2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

amin canım kuran-ı kerim biliyosundur inş. birkaç ayet var bildiğim çocuk olması için paylaşayım inş. Ali imran suresi 35.ve 36. ayetleri, meryem suresi 9.ve10.ayetleri, saffat suresi 100.ayet. meallerine baktığımızda çocuk olması ile alakalı ayetler zaten. bu ayetleri salavat getir, tövbe et oku hatta eşinde okusun daha etkili olabilir. ben yapmadım çünkü görmemiştim, kuran-ı kerim var çok geniş kapsamlı hangi ayetin ne amaçlı okunması gerektiğine dair.
 
canım benim bat 11 kasım. Biz de 1 yıldır istiyoruz ama ben 30 yaşındayım...hiç stres yapma senin yaşın da az yakında bebek gelir...Bence az kalmıştır..rahat ol...Doktor kontrolünden geçtiniz mi peki bir sıkıntı var mı?????? İnş. En kısa zamanda alırız güzel haberlerini...
 

Evet canım doktor kontrollerinden geçtik yani şöyle söyleyeyim. spermiyogram normal benim hormon değerleri iyi işte tsh prolaktin vs. smear da normal.Ama bunun dışında yapılması gereken birşey var mı bilmiyorum. doktor yok dedi. Ben de artık rahatım dua ediyorum rabbim ne zaman verirse artık hayırlısı... İlk zamanlar insan isyan boyutuna geliyor ama şimdi daha mantıklıyım...ama çooook istemekten kendimi alıkoyamıyorum..Rabbim sizlere sağlıklı bebişler nasip etsin İnş. güzel bir hamilelik geçirirsiniz..Allah yardımcımız olsun..
 
hamile arkadaşlar inşallah sorunsuz güzel bi hamilelik geçirirsiz. benim 2 yaşında bi kızım var ve 10 aydırda korunmuyorum bu ayda belimde çok kuvvetli bi ağrı var üşütmüşde olabilirim bilmiyorum ama benim merak ettiğim adetine daha zaman olupda nasıl hemen hamile olduğunuzu anladınız idrardamı çıkdı yoksa direk kan tahlilimi yaptırdınız. eger olduysa 2. hamileliğim olucak ama ilkinde hiç belirtim yokdu bi belirti oldudamı şüphelendizdemi tahlil yaptırdınız.
 
O zaman hiç kafana takma bile canım. Bizdede bir problem yoktu 5 ay sonra oldu. Olur ALLAH'ın izniyle kafanı rahat bırakmaya çalış ek çözüm bu düşündükçe problem çünkü. Gerçi şu da var her birimizin doğum tarihleri levhi mahfuzda yazılı ALLAH'ın in dediği zaman anne rahmine düşüyoruz. Eğer senin bebeğin olacaksa Berat gecesi ile Kadir gecesi tarihleri arasında Lefhi Mahfuza yazıldı onun için relax ol )
 
İnşaAllah hepimiz kolay bir hamilelik ve kolay bir doğum yaşarız. Kızını ALLAH bağışlasın. Benim adet öncesi tek belirtim göğüslerim çok şişmişti çok acıyordu. Ben hamile olmadığımı bile düşündüm çünkü göğüs ucunun koyulaşmasına öyle odaklanmışım ki. Halbuki herkeste farklı belirtiler zuhur edebiliyormuş. Eğer çok merak ediyorsan kan tahlili yaptırabilirsin. döllenmeden 1 hafta sonra çıkıyomuş yani adete 1 hafta kala. Ama bazı kaynaklarda döllenme olur olmaz beta hgc hormonu salgılanmaya başlıyo diye okumuştum. hangisi doğru bilemicem. Benim adetim iki gün geçmişti idrarda çıktı. iki gün sonrada kanda baktırdım.
 
bu sabah kalktıgımda az da olsa kanamam vardı tedirginde oldum ama doktorda kontrolumun oldugu gundu ve doktorum henuz bır sorun olmadıgını soyledı 4 hafta bıttı benım ve cuma hcg 1200 oluyor ınsallah keseyı gormek ıcın tekrar doktora gıdecegım bu arada doktorum medical parkta ayşegül sofuoğlu tavsıye ederım gerçekten çok iyi bir doktor
 
valla aslında çokda merak etmiyorum 10 aydır her ay merak içindeydim artık olursa olur olmzsa allah kızıma sağlık sıhhat versin. isteyen herkesin allah gönlüne göre versin inşallah. aslında tek belirti adet gecikmesi diğerleri kişye göre farklılık gösteren şeyler
 
Teşekkür ederim canım iyi dileklerin için benim de hep duam hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat...Rabbim her şeyin en doğrusunu bilir...Ondan geldik ona döneceğiz...Asla isyan yok kimse de etmesin...Her şeyin hayırlısı..İstemek kula mahsusss..
 
selamlar...
kızlar bugün adet günüm bakalım ne olacak..
merakla bekliyorum çok heyecanlıyım,eğer bugün olmazsam yarın test yapıcam..
hayırlısı olsun inşallah..
yalnız benm önceki adetlerime yakın göğüslerim şişerdi acırdı şuanda hiçmi hiç belirti yok.
bilmiyorum göğüslerime dokunuyorum hiç acı yok..
Allah ım sen hakkımızda hayırlısını ver..
 
canım benim hayırlı ugurlu olsun bebişin bende suan tam 4+3 günlük hamişim
5. haftadan sonra bebiş görünüyo rahimde ben bi kaçgün daha bekleyip o zmn gidicem doktora
türkiyeye nereye geliceksin peki??

Turkiyede ankaraya gelecegim, Azerbaycanda bir daha doktora gitmeyecegim, insallah kotu bir durum olmaz da burdaki doktorlara gitmem, daha cok kucukkken bebisimle bebi cok uzduler, hic guvenim kalmadi. Turkiye`deki doktorlarla irtibata gectim, ocakta Turkiye`ye Ankaraya gidecegim insallah.
 
Kizlar ben hamileligimin 38. gunu yani 6. haftasindayim. Bu benim ilk hamileligilim oldugu icin merak ediyorum, sizde su anda ne gibi degisiklikler var, benim cok fazla belim ve basim agriyor. En cok korktugum sey de migde bulantisi, insallah olmaz diye umud ediyorum.
Kizlar sizde ne gibi degisiklikler var. Umarim kimsede cok ciddi bir rahatsizlik yoktur
 

Aygun`cum insallah guzel haberlerini aliriz. Ben adet gunume 5 gun kala sabah ilk idrarla test yaptim, cok silik de olsa 2. cizgi cikti. Ama kotu bir psikoloji, ya ben yalnis goruyorsam , ya test yalnissa, ve o gun tam 5 tane test alip hepsini yapmistim, bazilarinda tamamen negatif cikti, sadece 1 testte 2. cizgi silik cikti :)
Insallah senin guzel haberlerini aliriz canim benim
 

çok sağol canım..
hayırlısı bakalım çık heyecanlıyım..
kızlar kan tahlili yaptırdınızmı bende haifi bi kansızlık var dedi doktor demir hapı ve folik asit karışımı bi hap verdi,fakat çok fazla midemde ekşime yaptı kan hapnı bırak sadece folik asit l dedi bende folgiol günde 1 adet alıyorum fakat bu kansızlık ne olacak acaba ?
arkadaşlar yaş kaç acaba sizlerin ilkmi ikinci çocukmu?
benim inşallah 2.olacak yaşta 37
 
merhaba kızlar...

bende aranıza katıldım...
son adet tarihim 16 eylül, ancak geç döllenmeden dolayı şu anda 5- günlük hamileyim. bizimki süpriz oldu biraz, evt istiyorduk ancak yaşadığım bi rahatszılıktan dolayı ertelemiştik, ve sanırım rabbimin bana hediyesi bu... İlk başta doktorum aldırmam gerektiğini ve bebeğin kullandığım ilaçlarda etkilemiş olabilceğini söyledi, birkaç doktorla görüşüp devam kararı aldık. zor bir süreç bekliyor bizi.. size göre daha fazla kontrollere gitmem gerekli.. 10 günde bir kan tahlili...

umarım hepimiz bu süreci problemsiz atlatırız...


ayrıca liste yapılması gerekiyor... biileri bu görevi alsa ne güzel olur:))))
 
Son düzenleme:

merhaba canim,ucak yolculuguyla bagli bi konu acmistin,sen bakude yasiyorum deyince sen de azerbaycanlisin sandim.
o yuzden azerbaycan dilinde cevapladim yazini...))
niye doktorlarimizdan memnun kalmadin iyi bi dr-a gitmemissin herhalde.
eger istersen benim dr-un numarasini veririm sana ona gidersin.
dogru soluyorsun burda bazi dr-lar hic dr adini tasimaya bile layik degil,ama iyilerin de hakkini yemeyelim.
ben de 5 haftalikken alttan baktirdim hicbi sorun olmaz ondan canim,ama 7 haftalikken ustten bakiliyor ve kalp atislari dinleniyor.gercekten istersen sana yardimci olabilirim.sonucta ayni sehirde yasiyoruz.
 
Herkese hayırlı günler bende 2010 kasım annesiyim. Şimdi de 21012 temmuz annesi olacağım inşaAllah. Rabbim bebişlerimizi hayırlısıyla, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..Allah yardımcımız olsun..
 

hoşgeldin canım, seninde hayırlı olsun..
 
merhabalar :) rabbim bebeğini hayırlı eylesin. iyi yapmışsın aldırmamakla, belki rahatsızlığına şifa olacak. sanırım plansız olmuş vardır bir hayır. karnına elini koy Ya Mübdi oku. yoktan var eden esma. inşaAllah ilaçlardan ötürü bir problemin olmaz. olursada dualarla düzelir inşaAllah Duanın açamayacağı hiçbir kapı yok. bir ablaya bebeğinin sakat olduğu için aldırması gerektği söylenmiş. oda günahından korkup hergün bir cüz okumuş sonu sapasağlam bir bebek. gönlünü ferah tut. her birimiz sabır imtihanından geçicez.
 
Hayırlı akşamlar. Bebişin hayırlar getirsin insaALLAH :) amin Rabbim sağlıcakla, kolaylıklarla kucağımıza almayı nasip etsin inş.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…