2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

valla zeka olayı okulda bitmiyo ah analarımız yokmu canlarımız bizim Allah onkları başımızdan eksik etmesin ben gecen telde ağladım baktım annemde ağlıyo derler ya ağlarsa anam ağlar

Yaren ya cok dogru aglarsa anam aglar ah ah getirin tatlimi diyeti bozaqcam

Tatliicadim pasta alabilirmiyim bi gidimcik yaw herseyi tatliya bagliyom yani benim hormonlarim sanki cok mutlu oluyor sekerli seyleri yeyince

Yupppiii baristiniz ha ben biliyodum birbirinzi yanlis anladiniz zaten
Kanki buarada bir kilo vermisim ya vay be
Bizim yeni gelin kIzimiz iki haftada bes kilo verdi masallah ama doktor takibinde

ama ben yemek yemeyi cok seviyom ben nasil kisayimki soyle zararli seyLer agzima aldigimda dilim titresede bende tiskinsem yemesem

Alıntı nilufereren kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
TATLICADI benı silermisin ben ayrılıyorumm...çok üzgünüm şuanda..bu kadar yalnış anlaşılcanı bılseydım hıçbır laf etmezdımmm..........banane sen vermışsın vermemişsinnn bananee..bendekı salaklık karışıyorum..benım demk istedıgım ben ağlatmazdım okadar...........................kım ne düşünürse düşünsün......
nilufereren canım böyle her konuda gidiyorum ben görmek istemiyorum artıkç son postunda barıştınız diye buraya yazıyorum bi daha olmasın. gitmek yok anlaştıkmıı

ne yapıyım canım kırıldıgım öyle yazdım bırden suçlu ilan edıldım..herkesın bı düşüncesi var
neyse bız yağmurla anlaştık kapattık konuyu..
bidaha aynı şeyı yaşamyız umarım

canım veririm keşke yakın olsan valla al yarısını götür. bende tatlıya düşkünüm çok malesefki... keşke bu kadar sevmesem

ay sorma bende bi yemek yemeği severimki sorma gece yarısı bile aman çok sinir bi tipim yerim ama kg almam en çok hamileyken kg almıştı resmen 30 ama 6 ayda 31 olarak gitti

masallah kankitoma yaaa ben de verdim bi 4kilo bi daha üstüne düsmedim.. malum calismalar.. kirmizilar gelirse yumurtlamaya kadar bi daha yüklenirim... diyet mi yapiyorsun yoka sadece azaltmaya mi gittin??

Meraba kıslarrr...
morelim biraz düşük ...3 gündür anlam veremediğim göğüs agrım var adetim biteli 10 gün olddu nedir bu agrı
iki gögsüm birden bir sızı,agrı bugün dra gittim prolaktın baktı normal dedi bi röntgen bile yaptırmadı?
ödem olmuş sıvı döllenmesi dedi o ne yaaa hiç birsey anlamadım morelim çok bozuk tatmin olmadım ilaç yazdı gönderdi

canımmmmmmmm gecmıs olsun ayagnı burkmussunn.. cok kotudur acısı bılırımmm.. dıkkatlı ol yavrummmm..

azracım naber canım nasılsın???

geçmiş olsun canım benim.bende şu doktorlara kızıyorum hemen oldu bittiye getiriyolar kestirip atıyolar yaaa

kızlar hamile olduğumu öğrendiğim gun ben kontrol amaclı gıtmiştim doktor bana ultrosonda muayneden sonra göğsumden sıvı yada sut gelip gelmedini sordum meğer öle gelip hamileliğe karşı koruma sağlıyomuş daha neler duycaz süt koruyomuş anlayacağınız

valla inanırım canım çünkü öyle şeyler duyuyoruz ki doğrudur yani.allahın hikmeti işte...

Yarencim oh ne guzel demek kilo yapmiyor gerci bende hemen verebiliyordum triod oldugu olkali hic veremedim yani bide evdeyim is yok okul yok cocuk yok kosturma yok tabi alirim

Kankimo ben az yemeye calisiyorum son uc gundur corba ve salata ekmek hic yok ama bugun kahvaltida biraz yedim piskolojik olarak ac hissediyorum kendimi ekmeksiz yersem zaten ekmek cok yemezdimde ben cipse bayiliyorum ve malesef aksamlari paTlakmisir ve cips yemeye bayilirim

Ama artik zayiflama zamanim geldi gercekten yani okadar belli degil ama kizken halim iyidi ya ah o eski nartanesiii ah hey gidi gunler
Ama canim inadina biseyler yemek istiyor ya ben bu konuda dik kafaliyim zaten esim alir eliMden ve biyere gideli cok iyi takip eder bende kucuk emrah usulu yuzifadesi vermeye calisirim yemez bende yemeyi birakiri

geçmiş olsun canım benim.bende şu doktorlara kızıyorum hemen oldu bittiye getiriyolar kestirip atıyolar yaaa

Sagol canııım foliğe baslamıştım dişim içinde antibiyotik içerken tam da korunmayı da yeni bırakmışken göğüslerin agrısı nasıl bir zamanla..
ilk kez oluyor bir dünya ilaç var elimde ki yararı olacak mı..

evet evet.. emzirenlerin hamile kalmasi zor oluyormus o yüzden.. vücudunda bu süt hormonu ypksek olan kisilerin de hamile kalmasi zorlasiyormus.. arkadasimin kardesnin öyleydi ama zor bir sey degilmis.. ilacla halloluyormus..

ayy kankim en güzeli yaa.. ben de cikolataya hayir diyemiyorum.. aslinda birakmam lazim, sigara gibi bir sey o da zaten.. bebege felan cok zarar verir öyle seyler.. simdiden vazgecmek lazim ekmegi ben de biraktim yani bazen yiyorum o da bi-iki brötchen o kadar.. cip krizini de bi corba var onla atlatiyorum dilersen sana yazayim özelden... tadi cips baharati gibi, sicak suya koyup karistiriyorsun, yani corba dediysem öyle taneli degil, cay kivaminda.. ama cip istegini gideriyor.. hayret bir sey :44::44::44:

canım benim korunmayı bıraktık diyosun bu kadar ilaç senin zararına olmaz mı ya bilmeden hamile kalırsan.benim bir arkadaşım hamile kaldığının farkına varmamış ve dişçiye gitmiş dişçide antibiyotik vermiş.ilcı almış daha snra düşüğe yol açtı çok üzgünüm

vayyy regencimden güzel tavsiyeler kızlar bende çikolatayı ve cipsi çok seviyorum yiyorumda bide çekirdek hastalık ya başına bir oturayım tabaktaki bitmeden elimden bırakmıyorum.ayyy bide patlamış mısır olsada yesek...

canım tam bilememekle birlikte yumurtlamada göğüsler şişebiliyor ve ağrıyor

evet evet.. emzirenlerin hamile kalmasi zor oluyormus o yüzden.. vücudunda bu süt hormonu ypksek olan kisilerin de hamile kalmasi zorlasiyormus.. arkadasimin kardesnin öyleydi ama zor bir sey degilmis.. ilacla halloluyormus..

canım benim kardeşim emzirirken hamile kaldı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…