- 7 Nisan 2010
- 8.402
- 455
öfff boşver canım hiç hatırlamaylım artık gelecge bakalım inş. her şey iyi olcak
İnşallah canım
...........
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öfff boşver canım hiç hatırlamaylım artık gelecge bakalım inş. her şey iyi olcak
Kızlar ben eşyalarımı nasıl sığdıracağım bavullara
Eşyalarımın yarısını bile almadı en büyük bavul
Kaç bavulla gideceğim ya
Ayy çok sinir bozucu bi sıkıntı ki o iyi bilirim bavula eşya tıkma olayını biraz daha böylü ufalta ufalta koy eşyaları canım ya geri kalan eşya çok mu :26: Çok değilse karton kutu yap falan diyeceğim ama bi büyük bavul almak daha mantıklı:26:
Bi büyük bide orta boy valizi gözden çıkardım artık
Daha fazla eşya çıkmasında,götüremem öyle bi dert var bide
Sinir oldum resmen
Yine de güzel dertler canım Allah başka dert vermesin
kızlaaarr ben geldimm nasılsınızzzz
Hiçbirimize
hoş geldin canım iyiym sen nasılsın :)
iyiyim bende canım evime geldim mutluyum şuan bu hafta fazla duygusal geçti benim için gittim okula agladım agladım sürekli kendimi çok kötü hissetim alışana adar byle olck artık siz neler yapıyosunuz.
kızlaaarr ben geldimm nasılsınızzzz
yarın mı gidiyosun canım
üzülme kuzum ya yeni ortama girceksin bak ne güzel kendi ayklarının üstünde durmayı öğrenceksin keyfini çıkar üzülme
Umuyorum dediğin gibi olur canım ya
Yoksa geçmez benim için bu yıl
olu canım ya moralini bozma lütfen herkes evinden ayrı okuyor üzülürsen olmaz alışmaya çalış
Mecbur alışacağız ama kısa sürer inşallah bu alışma süresi
Eskişehir'e gidiyorum,ilk hafta orda kalacağım
anladım canım alışırsın umarım bölümü bırakıpta evine dönmezsin valla bunalımdan çıkamazsın o zaman söyleyeyim
Ben evdekilere gitmeyeyim diyorum zaten
Peşin peşin söyledim yapamazsam dönerim diye
Kpss çalışsaydık,atansaydık dönerdim en azından canım ya
Ama öyle bi ihtimalde kalmadı