- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #2.121
Sagol azracim cok sukur suan iyi ama bi haftaya yakin agirdi
Dicektim kankimo bana ogretti annem nasil bebk yapiliyor diye
Yarencim annem ilkokul terk yani oktmadilar ama masallahi var kadinin namazini kildinmi yok anne musait degilim dedigim an bilir ve hesaplar bidaki gelisimde daha iki haftan var kizim senin belirtiler yokmu belirtiler seni ruyamda gordum falan baslar yani
Oyyy anam sana bi torun verebilseydim ya Rabbim annemi anneanne babami dede kizkardesimi teyze erkek kardesimi dayi esimide baba olmayi nasip et amiiiiinn e yani bende anne olmak isterimde oncelik onlarin olsun bariiii
Yaren ya cok dogru aglarsa anam aglar ah ah getirin tatlimi diyeti bozaqcam
Tatliicadim pasta alabilirmiyim bi gidimcik yaw herseyi tatliya bagliyom yani benim hormonlarim sanki cok mutlu oluyor sekerli seyleri yeyince
Yupppiii baristiniz ha ben biliyodum birbirinzi yanlis anladiniz zaten
Kanki buarada bir kilo vermisim ya vay be
Bizim yeni gelin kIzimiz iki haftada bes kilo verdi masallah ama doktor takibinde
ama ben yemek yemeyi cok seviyom ben nasil kisayimki soyle zararli seyLer agzima aldigimda dilim titresede bende tiskinsem yemesem
Tatliicadim pasta alabilirmiyim bi gidimcik yaw herseyi tatliya bagliyom yani benim hormonlarim sanki cok mutlu oluyor sekerli seyleri yeyince
Bizim yeni gelin kIzimiz iki haftada bes kilo verdi masallah ama doktor takibinde
ama ben yemek yemeyi cok seviyom ben nasil kisayimki soyle zararli seyLer agzima aldigimda dilim titresede bende tiskinsem yemesem
Meraba kıslarrr...
morelim biraz düşük ...3 gündür anlam veremediğim göğüs agrım var adetim biteli 10 gün olddu nedir bu agrı
iki gögsüm birden bir sızı,agrı bugün dra gittim prolaktın baktı normal dedi bi röntgen bile yaptırmadı?
ödem olmuş sıvı döllenmesi dedi o ne yaaa hiç birsey anlamadım morelim çok bozuk tatmin olmadım ilaç yazdı gönderdi
kızlar hamile olduğumu öğrendiğim gun ben kontrol amaclı gıtmiştim doktor bana ultrosonda muayneden sonra göğsumden sıvı yada sut gelip gelmedini sordum meğer öle gelip hamileliğe karşı koruma sağlıyomuş daha neler duycaz süt koruyomuş anlayacağınız
geçmiş olsun canım benim.bende şu doktorlara kızıyorum hemen oldu bittiye getiriyolar kestirip atıyolar yaaa
kızlar hamile olduğumu öğrendiğim gun ben kontrol amaclı gıtmiştim doktor bana ultrosonda muayneden sonra göğsumden sıvı yada sut gelip gelmedini sordum meğer öle gelip hamileliğe karşı koruma sağlıyomuş daha neler duycaz süt koruyomuş anlayacağınız
Yarencim oh ne guzel demek kilo yapmiyor gerci bende hemen verebiliyordum triod oldugu olkali hic veremedim yani bide evdeyim is yok okul yok cocuk yok kosturma yok tabi alirim
Kankimo ben az yemeye calisiyorum son uc gundur corba ve salata ekmek hic yok ama bugun kahvaltida biraz yedim piskolojik olarak ac hissediyorum kendimi ekmeksiz yersem zaten ekmek cok yemezdimde ben cipse bayiliyorum ve malesef aksamlari paTlakmisir ve cips yemeye bayilirim
Ama artik zayiflama zamanim geldi gercekten yani okadar belli degil ama kizken halim iyidi ya ah o eski nartanesiii ah hey gidi gunler
Ama canim inadina biseyler yemek istiyor ya ben bu konuda dik kafaliyim zaten esim alir eliMden ve biyere gideli cok iyi takip eder bende kucuk emrah usulu yuzifadesi vermeye calisirim yemez bende yemeyi birakiri
Sagol canııım foliğe baslamıştım dişim içinde antibiyotik içerken tam da korunmayı da yeni bırakmışken göğüslerin agrısı nasıl bir zamanla..
ilk kez oluyor bir dünya ilaç var elimde ki yararı olacak mı..
ayy kankim en güzeli yaa.. ben de cikolataya hayir diyemiyorum.. aslinda birakmam lazim, sigara gibi bir sey o da zaten.. bebege felan cok zarar verir öyle seyler.. simdiden vazgecmek lazimekmegi ben de biraktim yani bazen yiyorum o da bi-iki brötchen o kadar.. cip krizini de bi corba var onla atlatiyorum dilersen sana yazayim özelden... tadi cips baharati gibi, sicak suya koyup karistiriyorsun, yani corba dediysem öyle taneli degil, cay kivaminda.. ama cip istegini gideriyor.. hayret bir sey :44::44::44:
Meraba kıslarrr...
morelim biraz düşük ...3 gündür anlam veremediğim göğüs agrım var adetim biteli 10 gün olddu nedir bu agrı
iki gögsüm birden bir sızı,agrı bugün dra gittim prolaktın baktı normal dedi bi röntgen bile yaptırmadı?
ödem olmuş sıvı döllenmesi dedi o ne yaaa hiç birsey anlamadım morelim çok bozuk tatmin olmadım ilaç yazdı gönderdi
evet evet.. emzirenlerin hamile kalmasi zor oluyormus o yüzden.. vücudunda bu süt hormonu ypksek olan kisilerin de hamile kalmasi zorlasiyormus.. arkadasimin kardesnin öyleydi ama zor bir sey degilmis.. ilacla halloluyormus..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?