- 7 Nisan 2010
- 8.402
- 455
canım sakın dönme ya hayatının hatasını yaparsın millet bişey demesin diye yazdın kazandın bir bölüm
bırakıp tekrar hazrlnsan boşu boşuna düşcek puanın ya
Off,o puan
Sinir oluyorum ya,kesmeseler ne olur yani
Lisede 4 yıl hakkımızla aldık biz o puanları
ya çalışırsak o puanı kapatırız ben eminim ama boş bu ülkede okumak malesef yaofff kafayı yiycem ya
Aynen canım ya
Bazen düşünüyorum,hani bizim üniversitelere haksızlık olmasın ama
O kadar çalış,kas girdiğin yer sıradan bi üniversite
Boş geliyo bazen
Çoooook uykum var bi o kadarda yapmam gereken işler var
uykusuzluğada alış bence canımders programını aldın mı
Obs'den baktım,bi liste buldum o sanırım
Nereden alınıyo ki :26:
bizim okulda panoya asmışlardı canım bilmiyorum valla
Okula gideyimde bi,bulurum bende biyerlerde
kıyamam yaaabenim arkadaşlarımda hep ağlamış ilk hafta sen nereyi kazanmıştn canım??
ağlama alışmaya çalış tatlım ya ailenden uzak kalmaya alış hep yanlarında olamazlar ki :)
bende okula gidip geliyorum işte napıyım evimdeyim mutluyum ama seneye bende yolcuyum gibi bakalım hayırlsı :)
Canımm hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın
Ben evdekilere gitmeyeyim diyorum zaten
Peşin peşin söyledim yapamazsam dönerim diye
Kpss çalışsaydık,atansaydık dönerdim en azından canım ya
Ama öyle bi ihtimalde kalmadı
canım öyle düşünme sakın gittiğim yeri görsen küçücük ilçe hiç aktivite yok fazla ama lışmak zorunda kalıyo insan ben ilk ana bavulumu toplayıp geri dönmeyi bile düşündüm ama yapamıyor insan okadar sıkıntı ekerek kazanıyoruz orayı alışmaya bak arkadaş ortamı kurunca alışıyo insan ben yurtta kızlarl bakımından şanslıyım biraz umarım böyle devam eder arkadaş edindinmi alışırsın seni şuan en iyi ben anlıyorum.
İnşallah canım dediğin gibi olurda alışırım
Özel yurtta mısın sen,alışabildiysen ne mutlu
İyi kızlara denk gelirim umarım ya
evet canım özel ytamda alıştım sayılmaz canım sevdiklerinden ayrılınca zor oluyor tbi inş. canım arkadaş çok önemli benim gittgim yerde hiç bi aktivite yok ama arkadaşla güzelleşecek inş. ben 3 kişilik odada kalıyorum 3 müzde aynı bölümdeyiz birimiz 2. sınıf biriyle aynı sınıftayım mesela en başta bende alışmamaıştım ona biraz farklıydı soguk geldi bana ama sonradan alışmak zorunda oldugunu ögreniyosun sonuçta bi sene ögrenicek ben suana kadar öyle kötü birine denk gelmedim inş. sende denk gelmezsin cnm
Bakalım,inşallah
Hep güzel şeylerle karşılaşırız umarım
Ve bi an önce alışırız
Dersler nasıl,erken başlıyo geç mi başlıyo
Haftada kaç gün ders var ?
canım ben 2. ögretim oldugum için benim dersim 3te başlıyo en geç 8.30 da bitiyo oda 2 gun salı gunüm boş o gun dersim yok derslerde daha görmeye başlamadık yoklama alıp konuşup bırakıyolar bu hafta başlarla ama sadece iktisat işedik oda allhtan hocası iyi yani yoksa zormuş biraz ama suan koktugum tek ders var işletme çünkü hocası biraz zorlıcak gibi bakalım inş. geçerim derslerimin hepsindende notlarım yüksek olur ilk hafta ders işlemezler ama .
ilk hafta ders işlendiği nerde görülmüş ki zaten
İlkokuldan üniversiteye aynı
Gıcık hocalara denk gelmeyiz inşallah
Bide milletin kaprisini çek işin gücün yok