2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

amin canım inşallah, Allah razı olsun. kocacım da korkuyo aşılamadan sonra ya ikiz falan olursa diye

delüyee bakk hele senn yokk kjız harbi kabus gördümm uyudum uynadın uyudum hep rüya..ne iştir bu bilmm yaa...çokk korktumm

saka yapoooom beee tabı ıcersın kahvelerı bakarsın fallara, sonra gorursun kabuslarıı.. kıyamam yazıkk.. kocan gececı mıydı?? yalnız mıydın??? ayy benda bır gorsem bıdaha uyuyamam.. amaaaa ruyamda hepp camurlu seylerle ugrastımm.. sanırım kotuu.. Allah hayırlara cıkarsın...

bu gege bende kabus gördüm.. hırsız girmişti eve. kolumu kesti.. ağlayarak uyandım valla. kocacım polisle gelip kurtardı beni

kahraman kocaaa

slm kızlar ben geldimm.napıyosunuz bakalım.ben çooook hastayım ya napacazz...

gecmıs olsun hayırdır canııım neyın var???

amin canım inşallah, Allah razı olsun. kocacım da korkuyo aşılamadan sonra ya ikiz falan olursa diye

asılamamı yaptırcanız canımm??

bazı erkekler doktora gitmekten hoşlanmıyorlar. Ama bebek istiyorsak her iki tarafında kontrolden geçmesi gerekir. Sen eşine tatlı dille anlatmaya çalış canım yine de görünmekte fayda var. Biz ilk olarak üroloğa gittik, zaten doktor elle muayanede tesipt ediyor varikoseli. Bildiğimiz varis olayının testislerde olma durumu. Ama bunu doktor anlıyor. Bazı kişilerde ağrı yaparken bazılarında ağrısız da olabiliyor. Genişleyen damarın kesilip başka damarlarla beslenmesi sağlanıyor ameliyatta. Kimi hastalarda sayıyı düşürüyor kimisinde hareketi azaltıyor kimisinde de yapısını bozuyor. bizim çok şükür değerlerimiz ii canım, yani en azından öyle ümit ediyoruz.sadece morfolojiyi(spermin yapısı)düzeltmemiz gerekiyor. kür uygulamıyoruz canım ama eşim beslenmesine dikkat ediyor. bol meyve ve sebze tüketiyor. bunun yanın da bitkisel bir ilaç var onu kullanmaya başladık. sanırım o da çok etkili oldu.
canım ben senin yazdıklarını hep okudum ama sen de adet gecikmesi sorunu mu vardı? yani yumurtlama ma problem? eğer öyleyse de ben çalışıyorum çalıitığım yerde bir bayan vardı evleneli 1 yıl olmamıştı kız hamile kaldı hem de 3 ayda bir adet olmasına rağmen. bebeğini istemedi önce doktor demiş sakın bir hata yapma demiş. tabi çoktan doğurdu. yani demem o ki yumurtlama problemi varsa bildiğim kadarıyla sorun daha kolay çözülebiliyor. sonuçta bir çok tedavi var. eğer erkeğin de spermleri kaliteliyse en azında aşılama da şans yüksek olur canım. sakın canını sıkma. biraz uzun oldu yazım yordum seni:)

KIZLAR yaaa umutsuz olmayın bak çok kızıorum valla heee heleki yaşı daa ufak olanlara daa çok kızıyorum.. Tabiki herkes çocuk sahibi olmak ister niye olmadığını srgular üzülür eder ama bu kadar kfanıza takmayın... Hülya en büyük örnek işte onada aynısını diodum 18 ay sonra tam tüp bbebeğe başlicakken kendiliğinden hamile kaldı işte... herkesin bebişi sırasını ,hayırlı zamanını beklio... Rabbim büyük en güzel zamanda vericek size o bebişleri bence siz bu vakitleri kocanızla özgürlüğünüzü değenlendirerek harcayın.. Ben daha şimdiden doğunca napcam die düşünmeye başladım artık geri dönüşü yok yani hayatımda her zaman ondan sorumlu olacağım bi varlık olucak Allahın izniyle. kafama göre hareket edemicem sonuçta buda bi yönden kötü sizde bu zamanlarınızı değenlendirin işte çocuktan sonra ne kadar yaparm ederim desekte herşey kısıtlı olucak çünkü bu bir gerçek :)

canımmm hoşgeldin.. ilaç al hafifinden. daha yumurtlamadın nası olsa. bide bitkisel şeyler iç. ıhlamur falan. geçmiş olsun

sağol canım benim ya valla burda bi yağmur var sormayın gitsin.camlarımı yeni silmiştim ona mı yanayımhastayım ona mı yanayımyarın misafirlerim geliyo şehir dışından ona mı hazırlanayımsöyleyin kızlar şimdi ben napayım yahuuuuu

Kızlar ben 2008 yılında doktora gitmştim ozman bekardım bana pcos demşti 3 ay boyunca bi ilç vermşti doğum kontrol hapı değil ama..onu kullndım hep düzenli oldu adetmm..daha sonraa evlednim benmkiler yine horladı bi doktora gittim yok gluchone serphone çatlama İğneleri vs..eşimden testistedi allhtan kırmadı ve kırılmadı gitti yaptırdı benden de rahiim filmi istedi eşimde daha yeni evliyiz buna gerek yok dedi.parasından değil ama..o iğneler fln istemyorum dedi..bende korktum kaçtım başka hastanaeye gittim..hep özeldydim ztn...her ay umutlanıyodum hadi bu ay bu ay...bi ara kistlerim çok büyüdü 52 gün adet olmadım bi baktım kist... ameliyat dedi ama ilçla kurudu..kaynanam bi yandan görüöcem bi yandan analtamam ama..annemn dayısınn kızı 14 sene sonra bebğine kavuştu o örnekte vr anlatamm ben 4 5 aylık evliym ama eşime ayrıllım diyom o derce bozuğumm..2. gttim hastanede doktoe bana zyıfla dedi tamm dedm ama ne mümknn bu gırtlak durumu olmadı..o gittim hastanede doktor değişti benm uzktan bi akrabam geldi..o da klomen verdi olmadı sonra menegon verdi olmadı ama o aylar maddi olrk bittk yani 4 kutu ilaç tanesi 200 e bide çatlama iğnesii ooo..ben sürekli ağlıyom ama oda rahm flmi istedi ben yine kaçtım bu sefer umuttepe tıp fakültesine gttim o ara tabii ben soğan suyu incir havuç vss...kiraz sapları neler ama..ozamn ben nerdeyse 1.5 senelk evlymm...doktor bana kistlerin yok dedi bana doğum kontrol hapı verdi adetm düzene girsin dye.. yaz 24-4 mü neydi o ilaçı verdi 2 ay kulladım sonra gittim gene bu sfer benmkiler yine hortladı o doktora şu ana kadar kullandığım ilçlrı söledim..oda rahim flimi sonra tüp bebk dei ama ben öldü resmen..23 ağustos ramazan ayııydı ...akşam dayımlara gtiik ben ağladım dyım beni bi doktora götrdü ismail yılmaz..baktı zyıfla dedi..eşimin sperm testni tekrr istedi 1 ay sonra yaptırdık gittik aetn 3. gün gel dedi gttik baktı serephone verdi kullndım ama hiçç umudum yok öle böle değil.. ilç btnce 10 gn sonra çağrdı gttim tamm dedi gn aşırı ilşki.tamm 10 gn sonra gel gttm tamm dedi adet olrsan 3. günü olmazsan teste gel dedi...30 ekmde olmam lazımdı..kimse sormasın diye herkese 6 kasım dedim.. 10 kasımda test yaptım tam testi atyoduk silk oldunu farkettm.kan testmde 539.86 çıkmıştı doktor progestan verdi...ama 22 kasımda düşürdümm..gerisi allah kerimm....

insanların ağzını durdurmasınn eşimn teyzesnnden tutun halsına kadr bıt btı dırdr..en son patlamıştımm "çocun nasıl yapıldını bilonuz dimi...ee ayıp değilmi neden soronuz "dedim bida kmse sormadı
her bide o ay ham,le kalcam ay annanem bana süt kaynatıp içne maydonoz kodu ama baya..onun buharına otrdm sonra sabunlu ılık suyla belimi ovdu.belimede bardak gbi bişe kapdı o kendiliğinden attı o gce hamile kalmıştımm... şimdi ananemn kolu krıkk

amma uzun yazdımm hee

canım evet bende yumurta büyütme prblemi var. şimdi onun üzerine gidiyoruz. bakalım hasta olayımda belli olacak. kocamı ikna etmek için inşallah başarılı olurum. kendisi hasta olsa bile gitmiyor,değilki hazır olmadığı babalık için gitsin

benim durumumu çok örnek var içim rahatlıyor duydukça. hakkımızda hayırlısı canım. hepimiz bebek bebek diyoruz,rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah..

dövün ama çok az şey istemişsin polislerden DD

canım çok canımı yaktı hırsız dövülmeyi haketti yani.. ama göremedim hala içime dert keşke şöyle ağzını burnunu kırsalardı...

yok yanımda horul horul uyuyodu valla...o öle astım kestk havasında ama köpekten korkar ondan bundan korkar gecenn bi yarısı onu kaldırsam ne ne ne oldu der..ztn çoğunu o işe gttikten saat 7 den sonra görüdm

valla sen ben tatlı cadi ne dir bu hayrlara gtsnn bu

kahraman kocaaa

gecmıs olsun hayırdır canııım neyın var???

asılamamı yaptırcanız canımm??

evet canım aşılama yaptırcaz. vakit kaybetmeyelim diyoruz. zaten zamanımız yok. eşim gelsin doktora gidicez ben eşim gelmeden doktor kontrollümü yapıcam da. eşim gelince hemen gitcek canım kontrolden geçicek bakalım hayırlısı ...

amin canım inşallah.sıkıntı yapmayalım da herşey olacağını varır nasılsa.

benim gibi yat kışın camlara bakma fazla misafire bişe bulamadım.. kapıyı kapa yokuz evde de ay yatılı misafiri en çok menbeta bilir,ondan al tiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…