- 7 Nisan 2010
- 8.402
- 455
- 163
Yarın açıklanıyo diye duydum bugünde
Ahh keşke açıklansada iyi yada kötü öğrensek birde benim 2.senem çevredekiler benden daha çok merka ediyo kafayı yiycem özellikle bugün yengem beni delirtmeye niyetliydi kanımca
hayır ya açıklanacağı fln yok kızlar boşuna heyecan yapmayın. bunlar haber sitelerinin daha çok tıklanmak için yaptığı yöntemlerden. milliyet hep yalan haber çıkarıyor zaten.
bugün dersaneden sonra baktım nette baya bi haber çıkmış bununla ilgili. ama ben haberim yoktu. iyiki yokmuş boşuna heyecan yapardım. cuma günü açıklanır diye düşünüyorum ben:44::18:
hangı bolumu dusunuyorun canım..
Ahh canım birde ben bilsem sürekli ikilemdeyim.dönem başında pilotaj istiyordum sonra gerek rehber hocalarım gerek pilotaj öğrencilerinin dıııdıılarının dııdılarından aldığım duyumlarla vazgeçtim.özel üni olduğu için burslu gidenlerin çoğunnu bırakmaya çalışıyorlarmış ücreti benim ailemin altından kalkamayacağı kadar fazla.Şimdide psikoloji istiyorum ama olurmu bilmiyorum fen lisesi mezunuyum bizde tm bölümüde yoktu edebiyattada hocalar çok üstümüze düşmezdi altından nasıl kalkıcam inan bilmiyorum
Sen hangi bölümü istiyorsun canım ?
Off yani kötü geçmişti sınav ama puanın bu kadar düşük geleceğini tahmin etmiyodumArtık lys'ye bakıcaz
bende hedef bellıde puan yetmıyor sanırın hemsırelık yuksekokul
slm canımm.. hemşirelik mi istiyorsun.??
bende sağlık meslektrn mezun olacağım bu yıl. yükseğini okumayı istiyodum ama yetmiyo puanım. senin puan kaç gideviliyo musun ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?