- Konu Sahibi tatlicadi1
-
Hoşgeldin canım bende az önce geldim:)hakkında hayırlısı olsun canım cevremde nereleri var bu gününe şükret canım stres yapma yeter.bende 6 aylık evliyim ve bu ay bebiş düşünmeye başladık gecen ay dkh bıraktım :)mutlu haberleri paylaşırız umarımarkadaşlar ben yeni üye oldum bu siteye:) çok güzelmiş... bu arada ben de 8 aydır hamile kalmak istiyorum ama bu ayda olmadı sadece ultrasonla kontrol yaptırdım bi sorun yok... ama artık umudum kırıldı ne yapıcamı bilmiyorumbugün çok ağladım acaba bir sorun mu var diye. dertleşmeye ihtiyacım var. eşimle çok konuşmak istemiyorum bu konuyu o da çok üzgün ve çok stresli.
arkadaşlar ben yeni üye oldum bu siteye:) çok güzelmiş... bu arada ben de 8 aydır hamile kalmak istiyorum ama bu ayda olmadı sadece ultrasonla kontrol yaptırdım bi sorun yok... ama artık umudum kırıldı ne yapıcamı bilmiyorumbugün çok ağladım acaba bir sorun mu var diye. dertleşmeye ihtiyacım var. eşimle çok konuşmak istemiyorum bu konuyu o da çok üzgün ve çok stresli.
arkadaşlar ben yeni üye oldum bu siteye:) çok güzelmiş... bu arada ben de 8 aydır hamile kalmak istiyorum ama bu ayda olmadı sadece ultrasonla kontrol yaptırdım bi sorun yok... ama artık umudum kırıldı ne yapıcamı bilmiyorumbugün çok ağladım acaba bir sorun mu var diye. dertleşmeye ihtiyacım var. eşimle çok konuşmak istemiyorum bu konuyu o da çok üzgün ve çok stresli.
evet aynen oyle bizde üstüne düşmüyoruz artık inş kendiliginden gelir bebişlerimiz...ammaaaaannnn yoladim anasini evine gitti yaa.... is bilmiyo güc bilmiyo bir de bogazina bakiyom olmaz öyle seyy yaa...
evet canim o sorulari cok duyduk biz dee aliskanlik olunca soruyoruz da haliyle.. tatlicadi gezmelere gitti ya, alalim bilgileri de ona da kolaylik olsun
aman yaa... cok gicik oluyorum be üstüne düstgüün bir sey düzgünce yerine gelmyior ya.. evet yaa orali olmuyoruz bizz
ayy inşallah regenim ya..son olur inşallahh..olmazsa da yepyeni bir yıldaaa herşey daha hayırlı olur inşallahh..
canım benim en sevdiğim tatlıdır o, onun tadını alan bir daha bırakamaz ben sana söyleyim..bak ya nasıl canımı çektirdin şimdi sennn yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..hahahah
canım doktor nasıl kürtajdan olabilir diyor anlamıyorum, kürtajı yapan doktor aynı kişi mi onu da çok merak ettim..kürtajda bir hata yapılmadığı sürece, kürtajın bebek olmasını engellemek yerine, hamile kalma sürecini daha hızlandırdığını biliyorum ben..bunda bi hata var ama hata kimde onu bulmak lazım canım..dilerim hayırlı haberler veririz:) aslında ben 3 seneye yakındır evliyim ilk bebeğimi kürtajla aldırdım bebekte küçük bir sorun olmuştu... şimdi de bebeğim olmuyor... kürtaj olduğum için mi bilmyorum tek korkum bu ne yapmam gerekiyor bilmiyorum doktorum bundan dolayı olmuycanı söylüyor ama içimde gittikçe şüphe artıyor...
ay bende bıseyler dıyom dıyom herkesın canı bısey cekıyor yaa demıyım barıhamıle bırı okurda canı cekerse naparım ben ama gercektennn muhtesemde esımle yedıııık bıtırdık
yanlış anlattım sanırım kürtaj sebep olmaz dedi doktor bana canım:) ama benim içimde korku var işte olmayınca... ilk bebekte kürtaj olmak beni çok korkuttu. düşünüyorum sorun nerde olabilir diye bulamıyorum sizce 4 ay daha beklemiliyim? ;(hani 12 ay dene sonra gel diyor ya doktorla onun için soruyorum...)siz ne yapardınız?
Selam kıslarrr.....
hepimizaynı sonucu bekliyoruz inşlahh ...
Ne cici lcw hamile kıyafetleri de var ayy bayılıyordum onlara zaten kısmet olurda giyiniriz inşallaaahh...
canım doktor nasıl kürtajdan olabilir diyor anlamıyorum, kürtajı yapan doktor aynı kişi mi onu da çok merak ettim..kürtajda bir hata yapılmadığı sürece, kürtajın bebek olmasını engellemek yerine, hamile kalma sürecini daha hızlandırdığını biliyorum ben..bunda bi hata var ama hata kimde onu bulmak lazım canım..
afiyett bal şeker olsun fıstığım..çok sevindim beğenmenize..ayrıca artık onu her yediğinde aklına ben gelcem..o da çokk güzell benim için hihihi
canım ben kalp atışlarını duymuştum ama sonrasında kalp atışları durdu..o yüzden aldırdım..şuan hamile değilim..halen korunuyoruz..bebeğin kalp atışları oluşmadı onun için aldırdım sen neden aldırmıştın tatlım? aslında çok kolay oldu benim kürtajım sonrasında hiç bir sorun yaşamadım...sen hamile misin peki?
kizlaarr giiii hadi bi konu acalim da konusalim... biraz kafamizi dagitalim eger konusmak istediginiz baska bi konu yoksa
canım ben kalp atışlarını duymuştum ama sonrasında kalp atışları durdu..o yüzden aldırdım..şuan hamile değilim..halen korunuyoruz..
tamam olurr regencimmmm..benim bir saat kadar vaktim var, sonra duş almam lazım..bir kaç işim var, geceye ilerleyen saatlerde yine sizlerle olcam ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?