2012 Ygs-Lys'ciler Sohbete Devam Ediyor

kızlar ygsye hazırlanacam bir sorum olacaktı sizlere bende kpss kitapları var bunlar yeterli olmaz galiba türkce cografyada cok farketmzde tarihte edr galiba cünkü ilk cagdn falanda cıkıyormus kpssde bunlar yok ne dersinz bütün kitapları yenilesem mi acaba matematikte internetten video seyrederk yapsm yeter mi aklıma baska bişey gelmiyo güvenderi falan arastırdm en iyisi o diyolr siz nelerdn calısıyosnz neyi önerirsinz

Son düzenleme:

Bende aynı durumdaydım bende kaynaklar var ygs için ama bazı kpss yayınları çok güzel elimdeki tarihin bir kısmını ordan çalışmayı düşünüyorum mesela ama tek başına yeterli değil onlar o yüzden ben ygs kültür yayınını kullanıyorum başka kaynaklar almanızı tavsiye ederim.

Kızlar merhaba. Bana eşit ağırlık için kitap tavsiyesinde bulunabilir misiniz acaba?? Şimdiden çok teşekkürler

tesekkürler cvbn için kpss kitaplarındnda faydalanacm ama tabi yanında iyibir ygs kaynagıda lazm bende güvendr iyi diye duydugm için sormk istedm

tesekkürler cvbn için kpss kitaplarındnda faydalanacm ama tabi yanında iyibir ygs kaynagıda lazm bende güvendr iyi diye duydugm için sormk istedm

Ben az önce bireyin geometrisine başladım soru bankası beğendim açıkcası aşama aşama gitmiş iyi buldum onuda tavsiye edebilirm

Kızlar yaa diyete başladım 3. günüm bugun ve ilk kez bir diyete uyuyorum da ama sanki hiç gitmeyecek gibi bu gelen kilolar bu ara takıntı yapmaya hazır haldeyim zaten acaip taktım buna sinirimden hiç bi şey yemiycem ya

çok yemek yiyorum ama malesef kilo alamıyorum

çok yemek yiyorum ama malesef kilo alamıyorum

Herkesin derdi başka başka Benim kuzenimde öyle o da çok yer hiç kilo almaz. Ya bende çok zayıftım aslında bi sene içinde 10 kilo aldı ve veremiyorum şimdi
Gideyimde kendime kepek ekmeği alıp geleyim

canım ya dert etme verirsin kilo bişey olmaz

Umarım canım ya dert oldu ama uzun zamandır pantolonlarım olmuyo ya of bi de hep basen bölgeme alıyorm kilo deli oldum iyice. Öyle çok abartı bi kilo değil diyo yeni tanıdıklarım ama eski halimi ben biliyorum

Ben az önce bireyin geometrisine başladım soru bankası beğendim açıkcası aşama aşama gitmiş iyi buldum onuda tavsiye edebilirm

cok sagol canım tavsiyen için ama benim hiç geometrim yok yapamıyorm yani temelim yok sonradnda ögrenemedm eşit agırlıkcıyım ama bu sene sözeldn tercih yapacm onun için bana 10mat yeteck geometriye gerek yok yani tabi yapabilsem isterdm ama ne yazıkki yapamıyorm tarih cografya türkce önerirsenz sevinirm bide matematige internetten video olark seyretmeye kadar verdm faydalı olur mu acaba deneyn var mı

pts ye dersanem açılıyor kızlar önerisi olan varmı napıyım ne ediyim ..ay deersler başlayınca test çözmek de çok zor oluyoooooor sonra ben yemeğe sarıyoruuum bi 15 sınav kilosu daha almak istemiyorum :S

Kilo mu of ya bende istemiyorum zaten aldıklarımı vermeye çalışıyorum ağlıycam ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…