2012 Ygs-Lys'ciler Sohbete Devam Ediyor

Ama böyle yapma :26: Seveceğin taraflarda çıkar belki biraz daha zaman geçir bence :26:

Umarım sevebilirim zamanla:KK14:
Sevilecek hiçbir yanı yok buranın :KK19:

canım ya ilk kimse sevmiyoki zamanla alışıyo insan nasılsın neler yapıysun bakalım :KK14::KK14:

niye sevmedin okulu

Derslere girmedim ilk hafta :KK14:
Bugün muafiyet sınavım vardı ona da gitmedim,Eskişehir'de ablamın yanındayım hiç gidesim yok :KK14:

Bugün muafiyet sınavım vardı ona da gitmedim,Eskişehir'de ablamın yanındayım hiç gidesim yok :KK14:

Ne deyim canım umarım her şey düzelir camanla :KK31:
Kızlar bana İstanbul hakkında orda yaşam adına bir şeyler anlatabilecek olanınız var mı? Aslında hiç düşünmüyordum ama düşünmeye başladım gidebilirim oraya ve gidersem tek başıma gideceğim yani yapabilir miyim nasıl bir yer? Hiç gitmedim bilmiyorum çünkü:26:

canım ya üzülme nolur bende hiç gitmek istemiyorum okula evim burda oldugu halde hiç istemiyorum :KK14::KK14::KK14:

Ne deyim canım umarım her şey düzelir camanla :KK31:
Kızlar bana İstanbul hakkında orda yaşam adına bir şeyler anlatabilecek olanınız var mı? Aslında hiç düşünmüyordum ama düşünmeye başladım gidebilirim oraya ve gidersem tek başıma gideceğim yani yapabilir miyim nasıl bir yer? Hiç gitmedim bilmiyorum çünkü:26:

tatlım sen istanbulda değilmiydin :KK43:

canım çalışmalarn nasıl gidiyor ben daha başlamadm bile ya :KK14::KK14:

Fena değil ama iki gündür bakmıyorum ya salmamam lazım kızıyorum kendime :KK20:
Yarında pazar ya hiç bakıcağımı sanmıyorum ama hafta içi çalışıyorum biraz daha testlere yoğunlaşmam lazım:26:

benimde biran önce çalışmam lazım ya offf

Kültürün konu anlatımları güzelde geometri soru bankasını denedim zor geldi bana bireye geçtim bende o iyi gibi senin önerin var mı geo konusunda?
Bir de şunu merak ediyorum hemşirelik seçmeyi düşündüğüm için acaba hiç tarih çalışmasam onun yerine fen-mat a önem versem mi diye :26:

Kültürün konu anlatımları güzelde geometri soru bankasını denedim zor geldi bana bireye geçtim bende o iyi gibi senin önerin var mı geo konusunda?
Bir de şunu merak ediyorum hemşirelik seçmeyi düşündüğüm için acaba hiç tarih çalışmasam onun yerine fen-mat a önem versem mi diye :26:

canım fem konu anlatımlı vardı gayette güzeldi yani geçen yıl dersane hocası tam ygs formatında demişti birey A var onu çözün sonra B ye geçin demişti bir bak istersen bunlara ama herhalde birey çözmüşsün
canım fen matematik önemli tabikide türkçede yap yeterli olur gibime geliyor ama sen yinede riske atma belki sınav beklediğin gibi geçmez kurtarıcın olur en azından sen denemelerdede zamanını ayarla sosyali ihmal etme bence

bencede sosyali ihmal etmediğin oda önemli çünkü oturup (tabirimi caiz görün)hayvan gibi çalışın demiyorum tabi ama en azından kapsül denmeleirni yapın çok yararı oluyor :21:

canım fem konu anlatımlı vardı gayette güzeldi yani geçen yıl dersane hocası tam ygs formatında demişti birey A var onu çözün sonra B ye geçin demişti bir bak istersen bunlara ama herhalde birey çözmüşsün
canım fen matematik önemli tabikide türkçede yap yeterli olur gibime geliyor ama sen yinede riske atma belki sınav beklediğin gibi geçmez kurtarıcın olur en azından sen denemelerdede zamanını ayarla sosyali ihmal etme bence

Evet canım birey iyi geldi. Tarihim pek iyi değildir benim belki de ondan canım çok istemiyo ona çalışmak :KK14:

bu arda şimdiye kadar hangi konuları çalıştınız ve çalışma saatlerinizi ayarlaya biliyor musunuz ?

Çalıştığım konular http://www.kadinlarkulubu.com/ygs-y...aybetmeyen-ygs-lysciler-iceri-buyurun-18.html bu sayfada var şimdi net adını hatırlayamıyorum hepsinin ama çalışma saati diye bi saat koymadım kendime genelde hafta içi çalışıyorum sabah saatleri iyi oluyor 10-13 arası ve akşam 15-17 arası falan benim en iyi anladığım saatler.Her gün sadece iki derse çalışıyorum o şekilde ayarladım ben.

Son düzenleme:
Evet canım birey iyi geldi. Tarihim pek iyi değildir benim belki de ondan canım çok istemiyo ona çalışmak :KK14:

canım ben tm ciyim sevmiyorum tarihi ama mecbur yani hani sıfırdan benim için fen öğrenmek çok zor ama tarih ezber yani bir zorluğu yok o yüzden sevmesende bak yinede tabiki mat ve fene daha önem ver ama haftalık mutlaka çalış tamamen çalışmayı bırakma

Son düzenleme:
canım ben tm ciyim sevmiyorum tarihi ama mecbur yani hani sıfırdan benim için fen öğrenmek çok zor ama tarih ezber yani bir zorluğu yok o yüzden sevmesende bak yinede tabiki mat ve fene daha önem ver ama haftalık mutlaka çalış tamamen çalışmayı bırakma

Öyle yapmam lazım ya bu ara hiç iyi hissetmiyorum kendimi hep moralim bozuk hep sıkıntılıyım biri dokunsa ağlıycam en ufak şeylere sinirleniyorum. Yalnız kalmak istiyorum yalnız kalıncada sıkılıyorum bilmiyorum aklım fikrim çok karışık darmadağın :KK14:

Öyle yapmam lazım ya bu ara hiç iyi hissetmiyorum kendimi hep moralim bozuk hep sıkıntılıyım biri dokunsa ağlıycam en ufak şeylere sinirleniyorum. Yalnız kalmak istiyorum yalnız kalıncada sıkılıyorum bilmiyorum aklım fikrim çok karışık darmadağın :KK14:

niye canım ya neyin var ne oldu :KK14::KK14::KK14: bende çok kötüyüm valla okul çok yoruyor ve boğuyor erkek arkadaşla aramz berbat :KK14:

İyi akşamlar kızlar
Nasılsınız,ben hiç iyi değilim alışamıyorum
Haftanın 5 günü ders var,çok moralim bozuldu :KK4:

X