- Konu Sahibi tatlicadi1
-
ermşlik işin şkası tatlım allh gönlümüze göre versnn cnm benmm....yarın belli olr cnm yaa du bakalım pcos hastası değilmisin sen kilo problemn vrmı ve belki yine hormonlar çoşmuştur he olbilrmi
valla kilom 57boyum 170.. yok diye biliyorum ama drda kilo alma dedi bugünn
cnm yeni topic hayırlı olsun. inşallah tüm arkadaşlarıma bol bebişler getirsin. hepinizi çok öpüyorum.
kilo var ama yağ yokbenm eltimin kızıda 21 yaşında onnda boyu 165 kilosu 45 onda da bu hastalık var ya çok zyflarda ya da kiloluluarda olmuşş..aman ne bilim evet kilo alnca böle daha da kötü olunuyoomuşş
Tatlicadicim canimm benim gecmisi okuyamadim direk girdim konuya naptin test sonucunu ogrenmek istiyorum kacak bilgisayardan girdim
negatif canım. iştemisin hala?
hic uzulme tatlicadim canim benimevet sirketteyim ama baskasinin bilgisayarinda simdi hemen cikmaliyim eve gidince acarim yine detaylari ogrenirim insallah opuyorum seni kuzucum
ben geldiiimmmm
tatlicadiiiiii
teşekkürler ermiş arkadaşım benimm
bakalım.. regeni bekleyecez demekki
canım benim çok sağol.beklemeye geçtim. yarın usg da belli olur heralde bazı şeyler.. Allahım ne zaman verirse,bekliyorum bakalım..
bende birden kendimi öyle gördüm..şaşırdım hatta..vayy anasını sayın seyirciler dedim kendi kendime
he yavrum söylee :) hoşgeldin ayrıca
hosbulduk canim , gecmisi okudum bi feyse girdim de.. sonucun hakkinda bir sey deyim mi demeyim mi iye düsünüyorum kac dakkadir... demesem ayip bana yani görmemizlikten gelmis gibi olur, desem sana hatirlatmis gibi oluyorum bu saat olmus.. kusura bakma kuzum yaa tekrarlicam ama anca geldim isten.. senin canin sagolsun..belki tasinirsan felan cok zor olur senin icin zaten, dedigin gibi hayirlisi olsun..
slmm kızlarii kaynatmışssınnz hee diyim size valaa...okurken gözlerim şeş beş oldu yemn ederimkiii...,
tatlıcadimi çok merak ediyorum yaaa.bu arada şu ateş ölçme işi ne ben anlamadım bide tabloda sorun olrak pcostan başak bişe var o nsl bi sorun onlarıda bilmiyommm..
menbetacımm senii rüyamda gördümm tatlım başka kmseckleri görmedim senn 6 şubat(benm evlilik yıldönümm)ta senin hamile oldunu öğrendini burda paylştığını gördümmm.. hade hyırlısı
kmse beni sormamış yanii bu arada
tatlıcadımmmm üzülme kızzzz.. nasip ksımet ısı bılıyorsunn.. hayırlı olan zamanda oluvercek ınsss... ama merak ettım gec dollenme felan olsa yanı bu deger artmaz mı yaaa?? 2 cıkmasıda guzel yanıı.. yarın obur gun yukselırmıss bı bakarsınn. pek anlamıyorum bu ısten ama bunu demek geldı ıcımdenn..
sıkma canını olur mu bıdenemmmm.. sevıyorum senı...
anaaaamm.. ay hadi ins ama o zamana kadar beklemem mi lazım canıkomm yaaaolmaz mı daha evvel... yanı bu ay adet gorcek sonraki ay hamıle kalıcam oyle mı o da guzel ıns olurrr.....
amaaaan ruyalar işte.. tatlıcadı bak bız aynı anda hamıs kalıcakmısım kzuumm.. pek sevınmemıssın buna ama neyse... yazdım bır kenara ıce
problem yok canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?