• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

arkadaşlar ben yeni üye oldum bu siteye:) çok güzelmiş... bu arada ben de 8 aydır hamile kalmak istiyorum ama bu ayda olmadı sadece ultrasonla kontrol yaptırdım bi sorun yok... ama artık umudum kırıldı ne yapıcamı bilmiyorum:( bugün çok ağladım acaba bir sorun mu var diye. dertleşmeye ihtiyacım var. eşimle çok konuşmak istemiyorum bu konuyu o da çok üzgün ve çok stresli.
Hoşgeldin canım bende az önce geldim:)hakkında hayırlısı olsun canım cevremde nereleri var bu gününe şükret canım stres yapma yeter.bende 6 aylık evliyim ve bu ay bebiş düşünmeye başladık gecen ay dkh bıraktım :)mutlu haberleri paylaşırız umarım

arkadaşlar ben yeni üye oldum bu siteye:) çok güzelmiş... bu arada ben de 8 aydır hamile kalmak istiyorum ama bu ayda olmadı sadece ultrasonla kontrol yaptırdım bi sorun yok... ama artık umudum kırıldı ne yapıcamı bilmiyorum:( bugün çok ağladım acaba bir sorun mu var diye. dertleşmeye ihtiyacım var. eşimle çok konuşmak istemiyorum bu konuyu o da çok üzgün ve çok stresli.

hosgeldın canımm.. yakın zaman hamıle kalman dılegıyle sozume baslıyorumm.. eger kı cabucak bebıs sahıbı olmak ıstıyorsa guzel bır doktor bull. 1 senedır cocuk ıcın calısmalar yaptıgınızı ama gebe kalamadıgını anlat.. senı vajınal ult ıle muayene eder, reglin 3.gunu hormon tahlıllerı yapar esınden sperm testı ıster ve bunların sonuclarına gore yumurta takıbı baslatır.. bana kalırsa doktora gıt daha fazla bekleme..

ornek ben.. bekle bekle bekle ne gelen var gıden.. Allah yardımcımız olsun..

hos geldin tatlim sen de... :16::16::16::16::16::16: üzülme bak tamammi??? Altin Kural = Stres YOK! gercekten icimizde hic bi saglik sorunu olmayip da sirf stresten hamile kalamayanlar var.. üzülme ve cok takiliyorsa kafana, sadece ultrason degil, kan testlerini felan da yaptir.. hormon testi yaptirdin mi hic???

ammaaaaannnn yoladim anasini evine gitti yaa.... is bilmiyo güc bilmiyo bir de bogazina bakiyom olmaz öyle seyy yaa... :9::9::9::9:
evet canim o sorulari cok duyduk biz de :9::9::9::9: e aliskanlik olunca soruyoruz da haliyle.. tatlicadi gezmelere gitti ya, alalim bilgileri de ona da kolaylik olsun :34::34::34:

aman yaa... cok gicik oluyorum be üstüne düstgüün bir sey düzgünce yerine gelmyior ya.. evet yaa orali olmuyoruz bizz :19::19::19::19:
evet aynen oyle bizde üstüne düşmüyoruz artık inş kendiliginden gelir bebişlerimiz...

hoşgeldin canım...bu kadar stres yapma bence daha 8 aydır deniyomuşsunuz inş en kısa zamanda olur hayırlısıyla...bak cok aklına takıncada olmuyo hamile kalan arkadaşlarımız aklından cıkrdıgı ay hamile kalıyo...zamanı var demekki ...

dilerim hayırlı haberler veririz:) aslında ben 3 seneye yakındır evliyim ilk bebeğimi kürtajla aldırdım bebekte küçük bir sorun olmuştu... şimdi de bebeğim olmuyor... kürtaj olduğum için mi bilmyorum tek korkum bu ne yapmam gerekiyor bilmiyorum doktorum bundan dolayı olmuycanı söylüyor ama içimde gittikçe şüphe artıyor...

ayy inşallah regenim ya..son olur inşallahh..olmazsa da yepyeni bir yıldaaa herşey daha hayırlı olur inşallahh..

canım benim en sevdiğim tatlıdır o, onun tadını alan bir daha bırakamaz ben sana söyleyim..bak ya nasıl canımı çektirdin şimdi sennn yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..hahahah :9:

ay bende bıseyler dıyom dıyom herkesın canı bısey cekıyor yaa demıyım barı :1::1: hamıle bırı okurda canı cekerse naparım ben :16::16: ama gercektennn muhtesemde esımle yedıııık bıtırdık

canım hormon testi pazartesi günü yaptırcam inşallah... ama eşim bir türlü sperm testi yaptırmak istemiyor halbuki ben nelere katlanıyorum... bugün gittik zorla ikna etmiştim oraya gidince tuvalette yapmasını sölediler o da tekrar vazgeçti artık napcamı şaşırdım

Son düzenleme:
dilerim hayırlı haberler veririz:) aslında ben 3 seneye yakındır evliyim ilk bebeğimi kürtajla aldırdım bebekte küçük bir sorun olmuştu... şimdi de bebeğim olmuyor... kürtaj olduğum için mi bilmyorum tek korkum bu ne yapmam gerekiyor bilmiyorum doktorum bundan dolayı olmuycanı söylüyor ama içimde gittikçe şüphe artıyor...
canım doktor nasıl kürtajdan olabilir diyor anlamıyorum, kürtajı yapan doktor aynı kişi mi onu da çok merak ettim..kürtajda bir hata yapılmadığı sürece, kürtajın bebek olmasını engellemek yerine, hamile kalma sürecini daha hızlandırdığını biliyorum ben..bunda bi hata var ama hata kimde onu bulmak lazım canım..
ay bende bıseyler dıyom dıyom herkesın canı bısey cekıyor yaa demıyım barı :1::1: hamıle bırı okurda canı cekerse naparım ben :16::16: ama gercektennn muhtesemde esımle yedıııık bıtırdık

afiyett bal şeker olsun fıstığım..çok sevindim beğenmenize..ayrıca artık onu her yediğinde aklına ben gelcem..o da çokk güzell benim için hihihi :9:

yanlış anlattım sanırım kürtaj sebep olmaz dedi doktor bana canım:) ama benim içimde korku var işte olmayınca... ilk bebekte kürtaj olmak beni çok korkuttu. düşünüyorum sorun nerde olabilir diye bulamıyorum sizce 4 ay daha beklemiliyim? ;(hani 12 ay dene sonra gel diyor ya doktorla onun için soruyorum...)siz ne yapardınız?

Selam kıslarrr.....
hepimizaynı sonucu bekliyoruz inşlahh ...
Ne cici lcw hamile kıyafetleri de var ayy bayılıyordum onlara zaten kısmet olurda giyiniriz inşallaaahh...

yanlış anlattım sanırım kürtaj sebep olmaz dedi doktor bana canım:) ama benim içimde korku var işte olmayınca... ilk bebekte kürtaj olmak beni çok korkuttu. düşünüyorum sorun nerde olabilir diye bulamıyorum sizce 4 ay daha beklemiliyim? ;(hani 12 ay dene sonra gel diyor ya doktorla onun için soruyorum...)siz ne yapardınız?

ohhh be 3 ay önce kürtaj yaptırmış biri olarak buna çok sevindim..kürtajdan bebek olmaması bence imkansız denecek kadar az, ben çok araştırdım, yanlış bir operasyon yapılması gerekli canım..eskiden bu neden çok görülüyormuş ama artık yeni sistem herşey, çk zor bi ihtimal bunun neden olması..bütün tahlillerini yaptır, muayeneni ol, eğer ki sende ciddi anlamda bir sorun çıkmazsa, o zaman eşini ikna etmeye çalışırsın tatlım..erkekler için durum bizimkinden biraz daha zor çünkü..anlayışlı yaklaşmakta fayda var..birde bebeğinde ne gibi bi sorun olmuştu canım..onu da merak ettim

bebeğin kalp atışları oluşmadı onun için aldırdım sen neden aldırmıştın tatlım? aslında çok kolay oldu benim kürtajım sonrasında hiç bir sorun yaşamadım...sen hamile misin peki?

kizlaarr giiii hadi bi konu acalim da konusalim... biraz kafamizi dagitalim eger konusmak istediginiz baska bi konu yoksa :52::52::52::52::52::52::52:

canım doktor nasıl kürtajdan olabilir diyor anlamıyorum, kürtajı yapan doktor aynı kişi mi onu da çok merak ettim..kürtajda bir hata yapılmadığı sürece, kürtajın bebek olmasını engellemek yerine, hamile kalma sürecini daha hızlandırdığını biliyorum ben..bunda bi hata var ama hata kimde onu bulmak lazım canım..

afiyett bal şeker olsun fıstığım..çok sevindim beğenmenize..ayrıca artık onu her yediğinde aklına ben gelcem..o da çokk güzell benim için hihihi :9:

evet canım aynen oyle :54:

bebeğin kalp atışları oluşmadı onun için aldırdım sen neden aldırmıştın tatlım? aslında çok kolay oldu benim kürtajım sonrasında hiç bir sorun yaşamadım...sen hamile misin peki?
canım ben kalp atışlarını duymuştum ama sonrasında kalp atışları durdu..o yüzden aldırdım..şuan hamile değilim..halen korunuyoruz..
kizlaarr giiii hadi bi konu acalim da konusalim... biraz kafamizi dagitalim eger konusmak istediginiz baska bi konu yoksa :52::52::52::52::52::52::52:

tamam olurr regencimmmm..benim bir saat kadar vaktim var, sonra duş almam lazım..bir kaç işim var, geceye ilerleyen saatlerde yine sizlerle olcam ama :16::16::16::16::16:

KIZLAAAARRRR hepiniz katiliyor musunuz ortaklasa bi konu bulup kaynatmaya??? bebek fikrinden az bir sey uzaklasip stres atalim olmaz mi???

hadi fikirleri alalim... ilginc konular bekliyorum sizden...:52::52::52::52::52:

canım ben kalp atışlarını duymuştum ama sonrasında kalp atışları durdu..o yüzden aldırdım..şuan hamile değilim..halen korunuyoruz..

tamam olurr regencimmmm..benim bir saat kadar vaktim var, sonra duş almam lazım..bir kaç işim var, geceye ilerleyen saatlerde yine sizlerle olcam ama :16::16::16::16::16:

tamam tatlim.. o zaman bir de fikir at ortaya :9::9::9:

kızlar ben şimdilik çıkmak zorundayım başım çok ağrıyor çünkü ama daha sonra konuşuruz inşallah:) farklı konu açarsanız onu da takip ederim şimdilik hoşçakalın hepinizi öptüm:):):)

Back