- 25 Mart 2010
- 6.843
- 421
yağmurum nirdesin yahiç tadı kalmadı buraların
kızlar ygsye hazırlanacam bir sorum olacaktı sizlere bende kpss kitapları var bunlar yeterli olmaz galiba türkce cografyada cok farketmzde tarihte edr galiba cünkü ilk cagdn falanda cıkıyormus kpssde bunlar yok ne dersinz bütün kitapları yenilesem mi acaba matematikte internetten video seyrederk yapsm yeter mi aklıma baska bişey gelmiyo güvenderi falan arastırdm en iyisi o diyolr siz nelerdn calısıyosnz neyi önerirsinz
Bende aynı durumdaydım bende kaynaklar var ygs için ama bazı kpss yayınları çok güzel elimdeki tarihin bir kısmını ordan çalışmayı düşünüyorum mesela ama tek başına yeterli değil onlar o yüzden ben ygs kültür yayınını kullanıyorum başka kaynaklar almanızı tavsiye ederim.
tesekkürler cvbn için kpss kitaplarındnda faydalanacm ama tabi yanında iyibir ygs kaynagıda lazm bende güvendr iyi diye duydugm için sormk istedm
yağmurum nirdesin yahiç tadı kalmadı buraların
Canımmmmmmm
Benimde inan hiç tadım yok
Çok mutsuzum,hiç sevemedim
Canımmmmmmm
Benimde inan hiç tadım yok
Çok mutsuzum,hiç sevemedim
Kızlar yaa diyete başladım 3. günüm bugun ve ilk kez bir diyete uyuyorum da ama sanki hiç gitmeyecek gibi bu gelen kilolar bu ara takıntı yapmaya hazır haldeyim zaten acaip taktım buna sinirimden hiç bi şey yemiycem ya
çok yemek yiyorum ama malesef kilo alamıyorum
Herkesin derdi başka başkaBenim kuzenimde öyle o da çok yer hiç kilo almaz. Ya bende çok zayıftım aslında bi sene içinde 10 kilo aldı ve veremiyorum şimdi
Gideyimde kendime kepek ekmeği alıp geleyim
canım ya dert etme verirsin kilo bişey olmaz
Ben az önce bireyin geometrisine başladım soru bankası beğendim açıkcası aşama aşama gitmiş iyi buldum onuda tavsiye edebilirm
pts ye dersanem açılıyor kızlar önerisi olan varmı napıyım ne ediyim ..ay deersler başlayınca test çözmek de çok zor oluyoooooorsonra ben yemeğe sarıyoruuum bi 15 sınav kilosu daha almak istemiyorum :S