- 7 Nisan 2010
- 8.402
- 455
tesekkürler cvbınz için sizde hazırlanıyo musunz sınavlara bugünde sınav vardı insaallah yüksek alırsınz din kültürü ögr ygs 4ten alıyo arastırıyorm puanlarıda biliyorm hatta tahminen kac netleyerleşirim onuda biliyorm ama benm biraz destege ve güvene önümde güzel örneklere ihtiyacm var
tamda aradıgım sayfayı buldum diyorum ama umarım dogru yere yazıyormdr baska 2sayfaya daha yazdm umarm bana yardm edeck birini bulurum
şimdi gelelim bana ben 24 yasındayım hayatta okumayı cok seven zamanında calıskan sayılabilecek bir ögrenciyken lisede biraz bos heveslern peşinde kosup kazanabilecegim üniversiteyide bos yere kaybettim cok istekliyimdr calısırmda ama cabuk pes ediyorm cok kararsızım hep hayalim avukat olmaktı malum puanlarda yüksek oldugundan olmadı sözelim iyidr ama matematik cok iyi degil idare edr temeli alsam cok daha iyi olabilirdi babam bizi okutmk için cok cabaladı cokta güvendi ama güvenini boşa cıkardm okadar üzgünm ki anlatamam saçma sapan poh pohlanarak iş garantili diye 2yıllık okudm haytımın en büyük hatasıydı üzerine işletmeyi bitirdm bu yıl ama sırf içimde kalmasn 4yıllık okuyaym diye okudm ama içimdeki bosluk bir türlü dolmuyor şimdi 2yılık evliyim 2kez bebegimi kaybettim cocugumda yok cok mutlu bir evliligim var ama ben ev hanımı olmak istemedigim için cok mutsuzm eşimi tanıyana kadar ögretmenlik ilgimi cekmemişti yalan degil avukat olmk istiyordum şimdiyse ögretmn olmak için can atıyorm zamanın gectigine gec kaldıgıma inanmıyorm ama benim en büyük eksikligim kendime güven sürekli puan hesapıyorm cokta zor olmadıgını görüyorm ama olmuyor hayat boyu sistemsz cok calısmıs ama güvenszlik ve aşırı heyacandn düşük puanlar almıs bir insanım bakıyorm bendn zeki olmaynlr biryerlere yerlesmiş neden olmasn diyorm bende içimdeki boslugu doldrmk, istedigim meslegi yapıp hayata atılmk istiyorm cevremde eşimdn dolayı cok bayan ögretmen var onlara gıptayla bakıyorm canım sıkılıyo cogu zamanda aglıyorm cünkü hayatta hiçbir istegini yerine getirememiş kendinee güveni olmayn bir insanım şimdiyse tekrar üniversiteye hazırlanacam dinkltürü ögretmenligi istiyorm baana yardımcı ve destek olack birilerine cok htiyacım var neredn baslamalıyım hangi kitapları almalıyım bilmiyorm desteklerinizi bekliyorm
Barajı aşarsam genel yetenekten
bence yüksek alırsın tatlım ya ne barajı
ahh dedim keşke ygsde de 30 soru olsaydı
Evet ya
Ygsde insan kendinden geçiyo artık
Genel kültürde uykum geldi benim resmen ya
aynen canım hele son sorular krizzzzzzzzzzzz bir son soruyu yaptım Aslı Çakır Alptekin onu hatrlıyrm bir tek
Bende Aslı yaptım
O tl sorusunun cevabı neydi ya
Ben kullanılabilir falan diye bi şık vardı ya onu yaptım :26:
boş bıraktım valla atacaktım dedim çok attın buda kalsın
Canım dayanamadım ben ya bi baktım atıvermişim
ama hiç bir sınava bu kadar rahat girmemiştim
Bu yıl bünye bağışıklık kazandı canım ya
4 sınava girdim
Kızlar sınav nasıldı ?
Mat,türkçe iyiydi ama sözeller çok zor geldi bana
kızlarr sınavlar nasıl geçti ayy ben zaten hiç çalışmamıştım tğrkçe iyiyidi matda kolay gibi geldi bana ama ben çözemedim fazla dikkatim dagıldı sınavda nedense neyse artık görğcegiz sonuçları inş. barajı geçerim ben gidiyorum yine bugün yaahiç birşey anlamadım geldiğimden ama artık böyle olucak napalım neyse kızlar kib bayram tatilinde canlanır burası yine muhabbettlere devam ederiz inş. hoşçakalın .
bu akşam ilk defa doğru dzügün oturup çalışmaya başladım sözcük anlamından başladım bakalım inş devamı olurher gün düzenli çalışsam oooo
çok güzel karar vermişsin tekrar hazırlancaksın eşinde destek olur bizde burda oluruz canım sen kendine güveniyosan neden olmasın ki ygs 4 sözel puan sözelinde iyiymiş düzemli çalışırsan yaparsın bence
bu akşam ilk defa doğru dzügün oturup çalışmaya başladım sözcük anlamından başladım bakalım inş devamı olurher gün düzenli çalışsam oooo
cok sag ol canım cvbın için desteklerinizi bekliyorm eşimde cok destekliyo zaten insanın bişeyleri içinde kalması cok kötü gözünd kaldı derler ya hani ölsem gözüm acık gidecem okadar yani ben okuma istedigimin içinde kalmasını istemiyorm gecte degil neden olmasın