2012 Ygs-Lys'ciler Sohbete Devam Ediyor

Kızlar ben eşyalarımı nasıl sığdıracağım bavullara
Eşyalarımın yarısını bile almadı en büyük bavul
Kaç bavulla gideceğim ya

Kızlar ben eşyalarımı nasıl sığdıracağım bavullara
Eşyalarımın yarısını bile almadı en büyük bavul
Kaç bavulla gideceğim ya

Ayy çok sinir bozucu bi sıkıntı ki o iyi bilirim bavula eşya tıkma olayını biraz daha böylü ufalta ufalta koy eşyaları canım ya geri kalan eşya çok mu :26: Çok değilse karton kutu yap falan diyeceğim ama bi büyük bavul almak daha mantıklı:26:

Bi büyük bide orta boy valizi gözden çıkardım artık
Daha fazla eşya çıkmasında,götüremem öyle bi dert var bide
Sinir oldum resmen

Son düzenleme:
iyiyim bende canım evime geldim mutluyum şuan bu hafta fazla duygusal geçti benim için gittim okula agladım agladım sürekli kendimi çok kötü hissetim alışana adar byle olck artık siz neler yapıyosunuz.

kıyamam yaaa benim arkadaşlarımda hep ağlamış ilk hafta sen nereyi kazanmıştn canım??

ağlama alışmaya çalış tatlım ya ailenden uzak kalmaya alış hep yanlarında olamazlar ki :)

bende okula gidip geliyorum işte napıyım evimdeyim mutluyum ama seneye bende yolcuyum gibi bakalım hayırlsı :)

anladım canım alışırsın umarım bölümü bırakıpta evine dönmezsin valla bunalımdan çıkamazsın o zaman söyleyeyim

Ben evdekilere gitmeyeyim diyorum zaten
Peşin peşin söyledim yapamazsam dönerim diye
Kpss çalışsaydık,atansaydık dönerdim en azından canım ya
Ama öyle bi ihtimalde kalmadı

Ben evdekilere gitmeyeyim diyorum zaten
Peşin peşin söyledim yapamazsam dönerim diye
Kpss çalışsaydık,atansaydık dönerdim en azından canım ya
Ama öyle bi ihtimalde kalmadı

canım sakın dönme ya hayatının hatasını yaparsın millet bişey demesin diye yazdın kazandın bir bölüm

bırakıp tekrar hazrlnsan boşu boşuna düşcek puanın ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…