- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi tatlicadi1
-
bana mi dedin???? sen bu laflari kocacina da diyorsun, sonra topige ugrayamiyorsun
canim sen özele gittiysen tr'de ondan demislerdir.. para para para ille de para paraanladin sen...
gel bana yapısss bıdenemmmm.. napıcan koltugu benden ala konforlu yer mı olurrr?? her tarafım yumsacık
ay sana dedım tabı.. kıme dıcem baskayok canım ona kur yapmam benn.. gerek kalmaz bızde kur yapmaya..
slm menbetacımmm.bu akşam ki yemek bi harikaa"köfte patates" bilmem anlatabildim mi?bir tabakta sana gönderecektimde kalmadı borcamla beraber yuttuk
hehehehihihihohohohouhuhuhuay ne güzel yaa.. isin kolay yani, bir de bana sor
ıyımmm gııı sen nasılsın ?????
ayyy ınssssss...hakkaten ne ıyı olurrr...
kuppecıgııım merhaba canıkommm... ayy demek hayranı oldunn?? bılıyor musun benım resul ile benım kocısımm arkadaslar ve bır zamanların en yakın dostlugunu kurmuslarrr...hopada oturuyor bılıyorsunnn... karsı komsularrr...
ayy afiyet bal seker olsun canımmm.. yarasınnn sanada bebısıne.. yemıs kadar oldummm.. sen bu ay hamıssın sankıhadi inssss dediğim gibi mi yaptın kız patlıcanda koydun mu merak ettım
evett yaa anlayabılıyroummm senı. o da zorr... ne dıyeyımmm.. booool kuvvetler sana
merhaba menbetacım..ben zaten hayranlarıyım kuşum ama bu üç şarkısı beni bitiriyo..çok seviyorum..ne yazik ki bu grubun varlığından haberdar olmayan çok insan var..
kuvvet derken???ay dün izledigim filmde, kadin yoga sayesinde ''farkli'' kaslarini kesfedirdu ve kocasini cezalandiriyordu puhahahaaaaha
anladım canım.. evet haklısınn. cogu ınsan bılmıyor.. aslında tv de bazı programlara cıktılar ama yeterli olmadı tabii..
bu arada sana yazdıgım cumleyı tekrar okudumda sacmalamısım resmenn. ama sen benı anladın :))
anladın senayy canım nasıl fılmler ızlıyorsun oyleee.. tecrube mı edınıyorsun nedır anlamadımm
kuzuuu seni ben anlamayacağım da kim anlayacakk hemşeriyiz bizzzzzzzzzanladım canım.. evet haklısınn. cogu ınsan bılmıyor.. aslında tv de bazı programlara cıktılar ama yeterli olmadı tabii..
bu arada sana yazdıgım cumleyı tekrar okudumda sacmalamısım resmenn. ama sen benı anladın :))
anladın senayy canım nasıl fılmler ızlıyorsun oyleee.. tecrube mı edınıyorsun nedır anlamadımm
kuppem canım evet hevesim geldi inşallah gitmeden dr işini aradan çıkaracağım. sonra ne olur bilemem ama şimdi azimliyim baya gerçekten. inşallah hamile kalmadan bıkmam yine.. ayrıcana ara mesajlar malesefki 30dk sonra değişmiyor canım mecbur öyle kalıyor..
kuzuuu seni ben anlamayacağım da kim anlayacakk hemşeriyiz bizzzzzzzzz
hamile olmadan bırakırsann uçarım sana burdan..başlandı mı bitecek..bak bana..örnek teşkil edeyim biraz..nası üstüne gittim sorunun..Allahın izniyle doğurana kadar da peşini bırakmıycam
İyi aksamlar hanimlar kuppemde burdaymis cok sevindimmmama gecmisten hic haberim yok bi kosu okuyayimda geleyim
ayy afiyet bal seker olsun canımmm.. yarasınnn sanada bebısıne.. yemıs kadar oldummm.. sen bu ay hamıssın sankıhadi inssss dediğim gibi mi yaptın kız patlıcanda koydun mu merak ettım
canım benim merhaba şu bazal vücut ısısı?ben bugün ölçtüm 7:15 te 36,5 çıktı.7:30 da ölçtüm 36,3 çıktı.yani?
tatlicadi üzülme :) bu topic uğurlu gelicek sana hissediyorum ben :) hepimize uğurlu gelicek benide eklemişin listeye teşekkür ederim :))) bakalım neler olucak dertleşelim paylaşalım :)))
ama hep pozitiffffffffffffffff olalım kızlar :))) ben çalışmalara yarın başlıyorum Ocak için :)))) hayırlısı bakalım :)))
öle öleee fıstikooooooooooooooooomdimiiii yaaaaa
canımmmmmmmmmm azrammmmmm hoşgeldin..ben seni çoook özledimm yaaa..oku da gel bakalım sohbeteİyi aksamlar hanimlar kuppemde burdaymis cok sevindimmmama gecmisten hic haberim yok bi kosu okuyayimda geleyim
tatlicadi üzülme :) bu topic uğurlu gelicek sana hissediyorum ben :) hepimize uğurlu gelicek benide eklemişin listeye teşekkür ederim :))) bakalım neler olucak dertleşelim paylaşalım :)))
ama hep pozitiffffffffffffffff olalım kızlar :))) ben çalışmalara yarın başlıyorum Ocak için :)))) hayırlısı bakalım :)))
canım ilkini baz alacaksın..
öle öleee fıstikooooooooooooooooom
canımmmmmmmmmm azrammmmmm hoşgeldin..ben seni çoook özledimm yaaa..oku da gel bakalım sohbete
evet canım hepimize uğurlu gelecek inşallah..dertleşeceğiz paylaşacağız, acılara ortak olacağız..çalışmalarında başarılar kuzu..sen başla biz de arkadan gelicez inşallahhayırlısı olsun
tamam ok.ilkini baz aldım diyelim canım hergünde ölçtüm peki yumurtladığımı nasıl anlayacağım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?