- 7 Nisan 2010
- 8.402
- 455
Ama böyle yapma :26: Seveceğin taraflarda çıkar belki biraz daha zaman geçir bence :26:
canım ya ilk kimse sevmiyoki zamanla alışıyo insan nasılsın neler yapıysun bakalım
niye sevmedin okulu
Umarım sevebilirim zamanla
Sevilecek hiçbir yanı yok buranın
Derslere girmedim ilk hafta
Bugün muafiyet sınavım vardı ona da gitmedim,Eskişehir'de ablamın yanındayım hiç gidesim yok
Umarım sevebilirim zamanla
Sevilecek hiçbir yanı yok buranın
Derslere girmedim ilk hafta
Bugün muafiyet sınavım vardı ona da gitmedim,Eskişehir'de ablamın yanındayım hiç gidesim yok
Ne deyim canım umarım her şey düzelir camanla
Kızlar bana İstanbul hakkında orda yaşam adına bir şeyler anlatabilecek olanınız var mı? Aslında hiç düşünmüyordum ama düşünmeye başladım gidebilirim oraya ve gidersem tek başıma gideceğim yani yapabilir miyim nasıl bir yer? Hiç gitmedim bilmiyorum çünkü:26:
tatlım sen istanbulda değilmiydin
Antalya'dayım ben canım :)
Antalya'dayım ben canım :)
canım çalışmalarn nasıl gidiyor ben daha başlamadm bile ya
Fena değil ama iki gündür bakmıyorum ya salmamam lazım kızıyorum kendime
Yarında pazar ya hiç bakıcağımı sanmıyorum ama hafta içi çalışıyorum biraz daha testlere yoğunlaşmam lazım:26:
benimde biran önce çalışmam lazım ya offf
Kültürün konu anlatımları güzelde geometri soru bankasını denedim zor geldi bana bireye geçtim bende o iyi gibi senin önerin var mı geo konusunda?
Bir de şunu merak ediyorum hemşirelik seçmeyi düşündüğüm için acaba hiç tarih çalışmasam onun yerine fen-mat a önem versem mi diye :26:
canım fem konu anlatımlı vardı gayette güzeldi yani geçen yıl dersane hocası tam ygs formatında demişti birey A var onu çözün sonra B ye geçin demişti bir bak istersen bunlara ama herhalde birey çözmüşsün
canım fen matematik önemli tabikide türkçede yap yeterli olur gibime geliyor ama sen yinede riske atma belki sınav beklediğin gibi geçmez kurtarıcın olur en azından sen denemelerdede zamanını ayarla sosyali ihmal etme bence
bu arda şimdiye kadar hangi konuları çalıştınız ve çalışma saatlerinizi ayarlaya biliyor musunuz ?
Evet canım birey iyi geldi. Tarihim pek iyi değildir benim belki de ondan canım çok istemiyo ona çalışmak
canım ben tm ciyim sevmiyorum tarihi ama mecbur yani hani sıfırdan benim için fen öğrenmek çok zor ama tarih ezber yani bir zorluğu yok o yüzden sevmesende bak yinede tabiki mat ve fene daha önem ver ama haftalık mutlaka çalış tamamen çalışmayı bırakma
Öyle yapmam lazım ya bu ara hiç iyi hissetmiyorum kendimi hep moralim bozuk hep sıkıntılıyım biri dokunsa ağlıycam en ufak şeylere sinirleniyorum. Yalnız kalmak istiyorum yalnız kalıncada sıkılıyorum bilmiyorum aklım fikrim çok karışık darmadağın
İyi akşamlar kızlar
Nasılsınız,ben hiç iyi değilim alışamıyorum
Haftanın 5 günü ders var,çok moralim bozuldu