2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah cnm...
Bak ne güzel gördün,mutlu oldun geldin...
Haftaya bugun temmuz annelerinin bir çoğu bebişlerini kucağına almış olacak...

Miniciğim 7 temmuz
yusuf defne 7 temmuz
zeynep 10 temmuz
rezzan 13 temmuz
ben 12 temmuz
bu haftaki doğum listemiz
unuttuğum kmse varmı?

maşallah cnm...
Bak ne güzel gördün,mutlu oldun geldin...
Haftaya bugun temmuz annelerinin bir çoğu bebişlerini kucağına almış olacak...

Evet yaa haftaya saydığın listedekilerin çoğu foruma girmek için vakit bulamayacak.Girenlerde ayyy çok uykusuzum diye şikayet ediyor olacak.Güzel günler bizi bekliyor kızlaaaaar!

istifa edecek olan müdür bana postalardı sıkıntılı işleri üzerinden, sesimi çıkaramadım stresle gerginlikle yol yordam gösterilmeden işlerle uğraştım hep.
İşe döndüğümde yine aynı sıkıntılar yaşanacak üstelik kıdemce tecrübece benden düşük biri tarafından bana postalanacak çok ağrıma gidiyor sanırım iki sene ücretsiz izin alıp sonra istifamı vereceğim.Sınava girsem farklı bir kuruma atanırım ama sıfırdan başlamış olurum ya çok üzgünüm

merhaba hanımlar doğuranlara allah analı bablı büyütsün diyorum biz bekleyenlerede hayırlı doğumlar nasip etsin inşlh herkes iyidir umarım
bi de ben varım cnm sıkma canını.. ne günüm belli ne doğum şeklim.. öyle beklemedeyiz
bende varım cnm daha belli olmayan sabırla bekliyoruz bakalım hayırlısı

kızlar yaa benim sağ kasığımın üstünde sürekli bir ağrı var nedeni ne olabilir...daha önce apandist ameliyatı olmustum bir ilgisi olabilirmi sizce...

aynısı banada oluyor cnm benimde oğluşum olucak hayırlısınla

cnm ben bu konuda gerçekten çok haklı buluyorum stresli bi ortamda çalışıp geldiğinde sendeki huzursuzluk evde eşin ve yavrunla olan ilişkini baltalıyacak...
Bence yavrun için geceye kadar da çalışsan iç huzurun aile saadetin yerinde olacak...
En güzeli bu...
Ben bıraktım oğlumdada dersleri bırakmıştım şimdide en az 3 sene bebeğimi büyütüp vaktimin tamamını evime ve çocuklarıma ayırmak istiyorum...
2 senedir oğlum ile birlikte kursa gidiyordum ama hem kursta hem eve döndüğümüzde stres oluyordum...
Tek çocukla yine idare edilebilir belk ama şimdi iki çocuklu bi anne olarak bana en yakışan yer çocuklarıın yanı...
Perişan olsunlar kimsenin eline kalsınlar istemiyorum...

eşimde aynısını söylüyor belkide böyle olması daha iyi diye, iki sene ücretsiz izin alıp bebeğimi büyüteceğim. Sonrada tekrar kpssye girip başka kuruma gececeğim ya da özel sektöre döneceğim. Özelde çalışırken garantim yoktu daha yoğundu işler ama başarılıyı performansı yüksek adamı ön planda tutuyorlardı.Üzerimdeki insanlar daha deneyimli ve bilgiliydiler. Bu arada bugün grup müdürü belki torpili var dedi imalı bir şekilde müdürlüğü verecekleri kişi için belkide bahane ettiler bebeğimin olacak olmasını

az kaldı cnm seninde...
Gelecek hayırlısıyla seninde vaktin...

inşallah sabaha kadar sancılarım oldu su anda da biraz sancım sancım canım oğlumu da üzdüm ağladıkça .

Kozmetik canim.msj yazmissin cvp yazdim ama posta kutun dolu firsat bulamiyorum girmeeye. Bebegimin gelisimi durmus hergun kontrole gidiyorum drum tutabildigi kadar karnimda tmutmaya calisiyor . Telden takil etmeye calisiyorum kk yi ama yazmak zor oluyor sen.nasilsin?

KESİNLİKLE EN İYİSİ BU CNM...
BUNU ÇOCUĞUN BÜYÜYÜNCE DAHA İYİ ANLAYACAKSIN...
BEBEĞİNİ VE KENDİNİ MUTLU EDECEK ŞEYLERE YÖNEL BU ÜZÜNTÜYLE SAKIN DOĞURAYIM FLN DEME...
LOHUSA DEPRESYONU DENEN ŞEY daha ağır geçer ...
o yüzden dooğumun başlamadan kendini biraz şımart moralini yükselt...

Canım maşallah bak gayet normal oğluşunun kilosu,anormal olan benim kızınki 4.100 gr kızım maşallah tombişime ama işte hem tombiş olunca hem günü dolunca hem de hala pozisyon alamayınca sezeryana karar verdik hayırlısı budur inşallah bizim için,bütün bekleyenlere hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim,çok heyecan verici çok güzel bi duygu,sen normali mi bekleyeceksin canım...

cnm çok geçmiş olsun...
kuzuna sağlıkla kavuş inşallah...
şükür bende iyiyim...
ne kadar oldu bebeğin?
gelişimi neden durmuş?

cnm çok geçmiş olsun...
kuzuna sağlıkla kavuş inşallah...
şükür bende iyiyim...
ne kadar oldu bebeğin?
gelişimi neden durmuş?

38+4 haftaligiz plasentada.kirec ve defarmasyon basladi o nedenle gelisim durdu ama cok sukur dr sadece minyon bebek olucak dogduktan sonra hizla buyur.dedi.

38+4 haftaligiz plasentada.kirec ve defarmasyon basladi o nedenle gelisim durdu ama cok sukur dr sadece minyon bebek olucak dogduktan sonra hizla buyur.dedi.

aman cnm şükür bu zamanlara kadar geldik...
RABBİM SAĞLIKLA KUCAKLARIMIZADA ALMAYI NASİP ETSİN KUZULARIMIZI...
OLSUN MİNYON OLSUN SAĞLIKLI OLSUNLARDA...
MİNYONLUK NEKİ...
AMA YİNEDE ARADA BİZİ İHMAL ETME, HABERSİZ BIRAKMA DOĞUMUN VAKTİ BELLİMİ?

Canim belli deil dogum tarihim hergun bebek inceleniyor aniden hadi doguma.diyip sezeryana alicak. Sali gunu ne kadar dogururum tahminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…