaaaa... daha yeni oturdum adam akilli yemek yiyorum.. Allahim ama evim piril piril oldu yaaaa
eeeeeeee sizler nasilsiniz bakalim??? bu aksam yalnizim nolur birakmayin beni
gel tatlim.. hosgeldin.. kendinden bahsetsene biraz.. yasin kac, kac yildir evlisin, ne zamandir bebek istiyorsun, cocugun var mi ya da hic hamis kaldin mi??? ay ahiret sorgusu gibi oldu ama kusura bakma
gelmesini istedigne emin misin tatlim??
oh valla en güzeli... ben de orali olmuyorum gercekten... olmazsa da bi dahaki aya
ohh afıyet olsunnnn.. bu arada kuppecim sana bısey dıcektım uzun zaman oldu unuttumm.. hanı sen mısır unundan helva tarıfı vermıstın hatırlıyor musun?? ben onu yaptım.. ıcıne ve uzerıne ogutulmus fındıkta koydumm.. muhtesem bırsey olduu.. ben mısır unundan bu sekılde bır tatlı olacagını hıcc dusunmemıstım... yanı ne alaka dıcen ama aklıma geldı soylemek ıstedım
nereye yolladın kocanı kızz bırsey mı kacırdım :26:
alla alla bu sorular bana cok tanıdık geldıı
canım napıyım oralı olmamaya clışıyorum umursamayınca geliymuş ya bu sıpalar bende umursamıyorum artık
ayy inşallah regenim ya..son olur inşallahh..olmazsa da yepyeni bir yıldaaa herşey daha hayırlı olur inşallahh..cok güzel canim benim... belki de bebissiz son yilbasimiz olurdegerlendirmek gerekir..
yok canim ates ölcmüyorum ben, her sabah her sabah ölctüm kac ay, gina geldi resmen
o zaman gazan mübarek olsun canim
ohh afıyet olsunnnn.. bu arada kuppecim sana bısey dıcektım uzun zaman oldu unuttumm.. hanı sen mısır unundan helva tarıfı vermıstın hatırlıyor musun?? ben onu yaptım.. ıcıne ve uzerıne ogutulmus fındıkta koydumm.. muhtesem bırsey olduu.. ben mısır unundan bu sekılde bır tatlı olacagını hıcc dusunmemıstım... yanı ne alaka dıcen ama aklıma geldı soylemek ıstedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?