2012 Ygs-Lys'ciler Sohbete Devam Ediyor

ahh yağmurum ya şimdiki aklımız olsa yazarmıydık hiç sevmediğimiz bölümleri
peki ygs-lys ye çalışabildin mi hiç :KK14:

Ah canım nasıl pişmanım
Şimdiki akıl olsa insanda yarım saat çalışırdım günde İstanbul'da saçma bölümler yazardım,ona bile razıyım :KK14:
Hastalıktan kırılıyorum,bağışıklık denen şey kalmadı vücutta
Ders mers çalıştığım yok,çalışamamaktan çok korkuyorum :KK14:

Ah canım nasıl pişmanım
Şimdiki akıl olsa insanda yarım saat çalışırdım günde İstanbul'da saçma bölümler yazardım,ona bile razıyım :KK14:
Hastalıktan kırılıyorum,bağışıklık denen şey kalmadı vücutta
Ders mers çalıştığım yok,çalışamamaktan çok korkuyorum :KK14:

canım hiç korkma çalış ordan kurtulmak için biraz dayan alışmaya bak eger eve gidersende çok kötü olursun çünkü puanın kırılcak :KK14::KK14:

kızlar öncelikle kazandığınız yerler hayırlı olsun:)

kızlar ilk gülerle, ilk haftalarla veya ayla değerlendirme yapmayın.
durun bi:KK45:

gittiğiniz yeri iyice bir tanıyın.
hemen harcamayın.

hem ilk yılı atlatmadan verilen kararlar sonra size pişmanlık olarak geri döner.

kızlar öncelikle kazandığınız yerler hayırlı olsun:)

kızlar ilk gülerle, ilk haftalarla veya ayla değerlendirme yapmayın.
durun bi:KK45:

gittiğiniz yeri iyice bir tanıyın.
hemen harcamayın.

hem ilk yılı atlatmadan verilen kararlar sonra size pişmanlık olarak geri döner.

çok teşekkürler :KK43: ben bölümü sevmedim ama istediğim gelmeyince çöktüm resmen heves yok her gün lanet okuyark gidiyorum okula

Bölümünüz sevmezsiniz buna diyeceğim yok.

Ama yer olarak ben burada kalmak istemiyorum bırakmak istiyorum demek için çok erken.
Benim kardeşim de yeri hiç beğenmemişti.
1 yıl bittikten sonra eve geldi.tekrar dönmek için gün saydı diyebilirim.

niye canım ya neyin var ne oldu :KK14::KK14::KK14: bende çok kötüyüm valla okul çok yoruyor ve boğuyor erkek arkadaşla aramz berbat :KK14:

Evdeyim ya şimdi annemle babamla gerekli gereksiz boş boş tartışacak şeyler bulup duruyoruz haliyle canık sıkılıyor bu durumlara. Bunaldım da hem böyle o yüzden kaç gündür derste çalışamadım. Sınavda açıklanmadıkça stere giriyorum fenalaştım iyice puanımı duysam birazcık daha rahat olurum belki :KK14:

İyi akşamlar kızlar
Nasılsınız,ben hiç iyi değilim alışamıyorum
Haftanın 5 günü ders var,çok moralim bozuldu :KK4:

Canım yaa hepimizin moralleri yerlerde bu ara karabulut gibi.:KK14:
Bence okulu dondurma kararını tekrar düşün yani sene sonunda daha sağlıklı karar verirsin gibi geliyo bana :26:

Bölümünüz sevmezsiniz buna diyeceğim yok.

Ama yer olarak ben burada kalmak istemiyorum bırakmak istiyorum demek için çok erken.
Benim kardeşim de yeri hiç beğenmemişti.
1 yıl bittikten sonra eve geldi.tekrar dönmek için gün saydı diyebilirim.

Alışma süresi benim için çookkkkk uzun olacak gibi görünüyo
Evdekiler gel dese bi sn. durmam inan

Evdeyim ya şimdi annemle babamla gerekli gereksiz boş boş tartışacak şeyler bulup duruyoruz haliyle canık sıkılıyor bu durumlara. Bunaldım da hem böyle o yüzden kaç gündür derste çalışamadım. Sınavda açıklanmadıkça stere giriyorum fenalaştım iyice puanımı duysam birazcık daha rahat olurum belki :KK14:

Bence okulu dondurma kararını tekrar düşün yani sene sonunda daha sağlıklı karar verirsin gibi geliyo bana :26:

Ah canım şimdi evimde olmayı nasıl isterim bi bilsen
Öyle düşünme,insan uzaklaşınca herşeyi çooooook özlüyo :KK14:

anladım canım bende yeni geldim okuldan valla yorgunluktan ölüyorum :KK14::KK14:

canım ya niye yazdın o kadar puanın düşücek üstelik neyse boşver alışmaya bak alışamıyosanda bırak gel eve ygs lys çalış boşver :KK14:

Bayramda gideyimde bi eve
Çok kötü olduğumu görürlerse gel derler belki :KK14:
Gene bu seferde millet geri döndü falan dicek
Of ölmek istiyorum resmen :KK14::KK14:

X