- 25 Mart 2010
- 6.843
- 421
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya ben iyiydimde işte bugün ne olduysa saldım kendimi ölmek istiyorum böyle
yok canım ya okadarda düşünmeee sıkma canını olumlu düşünmeye çalış canım biraz morelini yüksek tutt
öyle yapacm artık canım yarında sınav var boşu boşuna iş çıktı ya
ööff aman sorma ya bana kalsa hiç gitmemde babam isitiyo işte giidicem bakalım.
aynen canım benimde babam istiyor diyorum ki hiç bişey yapamam çalışmadım anayasa falan gir yine diyo
aynen aynen ne bekliyosa benden 80 90 falan yacagmı sanıyo heralde bakalım gircez yarın deme olur bizim içinde
evet canım ama teee üniversitede ya kim gidecek 9.30 da sınav birde
benimkide biraz uzak ya uyuz oldum bende neyse canım benim çıkmam lazım görüşürz inş. yine kib. YagmurunElleri çıktı galiba ama onada iyi yolculuklarr inş. iyi haberlerle gelir.
Kızlar sınav nasıldı ?
Mat,türkçe iyiydi ama sözeller çok zor geldi bana
türkçe mat tarih basitti anayasa zaten çalışmamıştım ben yapamadım hep boş bıraktım
Tarih bence çok çok zordu
Bu sınav bi sayısal öğrencisini aşar zaten
canım zor sorularda vardı ama kolaylarda vardı hep bilgiydi zaten yorum olsa yapardı sayısallarda aman zaten öylesine girdik biz boşver
ne zaman gideceksin
Biraz çalışsak yapardık biliyosun değil mi ?
Türkçe ve mat.iyiydi baya
Biraz o sözellere baksaydık,hele vatandaşlık bi tane bile yapmadım sanırım
Bugün 9'da canım
evet valla canım çok rahat yapardık çok degil günde 2 saat çalışmış olsak genel kültürden zorlanmaz yapardık artık kısmet ne yapalım
tamda aradıgım sayfayı buldum diyorum ama umarım dogru yere yazıyormdr baska 2sayfaya daha yazdm umarm bana yardm edeck birini bulurum
şimdi gelelim bana ben 24 yasındayım hayatta okumayı cok seven zamanında calıskan sayılabilecek bir ögrenciyken lisede biraz bos heveslern peşinde kosup kazanabilecegim üniversiteyide bos yere kaybettim cok istekliyimdr calısırmda ama cabuk pes ediyorm cok kararsızım hep hayalim avukat olmaktı malum puanlarda yüksek oldugundan olmadı sözelim iyidr ama matematik cok iyi degil idare edr temeli alsam cok daha iyi olabilirdi babam bizi okutmk için cok cabaladı cokta güvendi ama güvenini boşa cıkardm okadar üzgünm ki anlatamam saçma sapan poh pohlanarak iş garantili diye 2yıllık okudm haytımın en büyük hatasıydı üzerine işletmeyi bitirdm bu yıl ama sırf içimde kalmasn 4yıllık okuyaym diye okudm ama içimdeki bosluk bir türlü dolmuyor şimdi 2yılık evliyim 2kez bebegimi kaybettim cocugumda yok cok mutlu bir evliligim var ama ben ev hanımı olmak istemedigim için cok mutsuzm eşimi tanıyana kadar ögretmenlik ilgimi cekmemişti yalan degil avukat olmk istiyordum şimdiyse ögretmn olmak için can atıyorm zamanın gectigine gec kaldıgıma inanmıyorm ama benim en büyük eksikligim kendime güven sürekli puan hesapıyorm cokta zor olmadıgını görüyorm ama olmuyor hayat boyu sistemsz cok calısmıs ama güvenszlik ve aşırı heyacandn düşük puanlar almıs bir insanım bakıyorm bendn zeki olmaynlr biryerlere yerlesmiş neden olmasn diyorm bende içimdeki boslugu doldrmk, istedigim meslegi yapıp hayata atılmk istiyorm cevremde eşimdn dolayı cok bayan ögretmen var onlara gıptayla bakıyorm canım sıkılıyo cogu zamanda aglıyorm cünkü hayatta hiçbir istegini yerine getirememiş kendinee güveni olmayn bir insanım şimdiyse tekrar üniversiteye hazırlanacam dinkltürü ögretmenligi istiyorm baana yardımcı ve destek olack birilerine cok htiyacım var neredn baslamalıyım hangi kitapları almalıyım bilmiyorm desteklerinizi bekliyorm
Merhaba
Kafanıza koyduysanız neden olmasın
Geçen yıl aramızda evli,çocuklu olupta hayalindeki bölümü kazanan arkadaşımız var
Neden olmasın
Din bilgisi öğretmenliği hangi puan türüyle alıyor bilmiyorum malesef