2012 Ygs-Lys'ciler Sohbete Devam Ediyor

aynen canım ya hep derdim aman sakın sunum falan yaptırmasınlar konuşma diye geldi buldu bide gruplar halinde sunum yapıcaz 93 kişilik sınıfta daha kimse kimseyi tanımıyo kimle grup olucaksam :KK1::KK1: aman artık yapıcaz yani derslerimizden gecelimde kaprisde çekicez sunumda yapıcaz sen nasılsın nasıl hissediyosun kendini :KK31:

Aaa sizde de mi var sunum,ne sinir bozucu şey
Eğitim fak. sunum çok var ama onlar zaten öğretmen olacak onlar için yararlı
Diğerleri saçma geliyo bana :KK1:
Kötüyüm ben,son gecem bu evde ki :KK14:

Aaa sizde de mi var sunum,ne sinir bozucu şey
Eğitim fak. sunum çok var ama onlar zaten öğretmen olacak onlar için yararlı
Diğerleri saçma geliyo bana :KK1:
Kötüyüm ben,son gecem bu evde ki :KK14:

evet ya bende çok sinir oldum 1 dersten istedi ama suan digerleri istemedi istermi bilemem ahh canım ya seni şuan okadar çok iyi ablıyorumki inş. alışınca geçicek bunlarda sonra buraya gelmek istemeyiz:KK1:

evet ya bende çok sinir oldum 1 dersten istedi ama suan digerleri istemedi istermi bilemem ahh canım ya seni şuan okadar çok iyi ablıyorumki inş. alışınca geçicek bunlarda sonra buraya gelmek istemeyiz:KK1:

Genelde öyle oluyo
Beni üzün gören herkes öyle söylüyo,dönmek istemezsin zamanla diye
Öylede olmasın ama alışalım :KK1:

ahh kızlar siz diyince benimde keyfim yok bugun evime geldim ama hiç sevinemiyorum yarın gidicem hiç bişey anlamadım :KK43::KK43:

Kızlar yanıma kitap olarak
Güvender matematik ygs set ile fem set alsam yeterli olur değil mi ?
Bide biyoloji alacağım yanıma
Bayramdan dönüşte diğerlerinide alırım yanıma duruma göre :KK14:

Kızlar yanıma kitap olarak
Güvender matematik ygs set ile fem set alsam yeterli olur değil mi ?
Bide biyoloji alacağım yanıma
Bayramdan dönüşte diğerlerinide alırım yanıma duruma göre :KK14:

yeter canım zaten bayrama ne kaldı surda sen tekrar hazırlancaktı dimi zor olmıcakmı canım ya

bende hazırlancam :KK14::KK14::KK14::KK14: Allahımmmm sana geliyorum bu ne mutsuzluk yarabbimmmmm :KK1:
canım sendemi aa neden ya istemiyomusun sende inş. istedgniz gin, hazırlanırsınız kızlar hakkınızda hayırlısı
Kızlar Allah yardımcımız olsun hepimizin
Ruh halimiz hiç iyi değil :KK14:
valla ya kızlaarr toparlamamız lazım kendimizi yoksa böyle geçmez bu dönem.

canım sendemi aa neden ya istemiyomusun sende inş. istedgniz gin, hazırlanırsınız kızlar hakkınızda hayırlısı

valla ya kızlaarr toparlamamız lazım kendimizi yoksa böyle geçmez bu dönem.

ya ben iyiydimde işte bugün ne olduysa saldım kendimi ölmek istiyorum böyle

X