- 11 Mayıs 2009
- 3.940
- 4
- 36
-
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #4.641
sağol canım, zayıf mısın normalde?
Pnralı tatlım bende hamılelıkte naz falan yoktu 8 aylık halı sılıp cam sılıp temızlık yapardım
ama bebegımı dogurunca bende sızın gelın gıbı herkeze eletmezdım kaynanama bıle
cocugu sıkıstırıyolar opuyolar dısardan geldı elerle tutolar ve benı cok rahatsız ederdı
mınıcık bebek kucagına alsalar ne olcak benıım esım bıle kapıdan gırınce elını yuzunu yıkamadan bebegı elemezdı
bebeklerımız olunca hepımızın gorucegız ınsan kıyamıyo aklı olan ınsan mınıcık bebegı almaz zaten
Beklenen prima ilk hediyem kargo ile elime ulaştı.
En çok merak ettiğim zıbın takımı falan çıkmadı.Anlaşmanın bozulması ile ilgili bir durum sanırım.
hepinize iyi haftasonu annecikler...
doktor randevum 31 aralıktı ama, ben uykuya ve mide bulantısına dayanamadığım için pazartesiye randevu aldım
10 gün istiharat alıp dinlenicem ..
bu 10 gün içerisinde nete giremiyeceğim..
bebeklerinize ve kendinize iyi bakın...
kızlar slm
haberlerde izlediniz mi bilmem yurtdışında hamilelere pirinç'i yasaklamışlar ölü doğumlara neden oluyormuş şimdi Türkiyede ki pirinçlerden de örnekler alınmış ona göre değerlendirilcekmiş korktum ben ya pirinç yiyemiyorum artık
kızlar slm
haberlerde izlediniz mi bilmem yurtdışında hamilelere pirinç'i yasaklamışlar ölü doğumlara neden oluyormuş şimdi Türkiyede ki pirinçlerden de örnekler alınmış ona göre değerlendirilcekmiş korktum ben ya pirinç yiyemiyorum artık
kızlar slm
daha iyi ol inş.
ben gidip kendim almayı tercih ettim
iş yerine daha söylememiş olursam diye
19undan sonra viaporttan gidip alacağım
canim sen viaporta yakinmisinki:)severim orayi cooook..bayram zamanlari cekilmez olsada güzell
2 günde bir bişey çıkıyor zaten canım ya, bu sene henüz herhangi bir hayvanın gribi çıkmadı, eli kulağındadır o da çıkar, dağa çıkıp orada yaşayacağım heidi gibi yawwwwwwwwww
iyice dinlence sende kendine ve yavruya ii bak
bende uzun zamandır yemiodum bugn yedim korka korka
ne yicemizi bilmiyorum artık
sütüde çocuklara içirmeyin diolardı akşam ee bizimde içmememiz lazım
pöfff :2:
canim sen viaporta yakinmisinki:)severim orayi cooook..bayram zamanlari cekilmez olsada güzell
valla aynen ne yiyip içecez bilmem zaten bulantılar yüzünden 2,5 aydır doğru düzgün bişi yemedim bi pirinç pilavıyla yoğurt vardı yiyebildiğim onuda yiyemiycez artık
bu arada benim karnım iyice çıktı ya iş yerinde şalla falan kapatmaya çalışıyorum utandığımı hissettim ilk defahani memesi yeni çıkan yetmeler gibi ahahhahah
Pnralı tatlım bende hamılelıkte naz falan yoktu 8 aylık halı sılıp cam sılıp temızlık yapardım
ama bebegımı dogurunca bende sızın gelın gıbı herkeze eletmezdım kaynanama bıle
cocugu sıkıstırıyolar opuyolar dısardan geldı elerle tutolar ve benı cok rahatsız ederdı
mınıcık bebek kucagına alsalar ne olcak benıım esım bıle kapıdan gırınce elını yuzunu yıkamadan bebegı elemezdı
bebeklerımız olunca hepımızın gorucegız ınsan kıyamıyo aklı olan ınsan mınıcık bebegı almaz zaten
çok yakın değilim aslında
ama 15te bir hafta sonu mutlaka gidiyoruz çünkü oraya çok yakın biyerde eşimin abisi oturuyor :)
ben salı günü mününün aldığı hamiş badisini giydim
üzerinde bebek resmi loadıng yazıo
çok utanmıştım ama kociş gitmeden görsün die giydim