canim zaten sorun, cocugun aile yanindaki hali degil, okuldaki hali.. okulda da aglarsa ben onla pispis ilgilenirsem ya digerleri??? birak aglasin degil mesele.. ya sevdigi bi oyuncak verilir ya da yiyecek. ama yine de inatlasiyorsa her dakka anneyi bulamazsin ki.. e diyelim her agladiginda anne geldi. aglamak=annenin gelmesi olur.. bu seferde o cocuk krese alisamaz... bak yeni grubumda bi kizimiz var, inan bana 1 hafta agladi.. sonra sustu, sonra oynamaya basladi.. simdi de diger cocuklar yanima geldiklerinde, sarildiklarinda itiyor onlari, beni kiskanmaya basladi

yani 1- 1,5 yasin üstündeki bi cocuk biraz aglayinca dünyanin sonu degildir inan bana..
dedigin gibi zamanlarimiz var.. ama iste sürekli de kural icinde olmuyor cocuk sonucta.. mesela yemek saati 3.. yeni bi kadin geldi dedi ki benim cocugum 2de yiyor ben ona göre ayarliyorum.. ayni sekilde uyku saati.. sirf cocuk evde uyusun bana zahmet cikarmasin diye kreste cocugunu uyutmak istemeyen anneler var.. kendi agizlarindan duydum.. e cocugun öglen uykusu geliyor mizmizlanip agliyor.. kadin diyorki, farketmez aglasin evde uyusun benim icin daha iyi

yani uyum göstermemek icin direnen cok kadinlar var.. hani sen orda calisiyorsun ya, onun dedigini yapacaksin, bu mantik var cogu insanda..
bak gecen hafta, kadin geldi, cocugunu yere oturttu, lafa daldi cocuk küt diye kafa üstü düstü.. bu arada daha baslamadi okul.. sonra birakti cocugu mutvaga gitti geldi ve ne dedi biliyor musun?? cocugum alni neden kizarmis..

baska bi anne de dediki, e simdi senin yannda ynainda düstü yaa.... insanlarla ugrasmak zor.. hele de söz konusu cocuk olunca daha da zor..