- 14 Kasım 2008
- 3.190
- 8
-
- Konu Sahibi yellowdaisyy
Merhaba hanimlar
Cumartesi test yaptirdim ve degerim 5 cikti artarsa gebesin dedi doktor.
normalde adetim 5 gun gecmisti testi yaptirdigimda.
yani gorunen o ki ins gec dollenme olcak bende yumurtlama zamanini baz alarak hesap yaptim
1 temmuz cikti. ins degerim artar .
2011 anneleri istila etmiş burayı :))) 2012 annişleri nerede acep :))
Tabi daha erken. Bi kaç haftaya kadar dolar burası :)
bebişiiimm eger benimkide boş çıkmazsa sat a göre dogum 1 temmuz çıkıyo
kırkımız karışır insallah
hadi ins canim ya. yaz bebisleri geliyor. ilki kista dogdu.
hep yazda dogum istemistim Allah gonlume gore verdi. :)))
merhaba güzel temmuz anneleri bende 2011 temmuz annesiydim gecen yılda bize 2010 temmuz anneleri yazıyodu moral veriyodu şimdi sıra bize geldi maşallah diyelim
hepiniz kuzularınızı saglıcakla kucagınıza alın inşallahhhh
herhangi bi sorunuz olursa biz buralardayız her duydugunuzu kafanıza takmayın bol süt için bu ay ve haftada ki bebişleriniz güzelce büyüsün fındık fıstık meyve sebze bol tüketin çünkü bebişler özelliklede son aylar meyve sebzeden cok kilo alıyolar saglıcakla kalın canlarım
Selamün aleyküm bende inşaAllah 2012 annişiyim.2011 anneleri istila etmiş burayı :))) 2012 annişleri nerede acep :))
Tabi daha erken. Bi kaç haftaya kadar dolar burası :)
Merhaba hanimlar
Cumartesi test yaptirdim ve degerim 5 cikti artarsa gebesin dedi doktor.
normalde adetim 5 gun gecmisti testi yaptirdigimda.
yani gorunen o ki ins gec dollenme olcak bende yumurtlama zamanini baz alarak hesap yaptim
1 temmuz cikti. ins degerim artar .
ben de tam bir aylik hamileyim, simdi hesabima gore 1 ay 5 gunluk bebisim. Ilk defa anne olacagim insallah. Ve o kadar tecrubesiz o kadar yalnizim ki. ben yurt disindayim, Azerbaycandayim. Neyi ne zaman nasil yapacagimi bilmiyorum. Lutfen bilgilerinizi benimle paylasin. ilk doktor kontrolu tarama testleri falan ne zaman yapilmali.
Ben burdaki doktorlarla anlasamiyorum, bilgi acisinda yeterli degiller. o yuzden Turkiyeye gelip onemli testleri kontrolleri orada yaptirmak istiyorum. Lutfen bana bilgi verin arkadaslar...
umarim hep beraber saglikli bebislerimizi kucagimiza aliriz.
ben de tam bir aylik hamileyim, simdi hesabima gore 1 ay 5 gunluk bebisim. Ilk defa anne olacagim insallah. Ve o kadar tecrubesiz o kadar yalnizim ki. ben yurt disindayim, Azerbaycandayim. Neyi ne zaman nasil yapacagimi bilmiyorum. Lutfen bilgilerinizi benimle paylasin. ilk doktor kontrolu tarama testleri falan ne zaman yapilmali.
Ben burdaki doktorlarla anlasamiyorum, bilgi acisinda yeterli degiller. o yuzden Turkiyeye gelip onemli testleri kontrolleri orada yaptirmak istiyorum. Lutfen bana bilgi verin arkadaslar...
umarim hep beraber saglikli bebislerimizi kucagimiza aliriz.
canım benim hayırlı ugurlu olsun bebişin bende suan tam 4+3 günlük hamişim
5. haftadan sonra bebiş görünüyo rahimde ben bi kaçgün daha bekleyip o zmn gidicem doktora
türkiyeye nereye geliceksin peki??