• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

tamam ok.ilkini baz aldım diyelim canım hergünde ölçtüm peki yumurtladığımı nasıl anlayacağım?:69:

söyledim ama görmedin sanırım canım. ateşin yumurtlama öncesi düşecek. işte o düşüşte yumurtlamaya geçiyorsun demek. sonra birden arttığındada yumurtlamış oluyorsun.
Azram sana siteyi öğretse aslında en kolayı o. zor işi ona atayım ben.. azra bana kızma.. ateş senin kuzu ilgilerine sunarım:1:

ay disim cikiyor yine galiba... kulagim agriyor.. benim de bu disim yillardir bi cikamadi gitti taksitle cikiyor resmen...

merhaba kızlar uzun zamandır listelere adımı yazdırmaktan vaz geçmiştim ama belki yeni liste uğurlu gelir beni de ekleyin yaş 28 sat 14 aralık bat 14 ocak şimdilik bir sorun yok en azından pazartesiye kadar pazartesi 2 düşüğümün neden olduğuyla ilgili genetik testler yapıldı bakalım sorun var mı yok mu belli olacak.:18::18::18:

merhaba kızlar uzun zamandır listelere adımı yazdırmaktan vaz geçmiştim ama belki yeni liste uğurlu gelir beni de ekleyin yaş 28 sat 14 aralık bat 14 ocak şimdilik bir sorun yok en azından pazartesiye kadar pazartesi 2 düşüğümün neden olduğuyla ilgili genetik testler yapıldı bakalım sorun var mı yok mu belli olacak.:18::18::18:

hoşgeldin canımmm:16: inşallah sorun çıkmaz canım ya.. inşallah yeni topiğimiz sana bana hepimize uğurlu gelirde göbüşlerimiz dolar....:49:
ekliyorum hemen senide:34:

canım bende bebeğimi kaybettim kalbi durdu..kan pıhtılaşması testlerimi yaptırdım bende.. üç tane mutasyon saptandı, düşüğe neden olan buymuş..bir de bi sürü tahlil yaptı doktorum, pazartesi de onun sonucunu alcam..genetik testlerim ise şubat ayında..hakkında hayırlısı olsun inşallah iyi haberler alırsın canımm..

Son düzenleme:
canım yanlış hatırlamıyorsam, yumurtlamana yakın derecen düşecek bayağı belirgin bi düşüş olacak o sıra yumurtlamış olcaksın..ondan sonra da derecen yükselmeye başlayacak..birdaha çok yüksek bi düşüş olmazsa eğer derecen hep yükselmeye devam ederse hamile olduğun anlamına geliyo..ben bu şekilde hamile kaldım ilk denememde, bir kaç mesaj önce de yazdım sana okudun mu bilmiyorum ama..istersen tablomu bulup yolliim sana fikir sahibi olursun..

gönderirmisin tatlım ya çok sevinirim biraz da açıklarsan çok iyi olur yani tabloyu işte?

söyledim ama görmedin sanırım canım. ateşin yumurtlama öncesi düşecek. işte o düşüşte yumurtlamaya geçiyorsun demek. sonra birden arttığındada yumurtlamış oluyorsun.
Azram sana siteyi öğretse aslında en kolayı o. zor işi ona atayım ben.. azra bana kızma.. ateş senin kuzu ilgilerine sunarım:1:

sağol canım benim anladım galiba.şimdi kuppe bana bi tablo yollayacak ona bakacaz.kusura bakma böyle soruyorum ama zor işler bunlar napayım?:34:

Hekese alinti yapmistim hepsi gittti cok canim silkildi gercekten :31:
Tatlicadim yarinki doktor kontrolunu bekliyorum ben ikna olmadim ben 2 degerinden

sağol canım benim anladım galiba.şimdi kuppe bana bi tablo yollayacak ona bakacaz.kusura bakma böyle soruyorum ama zor işler bunlar napayım?:34:

Tatlim sanada bir suru sey yazmistim az onceki alintilarimda hepsi gitti aniden

3468ef Ovulation charts on FertilityFriend.com
Bak bu gordun benim bu ayki tablom kirmizi cizgi cekilmis olan yer tahmini yumurtlama olan gun incelersen ates ondan sonra yukselmis ve hep kirmizi cizgiyi cektigi dereceden yuksekte seyretmis. Eger o cizginin altina duserse adet geliyo deke oluyo
Anlatabilmisimdir insallah

Hekese alinti yapmistim hepsi gittti cok canim silkildi gercekten :31:
Tatlicadim yarinki doktor kontrolunu bekliyorum ben ikna olmadim ben 2 degerinden

ay canım sen at o aleti....kaçıncı oldu bak bu... yazık sanada yani...
canım zahmet olmazsa şu fertirity mi ne vardıya onu bi yollasana. şekercininkızıda senden artık. bende gelecem yakında ona anlatalım beraber şu siteyi olurmuu
bide canım 2 çok sinir bir rakam artık benim için inanki:1:

Kuzucum hosgeldin aramiza:16:

evett boş durmak yokkk fıstık..hamile olmak çok güzel bir duygu..zamanı iyi değerlendirmemiz lazım..elimizi çabuk tutmamız lazım..:17::17::17:

Kuppecim tekrar seninle ayni heyecanlari paylasmak cok keyif verici gercekten:16:

herkese iyi gcler..
benide aranıza alır mısınz?:29::29::29::29:
23 yaşıma gircem.polikisitik over var bendede.
dün rahim filmi çektirdim.temiz çıktı.
bu ayın 6sında adet oldum.5.günü gene klomene başladım bakalım hayırlısı.
adetlerim düzensiz olduğu için tam ne zaman olcağımı bilmiyorum..
çatlatma iğnesi olcam ama muhtemelen 2sinde olabilirm.ama inşallah olmamda bu yıl bana uğur getirir

gönderirmisin tatlım ya çok sevinirim biraz da açıklarsan çok iyi olur yani tabloyu işte?

http://www.fertilityfriend.com/home/3586c0

tabloya dikkat edersen ateşim 36.30 da başlıyo en çok indiği yer 35.90..o günün gecesinde ben yumurtladım ve çalışma oldu..sonrasında da dikkat edersen genel olarak ateşim artıyo ve ilk günkü ölçtüğüm 36.30 dereceme yada altına hiç inmiyor ateşim..sonunda da test yaptım hamileydim :9: ne mutluydummmm hey gidi :26:

bu konudaki profumuz azra..tatlicadım da çok şey biliyor..daha iyi bilgilendirebilirler seni..benim hamile kalmamda büyük payı var azracığımın :54:

Son düzenleme:
ay canım sen at o aleti....kaçıncı oldu bak bu... yazık sanada yani...
canım zahmet olmazsa şu fertirity mi ne vardıya onu bi yollasana. şekercininkızıda senden artık. bende gelecem yakında ona anlatalım beraber şu siteyi olurmuu
bide canım 2 çok sinir bir rakam artık benim için inanki:1:

Atcam atcam az daha sabir finali cok iyi dusunuyorum bole karnima kramp girdi safarideyken aniden masaustunu gorunce ayni program gibi benim devrelerde atti resmen:52:

iyi geceler kızlar benimde umudum 2012 artık bugün pis kırmızlar geldi :14::14::14:
inşallah uğurlu olur bizlere :16:

herkese iyi gcler..
çatlatma iğnesi olcam ama muhtemelen 2sinde olabilirm.ama inşallah olmamda bu yıl bana uğur getirir

gel canim gel bitanem tabiki ne demek :16::16::16::16::16::16: yerimiz cooooooooookkk :54:

iyi geceler kızlar benimde umudum 2012 artık bugün pis kırmızlar geldi :14::14::14:
inşallah uğurlu olur bizlere :16:

canin sagolsun tatlim, en azindan cok bekletip heyecanlandirmadilar ya seni yeter di mi??? bak hepimiz bekliyoruz.. gec listeye sen de tatlicadi yazsin seni, oh mis birlikte bekleyelim :29::29::29::29:

herkese iyi gcler..

slm canım hoşgeldinnn aramızaa.tatlıcadıma söyle seni listeye alsın tatlım.2012 hepimize uğurlu gelir inşallah.:34:

HTML:
http://www.fertilityfriend.com/home/3586c0

tabloya dikkat edersen ateşim 36.30 da başlıyo en çok indiği yer 35.90..o günün gecesinde ben yumurtladım ve çalışma oldu..sonrasında da dikkat edersen genel olarak ateşim artıyo ve ilk günkü ölçtüğüm 36.30 dereceme yada altına hiç inmiyor ateşim..sonunda da test yaptım hamileydim :9: ne mutluydummmm hey gidi :26:

bu konudaki profumuz azra..tatlicadım da çok şey biliyor..daha iyi bilgilendirebilirler seni..benim hamile kalmamda büyük payı var azracığımın :54:
Canim teveccuhun gerceken:17: ayy tablona baktimda dun gibiydi resmen zaman su gibi akip geciyor. İnsalah daha guzel tablolarin olucak kuzucum artik dahada bilincliyiz insallah bu sene bizim senemiz olcakk
herkese iyi gcler..
İyigeceler canim hosgeldin tatlicadim simdi ekler seni listemize insallah ilaclar sifa olur cok bekletmez bebisin seni

Back