- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi tatlicadi1
-
slm canım hoşgeldinnn aramızaa.tatlıcadıma söyle seni listeye alsın tatlım.2012 hepimize uğurlu gelir inşallah.
evett boş durmak yokkk fıstık..hamile olmak çok güzel bir duygu..zamanı iyi değerlendirmemiz lazım..elimizi çabuk tutmamız lazım..
sağol canm...,inşallah dualrım hepimize
gel canim gel bitanem tabiki ne demekyerimiz cooooooooookkk
canin sagolsun tatlim, en azindan cok bekletip heyecanlandirmadilar ya seni yeter di mi??? bak hepimiz bekliyoruz.. gec listeye sen de tatlicadi yazsin seni, oh mis birlikte bekleyelim
Tatlim sanada bir suru sey yazmistim az onceki alintilarimda hepsi gitti aniden
3468ef Ovulation charts on FertilityFriend.com
Bak bu gordun benim bu ayki tablom kirmizi cizgi cekilmis olan yer tahmini yumurtlama olan gun incelersen ates ondan sonra yukselmis ve hep kirmizi cizgiyi cektigi dereceden yuksekte seyretmis. Eger o cizginin altina duserse adet geliyo deke oluyo
Anlatabilmisimdir insallah
dimi azrammm ya..sanki ilk tanıştığımız zamana döndük..bende bi heyecanlandım sorma..içim kıpır kıpır vallahi..sanki sıfırdan başladımm çalışmalaraKuppecim tekrar seninle ayni heyecanlari paylasmak cok keyif verici gercekten
hoşgeldin tatlım aramıza..hayırlısı olsun inşallah..uğur getirsin bu yıl..bizim topiğimizde uğurludur..mutlu haberlerini alırız inşallah..herkese iyi gcler..
benide aranıza alır mısınz?
23 yaşıma gircem.polikisitik over var bendede.
dün rahim filmi çektirdim.temiz çıktı.
bu ayın 6sında adet oldum.5.günü gene klomene başladım bakalım hayırlısı.
adetlerim düzensiz olduğu için tam ne zaman olcağımı bilmiyorum..
çatlatma iğnesi olcam ama muhtemelen 2sinde olabilirm.ama inşallah olmamda bu yıl bana uğur getirir
iyi geceler kızlar benimde umudum 2012 artık bugün pis kırmızlar geldi
inşallah uğurlu olur bizlere
giz sekerciiiiiiiiiii nasilsin??? hic bana pas vermiyorsun bakiyorum da
buarada kendimide tanıtayım 27 yaşındayım 3 yıllık evliyim geçen temmuz ayında bi düşüğüm var 2. ayım deneme de tık yok 11 ocak batım
biz elimizi çabuk tutıyoruz da bakalım kısmet yani
pas attım gitti al canısı bütün paslarım senin olsun verdim hepsini alll...
regencim sen naptın sanki biara korunuyomuydun yanlışmı hatırlıyorum bilmem
evet canım bekletmedi çok şükür beklicez canım artık yapacak bişey yokkk
dimi azrammm ya..sanki ilk tanıştığımız zamana döndük..bende bi heyecanlandım sorma..içim kıpır kıpır vallahi..sanki sıfırdan başladımm çalışmalara
hoşgeldin tatlım aramıza..hayırlısı olsun inşallah..uğur getirsin bu yıl..bizim topiğimizde uğurludur..mutlu haberlerini alırız inşallah..
iyi geceler tatlımmm hoş geldin sende..herşey çok güzel olcak inşallah..
valla bizde elimizi çabuk tutuyoruz elifcim.artık.tutturabilene kısmet
ayyyyyyyyyy canim benim yaaaa cok sagolbakinkizlar bütün paslar beni ona göre...
evet canim bitti sükür.. haftaya bat var hem de bugün...
sekercininkizi yazıyom yazıom bana cevap vermiyon..yazdıklarımı görüon mu sen kuzu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?