canım eylül ayında düşük yaptım, o zamandan beri korunuyorum, henüz denemede bulunmadık yani..pazartesi doktora gitcez son tahlilleriimi göstercem..ondan sonra nasip bakalım..başlarız diye düşünüyorum
benimde eşim çok kötü olmuştu..o anları hatırlayınca çok kötü oluyorum..neyse ki herşey geride kaldı, yeni umutlarla yepyeni bir yıla giriyoruz, Allah hakkımızda hayırlısınızı nasip etsin canım dediğin gibi..

canımıniçi sen ne kadar çok şey yapmışsın bugünnn ya..maşallah sana..demek maaşı da aldınn..ohh mis gibi tadını çıkar vallahiii..keşke yanında olsam, birlikte harcardık paraları, bende maaşı alalı 2 gün olduuu..yılbaşının biraz daha yaklaşmasını bekliyorum..coşucaaam da..
ben her zaman yardıma hazırım kızlar, bu sorun nedeniyle çok kişi ile konuştum, yardımım dokundu, bu yüzden çok mutluyum..bana da böyle yardımcı olan insanlar olmasaydı, bende hiçbir şeyin farkında olmayacaktım..doktora gidebilirsen mutlaka konuş canım..bende aklıma her geldiğinde ağlıyorum, artık eşimden gizli ağlıyorum, çünkü o da çok fazla etkileniyor..geçen gün baktımda, kafasında beyaz olmayan adamın bissürü beyazı çıkmış..daha da kötü hissettim kendimi..düşünce Allahım verdi Allahım aldı, verdiklerine de şükürler olsun, vermediklerine de..yapılacak pek birşey yok..Bundan sonrasında yüzümüzü güldürür inşallah Allahım..
canım benimde testim öyleydi, biri kıpkırmızı diğeri silik..hamileydimm..bence sende hamilesin..şimdiden hayırlı uğurlu olsun tatlım

kızlar hoşgeldiniz..

tabiiiki de aramızdasınız artık, buraya yazdığınız andan itibaren zaten bizlesiniz demektir, bir üzüntünüzü, bir heyecanınızı bizlerle paylaşmışsınız demektir..biz zaten bu topiği yeni arkadaşlara da yardımımız dokunur gayesi ile açtık, yoksa bizim 2011 topiğimiz vardı ve çok güzel dostluklarımız vardı orda, çok hamişimiz oldu, şimdi 2012 de yeni arkadaşlarımızla paylaşımlarda bulunmak için bu topiğe taşındık..içiniz rahat olsun, bizimle paylaşım yaptığınız sürece bizler sizlerin yanınızdayızz..tekrardan hoşgeldinizzzz fistuklarımmm