2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

regencim sen naptın sanki biara korunuyomuydun yanlışmı hatırlıyorum bilmem
evet canım bekletmedi çok şükür beklicez canım artık yapacak bişey yokkk

anladım sayılır bu dediklerini uygulayacağım canım benim çok sağol...

Kuppecim tekrar seninle ayni heyecanlari paylasmak cok keyif verici gercekten
dimi azrammm ya..sanki ilk tanıştığımız zamana döndük..bende bi heyecanlandım sorma..içim kıpır kıpır vallahi..sanki sıfırdan başladımm çalışmalara
hoşgeldin tatlım aramıza..hayırlısı olsun inşallah..uğur getirsin bu yıl..bizim topiğimizde uğurludur..mutlu haberlerini alırız inşallah..
iyi geceler kızlar benimde umudum 2012 artık bugün pis kırmızlar geldi
inşallah uğurlu olur bizlere

iyi geceler tatlımmm hoş geldin sende..herşey çok güzel olcak inşallah..

Son düzenleme:
buarada kendimide tanıtayım 27 yaşındayım 3 yıllık evliyim geçen temmuz ayında bi düşüğüm var 2. ayım deneme de tık yok 11 ocak batım

Kizlar benim bir dus alip yatmam gerek yarin erken is var yine
Sekercininkiz canim sen yine ayni saate dil altindan yataktan hic kalkmadan olcumlerini yapmaya devam et birlikte yorumlar yumurtlamani yakalariz insallah sende zamanla iyice anlarsin gorundugu kaar zor degil aslinda bende ilk yaptigimda zorlanmistim ogrendikce zevklide geliyor insana

pas attım gitti al canısı bütün paslarım senin olsun verdim hepsini alll...

ayyyyyyyyyy canim benim yaaaa cok sagol bakinkizlar bütün paslar beni ona göre...

regencim sen naptın sanki biara korunuyomuydun yanlışmı hatırlıyorum bilmem
evet canım bekletmedi çok şükür beklicez canım artık yapacak bişey yokkk

evet canim bitti sükür.. haftaya bat var hem de bugün...

hoşbuldum canım inşallah Allahtan umut kesilmez 2012 bize uğur getirir inşallahhh

kızlaaarrr bende yatıyorum bugün kırmızılarımın son günü artık kaç gecedir sancıdan uyuyamıyordum bugün şöylee güzel bi uyku çekeyim malum yarın çalışmalar başlıyo tabisi :)) hepinize iyi geceelr Allaha emanet olun çalışmaları olanlara boool başarılar :))))

ayyyyyyyyyy canim benim yaaaa cok sagol bakinkizlar bütün paslar beni ona göre...

evet canim bitti sükür.. haftaya bat var hem de bugün...

hadi canım sen ver bize bari güzel haberide mutlu olalım moral olsunnn
inşallah hamişsindir canımm

sekercininkizi yazıyom yazıom bana cevap vermiyon..yazdıklarımı görüon mu sen kuzu ya

bende sana yazıyom bakıyomda senden cvp gelmiyo baoyna senin cvlarını arıyorum herhalde burda caniiiim...
bidaha yazim azracımlada görüştüm tatlı cadıylada ikiside sağolsunlar bana çok yardımcı oldular.inşallah sırada ben varım ocak ayı kork benden çünkü 2 kişi geliyorum heeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…