2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

Herkese slm hanimlar gecmisi okuyamadim nasilsiniz yeni gelen ar,akadslarimiz varmis hosgeldiniz kizlarrr
hoşbulduk canım sagol...
amin canım inş güzel haber verebilirim...bende heycanla bekliyorum valla :18:sanki bi kıpırtı var icimde

ben yeni katıldım canım aranıza ...güle güle kirlet evini temizlik gibisi yok ya insan huzur buluyo

olsun canim yeni-eski yok bizde hepimiz kardesiz gel sen de mi bat bekliyorsun pelincim????

evet yaa.. ev temizlenince üstümden büyük bir yük kalkiyor ya.. yarin da kendime bakcam artik

olsun canim yeni-eski yok bizde hepimiz kardesiz gel sen de mi bat bekliyorsun pelincim????

evet yaa.. ev temizlenince üstümden büyük bir yük kalkiyor ya.. yarin da kendime bakcam artik

cok sagol canım bu yakınlık icin

evet batıma 7 gün kaldı heycanla bekliyorum canım...rabbim inş yüzümüzü güldürür bu ay hayırlısıyla...

cok sagol canım bu yakınlık icin

evet batıma 7 gün kaldı heycanla bekliyorum canım...rabbim inş yüzümüzü güldürür bu ay hayırlısıyla...

aayy.. benim de 6gün kaldi bekleyelim birlikte hayirlisi olsun canim benim, insallah bebegin seninledir su an.. sen takma aklina yine de.. hayirlisi diyelim. olmazsa da Allahin vardir bi bildigi..

Aranıza yeni katıldım kızlar bol bebişli bol sohbetli akşamlar....

gel tatlim.. hosgeldin.. kendinden bahsetsene biraz.. yasin kac, kac yildir evlisin, ne zamandir bebek istiyorsun, cocugun var mi ya da hic hamis kaldin mi??? ay ahiret sorgusu gibi oldu ama kusura bakma

yaa tabiki yalniz kalmak da cok güzel.. ama bu cok sIk olunca biraz gicik oluyor siz ne yapiyorsunuz yilbasinda??? ay bir seyler yapalim dedim ama gitcek yer yok diye orali olmuyor
tatlım biz henüz karar veremedik ne yapacağımıza..biz hep arkadaşlarla birlikte plan yapıyoruz o da yılbaşına bir kaç gün kala karara başlanmış oluyo zaten..
Aranıza yeni katıldım kızlar bol bebişli bol sohbetli akşamlar....
hoşgeldin fıstığımmmmmmmmm aramıza..durumundan bahset bize, listeye alalım seni de..
aayy.. benim de 6gün kaldi bekleyelim birlikte hayirlisi olsun canim benim, insallah bebegin seninledir su an.. sen takma aklina yine de.. hayirlisi diyelim. olmazsa da Allahin vardir bi bildigi..

ayy çok az kaldı regenim..ateş ölçmüyor musun sen artık bakiiimmm..

gel tatlim.. hosgeldin.. kendinden bahsetsene biraz.. yasin kac, kac yildir evlisin, ne zamandir bebek istiyorsun, cocugun var mi ya da hic hamis kaldin mi??? ay ahiret sorgusu gibi oldu ama kusura bakma

Yok canım ne kusuru:) 2 temmuzda evlendim ve dkh kullanıyordum bırakmaya karar verdik:)25 yasındayım hatta ocak 5 te 26 yeniyim henüz.)

canım ne güzel ya battaşız desene bekleyelim tabiamin canım inş güzel haberler verebiliriz...yok takmıyorum aklıma olmassada hayırlı zaman degilmiş demekki derim
Bir başkadır benim memleketim :) iyiiym canım topigi okuyordum baştan:)

ayyy biz hemşerimiyiz ne güzel ya bu aralar hep hemşerileriimle karşılaşıyorum :))gel canım gel sohbet edelim okursun sonra

cok güzel canim benim... belki de bebissiz son yilbasimiz olur degerlendirmek gerekir..
yok canim ates ölcmüyorum ben, her sabah her sabah ölctüm kac ay, gina geldi resmen

Yok canım ne kusuru:) 2 temmuzda evlendim ve dkh kullanıyordum bırakmaya karar verdik:)25 yasındayım hatta ocak 5 te 26 yeniyim henüz.)

o zaman gazan mübarek olsun canim

Al canım al:) 2 aralık regli oldum ve 28 aralık gelmesin istiyorum:)

gelmesini istedigne emin misin tatlim??

oh valla en güzeli... ben de orali olmuyorum gercekten... olmazsa da bi dahaki aya

ohh afıyet olsunnnn.. bu arada kuppecim sana bısey dıcektım uzun zaman oldu unuttumm.. hanı sen mısır unundan helva tarıfı vermıstın hatırlıyor musun?? ben onu yaptım.. ıcıne ve uzerıne ogutulmus fındıkta koydumm.. muhtesem bırsey olduu.. ben mısır unundan bu sekılde bır tatlı olacagını hıcc dusunmemıstım... yanı ne alaka dıcen ama aklıma geldı soylemek ıstedım

nereye yolladın kocanı kızz bırsey mı kacırdım :26:

alla alla bu sorular bana cok tanıdık geldıı

ammaaaaannnn yoladim anasini evine gitti yaa.... is bilmiyo güc bilmiyo bir de bogazina bakiyom olmaz öyle seyy yaa...
evet canim o sorulari cok duyduk biz de e aliskanlik olunca soruyoruz da haliyle.. tatlicadi gezmelere gitti ya, alalim bilgileri de ona da kolaylik olsun

canım napıyım oralı olmamaya clışıyorum umursamayınca geliymuş ya bu sıpalar bende umursamıyorum artık

aman yaa... cok gicik oluyorum be üstüne düstgüün bir sey düzgünce yerine gelmyior ya.. evet yaa orali olmuyoruz bizz

arkadaşlar ben yeni üye oldum bu siteye:) çok güzelmiş... bu arada ben de 8 aydır hamile kalmak istiyorum ama bu ayda olmadı sadece ultrasonla kontrol yaptırdım bi sorun yok... ama artık umudum kırıldı ne yapıcamı bilmiyorum bugün çok ağladım acaba bir sorun mu var diye. dertleşmeye ihtiyacım var. eşimle çok konuşmak istemiyorum bu konuyu o da çok üzgün ve çok stresli.

cok güzel canim benim... belki de bebissiz son yilbasimiz olur degerlendirmek gerekir..
yok canim ates ölcmüyorum ben, her sabah her sabah ölctüm kac ay, gina geldi resmen
o zaman gazan mübarek olsun canim
ayy inşallah regenim ya..son olur inşallahh..olmazsa da yepyeni bir yıldaaa herşey daha hayırlı olur inşallahh..

canım benim en sevdiğim tatlıdır o, onun tadını alan bir daha bırakamaz ben sana söyleyim..bak ya nasıl canımı çektirdin şimdi sennn yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..hahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…