- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #2.101
yok canim erken dönem ya hani.. ondan parca gelmez.. benim de öyle olmustu adet olur gibi.. ilk dönemlerde zaten kücük bir sey, biliyorsun, nasil parca düsebilir ki.. parca olmasi icin galiba epeyce büyük olmasi lazim.. merak etme öyle agri sanci bende de olmamisti.. belki normal adetten biraz daha uzun sürer duruma göre, baska da bir sey olmaz insallah...
sağol cnm bu sitede zaten en cok bunu seviyorum yaşanmışlıklar bemni çok tatmin ediyo su cvp beni çok huzurlu etti
Azraaam gelmis hos gelmis nasilsin canim keyifler yerinde insaallah
Tamam kanki ben konuyu kapattim ne konusalim
Tatlicadim ya canim senin yaptigin pastadan cekti vallaaha neyli pasta oooffff
Tabi diyetteyim ya aseriyorum napiiiiim
Ben gecen ayagimi burktum aman allahim acisi uc saat sonra ortaya cikti hiiic basmadim bile ustune ve anam beni acile goturdu rontgen cekkecekler tabi
Bana doktor hamilemisin dedi bende bilmem olabilirim dedim
Hayyy demez olaydim idrar testi yaptilar sonra ben daha erken cikmaz dedim catlamadan ikigun sonra dusunun
Ama varya annem arkadasim artik ayagimi degil test sonucumuuumu bekliyorlardi ama tam uc saat acildeydik ya Allahtan kirik yok ezilme vardi ama ne cektim agrisindan yaw
Ben gecen ayagimi burktum aman allahim acisi uc saat sonra ortaya cikti hiiic basmadim bile ustune ve anam beni acile goturdu rontgen cekkecekler tabi
Hayyy demez olaydim idrar testi yaptilar sonra ben daha erken cikmaz dedim catlamadan ikigun sonra dusunun
Ama varya annem arkadasim artik ayagimi degil test sonucumuuumu bekliyorlardi ama tam uc saat acildeydik ya Allahtan kirik yok ezilme vardi ama ne cektim agrisindan yaw
Amin kızlarr.. uğurlu topik olcaz inşallahhhh
Amin canım, Allah'ın izniyle inşallah bebişlerimiz bizleri fazla bekletmez, bir an önce artık bende anneyim diyebiliriz... Rab'bim dualarımız kabul etsin, bizleri evlat hasretiyle yandırmasın... Amin...
Amin canım, Allah'ın izniyle inşallah bebişlerimiz bizleri fazla bekletmez, bir an önce artık bende anneyim diyebiliriz... Rab'bim dualarımızı kabul etsin, bizleri evlat hasretiyle yandırmasın... Amin...
Bomba gibiyim regentosum cok sukur sende iyisin insallah canimazraaa nasilsin canim benim????
Caniiiiiiimmm ayaginimi burktun gecmis olsun simdi nasil agrisi varmiAzraaam gelmis hos gelmis nasilsin canim keyifler yerinde insaallah
Sagol kankim he ya cok heyecanliydi herkez ben bile ya cikarsa yok ya dedim kendi.kendime daha iki gun once yani tutunma asamasinda olsa gerek anamada anne daha belli olmaz umitlenmeyin dedigimde annemde sen nerden bilcen kiz dedi
E nerden bilebilirimki bu site yani sizlerin sayesinde tabi
Arkadasimda yangina korukle gidiyo tabi diyorki benim ilkinde uc aylikken ogrendim ben adeti duzensizdi ve ustune gormus
Digerinde cok ugrasti ondada uc aylikken ogrendim testlerde cikmadi diyor
Hemsireyede kizdim tam uc saatdir burdayim ve sadece ezilme olmus yani oda ne dese begenirsiniz
Soyle bakim sence neden bukadar bekletildin he sence vaaayyy hepsi ustume geliyor iyikide olabilirim dedim ha amma suphelendiniz
Bomba gibiyim regentosum cok sukur sende iyisin insallah canim
Caniiiiiiimmm ayaginimi burktun gecmis olsun simdi nasil agrisi varmi
Sagol kankim he ya cok heyecanliydi herkez ben bile ya cikarsa yok ya dedim kendi.kendime daha iki gun once yani tutunma asamasinda olsa gerek anamada anne daha belli olmaz umitlenmeyin dedigimde annemde sen nerden bilcen kiz dedi
E nerden bilebilirimki bu site yani sizlerin sayesinde tabi
Arkadasimda yangina korukle gidiyo tabi diyorki benim ilkinde uc aylikken ogrendim ben adeti duzensizdi ve ustune gormus
Digerinde cok ugrasti ondada uc aylikken ogrendim testlerde cikmadi diyor
Hemsireyede kizdim tam uc saatdir burdayim ve sadece ezilme olmus yani oda ne dese begenirsiniz
Soyle bakim sence neden bukadar bekletildin he sence vaaayyy hepsi ustume geliyor iyikide olabilirim dedim ha amma suphelendiniz
inşalla cnm benim 2012 den çok umutllu olalım
REGEN: özelden cvp yazıcaktım 10dk da 1 dıyo..çıkıcam şimdi işim var oyuden burdan yazıyom..ikimizde birbirimizi yanlış anladık sanırım,sana yonelık bişi deil bu;ben belkı aşırı bı duygusalım ki çocuk hep gözumun onunde olsun istıyorum mesela...kreş de çalıştıgını ögrenıncede çok sevınmıştım çunku çook istıyorum ervayı kreşe goturmek,egıtımde verıyolar cunku isterım gıtmsını,tebıkı arada kavga eder aglar e çocuk yanı put gıbı de oturcak halı yok cocugun..sen bıraz zor şartlarda çalışmandan dolayı bana patladıgını düşünüyorum şu anda...yoksa ben kotu bışey demedım,,her annenın düşünebılecegı şeyler,kızım ya da oglum orda guvenlımı?anladıgım kadarıyla ilgılı bı insansın cocuklara karşı..
ayrıca bır suru soru sorcaktım sana ne guzel kreşte calışıyomuş dedım,,butun şevkım gıttıı
neyse dedıgın gıbı kapatalım artık konumuza dönelimm;
güvende olmasi ayri bi konu.. önce onu söyleyim, sonra konuyu kapatayim
tamam hadi gel bi öpiimmsevkin gelince sorarsin biz burdayiz nasilsa
TATLICADI benı silermisin ben ayrılıyorumm...çok üzgünüm şuanda..bu kadar yalnış anlaşılcanı bılseydım hıçbır laf etmezdımmm..........banane sen vermışsın vermemişsinnn bananee..bendekı salaklık karışıyorum..benım demk istedıgım ben ağlatmazdım okadar...........................kım ne düşünürse düşünsün......
canim zaten sorun, cocugun aile yanindaki hali degil, okuldaki hali.. okulda da aglarsa ben onla pispis ilgilenirsem ya digerleri??? birak aglasin degil mesele.. ya sevdigi bi oyuncak verilir ya da yiyecek. ama yine de inatlasiyorsa her dakka anneyi bulamazsin ki.. e diyelim her agladiginda anne geldi. aglamak=annenin gelmesi olur.. bu seferde o cocuk krese alisamaz... bak yeni grubumda bi kizimiz var, inan bana 1 hafta agladi.. sonra sustu, sonra oynamaya basladi.. simdi de diger cocuklar yanima geldiklerinde, sarildiklarinda itiyor onlari, beni kiskanmaya basladiyani 1- 1,5 yasin üstündeki bi cocuk biraz aglayinca dünyanin sonu degildir inan bana..
dedigin gibi zamanlarimiz var.. ama iste sürekli de kural icinde olmuyor cocuk sonucta.. mesela yemek saati 3.. yeni bi kadin geldi dedi ki benim cocugum 2de yiyor ben ona göre ayarliyorum.. ayni sekilde uyku saati.. sirf cocuk evde uyusun bana zahmet cikarmasin diye kreste cocugunu uyutmak istemeyen anneler var.. kendi agizlarindan duydum.. e cocugun öglen uykusu geliyor mizmizlanip agliyor.. kadin diyorki, farketmez aglasin evde uyusun benim icin daha iyiyani uyum göstermemek icin direnen cok kadinlar var.. hani sen orda calisiyorsun ya, onun dedigini yapacaksin, bu mantik var cogu insanda..
bak gecen hafta, kadin geldi, cocugunu yere oturttu, lafa daldi cocuk küt diye kafa üstü düstü.. bu arada daha baslamadi okul.. sonra birakti cocugu mutvaga gitti geldi ve ne dedi biliyor musun?? cocugum alni neden kizarmis..baska bi anne de dediki, e simdi senin yannda ynainda düstü yaa.... insanlarla ugrasmak zor.. hele de söz konusu cocuk olunca daha da zor..
Bomba gibiyim regentosum cok sukur sende iyisin insallah canim
Caniiiiiiimmm ayaginimi burktun gecmis olsun simdi nasil agrisi varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?