2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

aaaaaaaaaayyyy kankitom da gelmis yaaaaaaa özlediydim kiz seni gel de bi öpeyim hosgeldin...

selam bayanlar...
geçmişi okumadım.. misafirim var akşam gelemem heralde..
topik size emanet.
yeni gelen arkadaşlarımıza bi zahmet söyleyin yaş-sat-bat eksiksiz versinler..

merhaba canim.. anlamadim, kime demisim öyle?????:44::44::44:

evet tatlim yine gidip bi bakcam bebe var mi yok mu diye... yoktur umarim yaa... yanimda bi arkadas olcak onla cikar geri gelirim.. hic gezmeyi bile gözüm kesmiyor.. daha cikmadim ya disari... iyi ol kuzum ya... yerim ben seni...

evet tatlim yine gidip bi bakcam bebe var mi yok mu diye... yoktur umarim yaa... yanimda bi arkadas olcak onla cikar geri gelirim.. hic gezmeyi bile gözüm kesmiyor.. daha cikmadim ya disari... iyi ol kuzum ya... yerim ben seni...

o bebeler... ben kreste calisiyorum ya canim, ordaki cocuklari demistim ben

Ay op ya tabi bende yanak verim bi sagdan bi soldan bende kocaman optum kiz kankimo yapsana bi test hadi ama okadar aldin testlerden napcan kiz bide hamile cikarsan birine verirsin garibimi sevindirirsin olmazmi gii mesela bana bendede var gerci bi okadar ama olsun onlarr cogaldikca ben mutlu oluyorum sanki daha vaktim varmis gibi geliyor bana yani testlerim bitene kadar yapasim gelii ve cift cizgiyi gormusum gibi mutlu olluyom

deli kiz yaaa... günüm bi gecsin ondan sonra yaparim yaa.. simdi tirsiyorum bu arada bi uykum var bi uykum var anlatamam dusa gircek istiyorum ama hiiiccc canim istemiyor disardaki kari gördükce.. yarin girerim olmazsa, evdeyim artik.. weihnachtsferien basladi artik ay evime bakim yapcam, perdeler felan.. kendime de ceki düzen vermeliyim.. ooof of is cok ya.. aradikca cikiyor bir yerden

noldu ki?? bensiz kalamıyonmu kız yoksa

ya ne bileyim iste tühleyesim geldi.. düsündüm simdi baskansiz kalcaz diye... ay bak daha da kötü oldum

aa kreşte çalıştını bilmiyodum nekadar guzel kaç yaş grubu

1-3 canim simdikilerin yas grubu.. önceden daha büyüktü grubumuz.. ama kücükleri idare etmesi daha kolay oluyor büyükler tehlikeliler biraz..:26: hani birbirlerini dövmek acisindan..

ah yavrummmm.. öperim yanaklarını... gelmeye çalışırım. mutfağa kurim küçük bilg. bakarsın onlar muhabbet ederken çay koyma bahanesiyle arada pırtlarım.. ama yani takip edemem fazla. sana bırakıyorum bu kutsal görevi.. iyi çalış yardımcım yaparım bakarsın senii ay bu başkan olayınada kulağımı alıştırdın ya helal ne diimm

Son düzenleme:

bencede hem kandırmakta daha kolay benim kızım 5 yaşında maşalla çok uyanık pamuğum

Tehlikelimiii anam ben onlari yerim yer onlar ne bilmis biliyonmu vay be ozledim miniklerimi ya ise baslamak istiyorum artik bizimkilerden ses cikmadi guya olumlu olumsuz haber edeceklerdi dur ben baska sehirlerede basvurayimda beni kaybettiklerine yansinlar
Ama hadi bak belirtilerinde varmis uykun falan bence varya sen gebesin ahanda soyledim hadi bakim dayan dayanabilirsen bu kuskuyla

e topik sahibi olup liste islerine bakinca mecburen baskan oluyorsun yane sen yine de misafirlerini ihmal etme tatlim. adamlar gelmis evine.. düsünsene sen öyle bi daliyormussunki bilgisayara, adamlar korkuyormus basina bi is mi geldi diye

Canlar bu akşam yokum sizinle misafirlige geciyoruz mamalarımızı yedik şimcik:)geldigimde görüşmek üzere muck muck

iyi gezmeler ...

bencede hem kandırmakta daha kolay benim kızım 5 yaşında maşalla çok uyanık pamuğum

evet yaa... bir de inatlasiyorlar.. mesela bir tane oglan vardi, kiracam oyuncagi dedi mi kirmadan birakmazdi resmen.. ayyy bi keresinde bi baska cocugun yogurdunu almis, hani su danoneler varya, malum hepsi ayni üstünde isim de yazmiyor.. biz de kararsiz kaldik napsak diye, kiz diyorki benim bu cocuk diyorki yok benim.. aldim yukari koydum ama nasil agliyor parcaliyor kendini.. biz de düsündük, bu yogurt bunun olmasa bu kadar aglamaz, hani bi iki der susar.. ama diger kiz da hic kendine ait olmayana elini sürmez, söyler hemen.. ben de vermedim.. bu epeyce agladi.. en son annesi gelince sordum.. kadin demez mi ben bugün yogurt getirmedim diye.. ayyy bi görsen beni dövüyordu yogurdumu ver diye ama simdi oh mis.. kücükler daha yeni hareket ediyorlar resmen.. zaten ayi da az.. simdi tek calisiyorum bir de.. cok sükür yani hamile kalip da karnim cikana kadar calisirim.. sonra evde pineklerim..

haha bak sen uyanığa sizi bile kandırmış nerdeyse çok uyanık şimdiki çocuklar birazda çirkefleştmmi tamam mesela ben kızımın şifrelerini çözdum ama o kadar çocuğu çözüp ona göre davranmak çokzor ben 5 yılda bitaneyi yola getirdim mesela bişey istesin ah ah şimdi bilgisayarda oyun oynamak istesem guzel annemde açmazki napayım cnm der tabi bende film kopar anlıcağın oda benim şifrelerimi çözdu

canim tehlikeli derken kötü anlamda demedim yanlis anlama.. en fena cocugu bile özlüyor insan.. ama bizim alanimiz dar.. bahcemis yok mesela.. yani cocuklar icin cok sIkIcI oluyor.. e cocuk büyük olunca dayanamiyor, basliyor digerlerine satasmaya.. anlatmak istedigim buydu.. hele bir de kis geldi, balkona dahi cikamiyoruz, anneler istemiyorlar :44::44: yani bizim sistemi senin calistigin yerdekinden farkli yapmislar.. tek problem yer darligi.. ama carsi icinde olunca öyle oluyor iste.. ben de senin gibi belgemi alsam, daha iyi yerlere basvurucam.. ama önce bebek bu calistigim referans olcak bana..

ya bi git ne hamilesi.. beni de sey etme.. hele bi adet günüm gelsin.. gecikirse telaslaniriz hep birlikte.. daha adet günüm bile gelmemis.. zaten bu kadar erken de belirti göstermez.. en erken belirti adet gecikmesi..

yok tatlim, kendi cocugun olmayinca daha objektif yaklasabiliyorsun.. mesela bi oyuncagi paylasamadiklarinda alip kaldiriyorum.. ama kendi cocugu olsa, en azindan büyügün elinden alir kücüge verir bi anne yani bunlar olan seyler.. ya da arkadasinin elinden alinca cogu anne ses etmiyor biliyor musun?? mesela bigün sey olsu, bi cocuk diger cocugun elindeki oyuncagi cekti. o da karsisindakine vurdu. onun annesi de vuran cocugun eline yapistirdi.. böyle kalakaldim.. yani düsün, senin kizin arkadasinin oyuncagini cekince, o cocuk da vursa senin kizina, ya uyarirsin ya da annesine dersin mesela.. sen tutar da elin cocuguna vuru musun?? bazen böyle garip olaylar da olmyuor degil :44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…