2012 Ygs-Lys'ciler Sohbete Devam Ediyor

http://www.kadinlarkulubu.com/ygs-yuksek-ogretime-gecis-sinavi-lys-lisans-yerlestirme-sinavi/552333-sovalyemin-lys-sonucu.html

Evli ve çocuklu olan ablamızın konusu yukarıda,göz atabilirsin
Puanlar hakkında bil bilgim yok ama istikrarlı olunduktan sonra olmayacak şey yok
Ben bu sene yerleştim ama bi daha şansımı deneyeceğim
Düzenli olmak şart bu süreç içerisinde

çok güzel karar vermişsin tekrar hazırlancaksın eşinde destek olur bizde burda oluruz canım sen kendine güveniyosan neden olmasın ki ygs 4 sözel puan sözelinde iyiymiş düzemli çalışırsan yaparsın bence

kızlarr sınavlar nasıl geçti ayy ben zaten hiç çalışmamıştım tğrkçe iyiyidi matda kolay gibi geldi bana ama ben çözemedim fazla dikkatim dagıldı sınavda nedense neyse artık görğcegiz sonuçları inş. barajı geçerim ben gidiyorum yine bugün yaa hiç birşey anlamadım geldiğimden ama artık böyle olucak napalım neyse kızlar kib bayram tatilinde canlanır burası yine muhabbettlere devam ederiz inş. hoşçakalın .

ahh canım benim hayırlısı olsun bende genel kültürdn battım malesef sende kendine iyi bak canım yolun açık olsun

bu akşam ilk defa doğru dzügün oturup çalışmaya başladım sözcük anlamından başladım bakalım inş devamı olur her gün düzenli çalışsam oooo

bu akşam ilk defa doğru dzügün oturup çalışmaya başladım sözcük anlamından başladım bakalım inş devamı olur her gün düzenli çalışsam oooo

Hadi bakalım hayırlı oslun canım çalışmalarının devamı gelir umarım

cok sag ol canım cvbın için desteklerinizi bekliyorm eşimde cok destekliyo zaten insanın bişeyleri içinde kalması cok kötü gözünd kaldı derler ya hani ölsem gözüm acık gidecem okadar yani ben okuma istedigimin içinde kalmasını istemiyorm gecte degil neden olmasın

sende ygsye hazırlanıyosn galiba canımm ayyy benim gec kalmamam lazım ozaman herkez baslamıs hangi kaynaklar var elinde neredn calısıyosn bende hep kpss kitapları var ygs biraz daha farklı herhalde yyeni kitaplar almam lazım

okumanın yaşımı olur ya hiçte geç değil sen sadece çalış hiç bir şey düşünme başarırsın eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…