- 18 Aralık 2008
- 10.760
- 0
-
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #4.661
ayy ben o tşörtleri falan nasıl giyerim bilmem şu durumda çok çekingenim yani inş. Zamanla aşarım :)
eşim bana da almış üzerinde hayatımın en güzel hediyesi yazıyorBenim ki benden hevesli şimdide çocuk arabası alalım diyor yuh dedim
hepinize iyi haftasonu annecikler...
doktor randevum 31 aralıktı ama, ben uykuya ve mide bulantısına dayanamadığım için pazartesiye randevu aldım
10 gün istiharat alıp dinlenicem ..
bu 10 gün içerisinde nete giremiyeceğim..
bebeklerinize ve kendinize iyi bakın...
kızlar slm
haberlerde izlediniz mi bilmem yurtdışında hamilelere pirinç'i yasaklamışlar ölü doğumlara neden oluyormuş şimdi Türkiyede ki pirinçlerden de örnekler alınmış ona göre değerlendirilcekmiş korktum ben ya pirinç yiyemiyorum artık
canım çok geçmiş olsun durumunun hafiflemesi dileğiyle
ben de duydum onu da inanmadım yaa ben yiyorum valla bişi olmaz sürekli yeni bişi çıkarıyorlar açık pirinç almadıktan sonra markası murkası belli alın
Herkese bebişleriyle sağlıklı, iyi hafta sonları
Bizim mesai saatimiz bitmek üzere, toparlanıp çıkıcaz
Yarın da kontrolümüz var evimize gidip dinlenicez
Hepinize iyi akşamlar, kendinize iyi bakın
ayy ben o tşörtleri falan nasıl giyerim bilmem şu durumda çok çekingenim yani inş. zamanla aşarım :)
eşim bana da almış üzerinde hayatımın en güzel hediyesi yazıyorbenim ki benden hevesli şimdide çocuk arabası alalım diyor yuh dedim
iyi aksamlar canim..
tesekkürler güzel dileklerin icin...ne güzel yarin bebisini göreceksincinsiyeti belli olur muki acaba
iyi aksamlar canim..
tesekkürler güzel dileklerin icin...ne güzel yarin bebisini göreceksincinsiyeti belli olur muki acaba
ben giydim hemde gndüz göbeksiz halimle ama çok sevimliler ya
bizimkide cinsiyeti bekliyor hemen gidip alacakmışız odayı :)
of çok özledim sinay yanrmalde günde bikez arıodu bugün ikinciyi aradı az önce çok özlemiş oda bide ilk konuşunca sesim kötü gitti ona çünkü çok özledim
haftasonu bendemi gitsem yanına
ilk hamileligi olan anneler gercektende herseyin tadini cikarsinlar esile bebek dogunca hersey deyisiyo
hayatiniza her saniye ona ayiracaginiz kucuk bir melek giriyo dogdugu ilk aylar gece gunduz ayni uyukusuz
mumya gibi geziyo insan
Ben eşime aşırı düşkün(d)üm..Ama gebeliğim başladığından beri çok uzaklaştım ondan.Kendisi de bende alışkın değiliz bu duruma.İster istemez sebebini bilsede üzülüyor.KıyamıyorumdaUmarım geçici bir uzaklaşmadır diye dua edip duruyorum..!
bende daha cok duskun olmaya basladım esıme onun bana duskun olucagı yerde tam tersı oldu bende kesıcem artık ona olan duskunlugumu kı anlasın azcık