2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar ben yurt disindayim burda sabahin 4 u.geceden beri karin agrim var cildircam agridan 4-5 dak da bir giriyor.dogum belirtisimi dicem ama ne nisan ne su geldi.sizce ne olabilir dayanamiyorum artik:KK43:((((

herkese günaydın kızlarrr herşey yolundadır inşallah:) dün cerrahpaşa'ya doğumhaneye gittik eşimle birlikte. anestezi, oda işlemleri falan yapılacaktı fakat hemşireler doğumdan bir gün önce yapabiliyoruz. yatış yaparız tahliller yapılır ve izinli sizi çıkarırız, sabah doğuma gelirsiniz dedi... tmm dedik. özel oda ayarlandı fakat daha göremedik:) bu arada hemşireler elimize minik bir kağıt verdiler ne gerekli die.. hasta altı örtüsü istiolar bizden, bir de acayip saçma geldi ama 1 paket permatik :S bunu amacını hiiiiiç anlamadım. ne yani bide bizi orda tıraş mı edicekler:)))) ben zaten tertemiz gidicem o permatiği hiçbir yerime sürdürmem!!! ordan çıktık eşim de dün izinli old. için felekten bir gün çaldık. güzel bir kahvaltı yaptık malum tahlil var die aç karnına gittik. ordan sinemaya ordan alışverişe derken akşamı yapmışız:)) çok güzel bir gün oldu bizim için bol bol fotoğraf çektik falan:) bir de ne zamandır bulamadığım terliği sonunda buldum. ehh ben biraz lkokoş olunca terlik de öyle oldu tabi:) zaten hangi terliği giysem önleri girmedi şişlikten:KK43: neyse ki bir tane buldum o da 39 numara yani ayağım baya bir büyümüş bakalım sonra nasıl giycem o terliği :)))

Suan nst deyim telefonla giriyorum ama hic bisi anlamiyorum bu nst den. Sadece bu sefer pek inisli cikisli bi grafik var. Bakalim ne dicek doktor

herkese günaydın kızlarrr herşey yolundadır inşallah:) dün cerrahpaşa'ya doğumhaneye gittik eşimle birlikte. anestezi, oda işlemleri falan yapılacaktı fakat hemşireler doğumdan bir gün önce yapabiliyoruz. yatış yaparız tahliller yapılır ve izinli sizi çıkarırız, sabah doğuma gelirsiniz dedi... tmm dedik. özel oda ayarlandı fakat daha göremedik:) bu arada hemşireler elimize minik bir kağıt verdiler ne gerekli die.. hasta altı örtüsü istiolar bizden, bir de acayip saçma geldi ama 1 paket permatik :S bunu amacını hiiiiiç anlamadım. ne yani bide bizi orda tıraş mı edicekler:)))) ben zaten tertemiz gidicem o permatiği hiçbir yerime sürdürmem!!! ordan çıktık eşim de dün izinli old. için felekten bir gün çaldık. güzel bir kahvaltı yaptık malum tahlil var die aç karnına gittik. ordan sinemaya ordan alışverişe derken akşamı yapmışız:)) çok güzel bir gün oldu bizim için bol bol fotoğraf çektik falan:) bir de ne zamandır bulamadığım terliği sonunda buldum. ehh ben biraz lkokoş olunca terlik de öyle oldu tabi:) zaten hangi terliği giysem önleri girmedi şişlikten:KK43: neyse ki bir tane buldum o da 39 numara yani ayağım baya bir büyümüş bakalım sonra nasıl giycem o terliği :)))

benm bi komşu kadın hastanede çalışıyodu, görevi kadınları doğuma hazırlamak flandı. herkesi traş ediyolarmış illaki, temiz bile olsa oyle demişti :KK53:
biraz insiyatf alan biri olsa temizse etmez ama kendine ne denirse onu yapıyodu zavallı naapsın

o idarar yolu enfeksiyonundan oluyormuş

idrar yolu enfeksyonundan mı oluyomuş? ama kucuk abdestmden gelmiyo, vajnadan geliyo, o zaman da mı idrar yolu oluyomuş?
acaba diyorm geceden nişan geldi de içerde mi kaldı, beklemiş kan gibi kahverengi oldugu için belki de oyledr diye şüpelendm

herkese hayırlı cumalar arkadaşlar:KK3:

doğuran arkadaşların gözü aydın bekleyenlerede allah sabır versin valla heyecan ve korku bir arada bizde öyleyiz :18:

sanırım yılllardır korumuş olduğum akıl sağlığımı kısa bır sure sonra kaybedeceğim.... ayyyy artık cok bunaldım. bır an once doğurmak ıstıyorum.. yeter artık ya..yarın 38+ 0 oluyoruz. neı beklıyoruz daha?

canım senin bir sonraki kontrolün ne zaman?

merhaba hanımlar.Biz doktor kontrolümüzden geldik.Bugün 39+5 günlüğüz nst de sancılar 95 - 100 lerde ve 8 dk aralıklarla.Doktorumuza gösterdik ooo sancılar başlamış dedi.Hissettin mi dedi evet karnımda kasılma olarak hissettim dedim.Kasılma yükseldikçe kasıklarımda da sancı hissettim.Hemen masaya aldı açılma var mı bakalım dedi.Hayret birşey bu kadar sancıya rağmen hiç açılma yok rahim ağzı tamamen kapalı dedi.(ben de uzun zamandır düzenli sancı çıkıyor). Öğleden sonra 2.40 a detaylı ultrason için randevu verdi.Bebeğin sağlık durumu iyiyse bekleriz dedi.Şu an karar aşamasındayız ultrason sonucuna göre bir yol belirleyeceğiz dedi.Dua edin kızlar bebeğime kavuşmak için çok sabırsızım ama bir yandan da korku sarmaya başladı.HAyırlısı olsun bakalım...

Canım bende de tık açılma yok , nst de doğum sancısı çıkıyo ama ben hiç bişey hissetmiyorum dün tekrar gittik doktorumuza kızım hala pelvise yerleşmemiş bi de kilolu olunca ben vakkum filan kullanılmasın diye sezeryan istediğimi söyledim doktorum da ısrar etmedi günümüz geçsin istemedim,hayırlısıyla yarın sabah 7 de kızımı kucağıma alıcam inaşllah, bunu yazarken bile ellerim titriyo çok heycanlı çok güzel bi duygu ....Darısı tüm bekleyenlerin başına...

selam kızlar yarın sabah 8de sezeryana giriyorum benim icinde dua edin su ana kadar korkmuyordum ama simdi zaman daraldıkça korkmaya basladım cok değişik bi heyecan

Canım dualarımız seninle...

günaydın kızlar .

alyayla miniciğim kuvarsmı kaldı şimdi :KK9:

bu arada diğer topiklere bakmadım ama bizde sezeryan oranı yüksek sanırım :)

Evet canım ama günümüzü aldık sonunda 07.07.2012 sabah 7 de...

selam arkadaslar beni hatirlayan bilir bende temuz annesydim bayagidir hic bakamiyodum
size 29 haziran normal dogumla oglum mete geldi hayatimiza 4 kilo 53 cm tosunum dogdu
darisi tum bekleyen arkadaslara saglikla insallah :nazar:

Canım çok sevindim analı babalı büyütün inş. maşallah kuzuna güle güle büyüt..

Anam Allah sabır versin sana da, vallahi resmen imtihan sennki..

kızlar az önce tuvalete gttm, peceteye bole kahverengmsi azck bişiler geldi. yani yeni taze bi kan değil de, dunden yada geceden kalma gbi..
kahve telvesi gbi bişiler geldi, ne ki bu acaba?
cnm büyük ihtimalle nişan olabilir iyi takip et sümüksü akıntın devam edebilir...
gerçi nişan hemen dğuruyorsun demek diil.

canım senin oğlunda alemmiş kopramış sizi işte ne güzel :KK70:DD aynen yaaa bende öyle hissediodum şimdi kaldım mı tek başıma :) ohhh ne güzel biz daha odamızı göremedik doğumdan bir gün önce ancak görürüz. seninki iyiymiş deniz manzaralı falan:) nerdeydi ki senin hastane?? bizim kontrolümüz ayın 11 inde olucak. o nedenle göremedim kızımı:KK43:( şu an beklemedyiz anlayacağın...
evt teyzesi öle birazcık..
ben silivri anadolu hastanesinde doğu yapıcam hastanemiz güzel inŞALLAH hizmette öyle güzeldir..
İNŞALLAH SAĞLIKLA SIHHATLE DOĞUM YAPARIZ MÜBAREK CUMA VAKTİ...

baktım yetişmiyo kalıpla ben de bi tane boyle yaptım, olmazsa bunun yuvarlagndan yapcam kurabyeleri bi daha, belki daha güzel durur yuvarlak üzerne nazar boncugu seklnde

Eki Görüntüle 459061

zeytnyag da süüyorm, ama daha sık sürmeyi denicem.. gunde 10 kere yaglanıyorm artık, yaglı güreş pehlvanı gbym yaa :KK9:

şimdi bi markete cıkcam, dısarı cıkarken korkuyorm artık. ya suyum gelir de rezil olursam sokaklarda diye, ped takıyorum cıkmadan
bim e alez gelcekti, gidim de bi bakim
CNM GÜZEL OLMUŞ...
BENCEDE YUVARLAK ÜZERİNE DENE DAHADA HOŞ OLUR...
BENİM LOHUSA YATAĞIM İÇİN SIVI GEÇİRMEZ ALEZ ALMIŞTIM BİMDEN HEPSİNİ HAZIRLADIM,EVE GELİR GELEZ ANNEM HAZIRLIYCAK YATAĞIMI...

selam arkadaslar beni hatirlayan bilir bende temuz annesydim bayagidir hic bakamiyodum
size 29 haziran normal dogumla oglum mete geldi hayatimiza 4 kilo 53 cm tosunum dogdu
darisi tum bekleyen arkadaslara saglikla insallah :nazar:

CNM GÖZÜN AYDIN...GÜLE GÜLE BÜYÜT BEBEĞİNİ MAŞALLAH ÇOK İYİ DOĞMUŞ BEBEĞİN DOĞUM HİKAYENİ BEKLİYORUZ...
kizlar ben yurt disindayim burda sabahin 4 u.geceden beri karin agrim var cildircam agridan 4-5 dak da bir giriyor.dogum belirtisimi dicem ama ne nisan ne su geldi.sizce ne olabilir dayanamiyorum artik:KK43:((((

CNM OLABİLİR...
BENCE Bİ KONTROLE GİT...
SU VE NİŞAN GELMEDENDE DOĞUM BAŞLAYABİLİR....

herkeste nişan gelmiyomuş, sen yine de bi doktora gt bence..
yanlış alarm da olablr ama yine de sık geliyomuş sancılar ihmal etme

benm bi komşu kadın hastanede çalışıyodu, görevi kadınları doğuma hazırlamak flandı. herkesi traş ediyolarmış illaki, temiz bile olsa oyle demişti :KK53:
biraz insiyatf alan biri olsa temizse etmez ama kendine ne denirse onu yapıyodu zavallı naapsın

yok canıııım daha neler hayatta sürdürmem o bıçağı vücuduma!! deli mi neymiş onlarda yazıık kadına da:KK43: yok canım benim doğumu yapıcak prof. akrabam, eşim de doktor herhalde öyle birşeyi bana yapmazlar die düşünüorum. ... sonuçta bilinçli insanlarız oraya da nasıl gelinmesi gerektiğini bilioruz dimi ama yaaa

cnm büyük ihtimalle nişan olabilir iyi takip et sümüksü akıntın devam edebilir...
gerçi nişan hemen dğuruyorsun demek diil.

evt teyzesi öle birazcık..
ben silivri anadolu hastanesinde doğu yapıcam hastanemiz güzel inŞALLAH hizmette öyle güzeldir..
İNŞALLAH SAĞLIKLA SIHHATLE DOĞUM YAPARIZ MÜBAREK CUMA VAKTİ...

CNM GÜZEL OLMUŞ...
BENCEDE YUVARLAK ÜZERİNE DENE DAHADA HOŞ OLUR...
BENİM LOHUSA YATAĞIM İÇİN SIVI GEÇİRMEZ ALEZ ALMIŞTIM BİMDEN HEPSİNİ HAZIRLADIM,EVE GELİR GELEZ ANNEM HAZIRLIYCAK YATAĞIMI...

CNM GÖZÜN AYDIN...GÜLE GÜLE BÜYÜT BEBEĞİNİ MAŞALLAH ÇOK İYİ DOĞMUŞ BEBEĞİN DOĞUM HİKAYENİ BEKLİYORUZ...

CNM OLABİLİR...
BENCE Bİ KONTROLE GİT...
SU VE NİŞAN GELMEDENDE DOĞUM BAŞLAYABİLİR....

ooo silivri tabi yaa deniz manzaralı olur :)) umarım çooook güzel bir doğum olur da denize bakıp gözün gönlün açılır şeker :))

hayırdır cnm?
Niye sıkkın canın?

konuşmaya çok ihtiyacım var içimi dökmeliyim belki kızacaksınız saçmalama diye, iş hayatımda çok şansızlık yaşadım. Şimdi de hakkım olan müdürlüğü bebeğim olacağı için elimden aldılar. Kıdemce benden daha düşük mühendis müdür olacak işe dönmek istemiyorum artıkı çok moralim bozuk.Benden yeterli randıman alamazlarmış.

[ı][sıze=2]konuşmaya çok ihtiyacım var içimi dökmeliyim belki kızacaksınız saçmalama diye, iş hayatımda çok şansızlık yaşadım. şimdi de hakkım olan müdürlüğü bebeğim olacağı için elimden aldılar. Kıdemce benden daha düşük mühendis müdür olacak işe dönmek istemiyorum artıkı çok moralim bozuk.benden yeterli randıman alamazlarmış.[/sıze][/ı]
cnm çok anlaşılır bi kızgınlık seninki ,
ama bebeğinle böyle bi sorumluluk alırsan kendini çok daha kasmış ve bebeğinide bu sıkıntıdan etkileyen bi anne olarak mutlu olamayabilirsin...
Bence biraz daha bekle bebeğin büyüsün bebek yeterince büyük bi sorumluluk ,belki senin içinde büyük bi sıkıntı olabilirdi böyle düşün...

merhaba arkadaşlar
günler çok yoğun geçer oldu.bebek epey zamanımı alıyor emzirmekte zorlanıyorum bazen :KK43:((

cnm ya aldın büyüttün kuzucunu...
Biz daha bekliyoruz...
Ağrın sızın varmı?

Selam kızlar biz doktordan geldik.Detaylı ultrasona girdim.Oğlumu gördüm uzun bir aradan sonra.Paşanın yeri rahat durup durup gülüyo yeriiiim ben onuuu! Çok tatlıydı yaaa maşallah kolunu çenesinin altından geçirip diğer omzuna koymuş.Kilomuz da bu sefer harika çıktı 3500 gr civarında maşallah.Çok sevindim yaa inş. doğrudur.Doktorumuza sonuçları gösterdik.Yarın sabah aç karnına 8.30 da burda ol tekrar bir muayene edip ne yapacağımıza karar vereceğiz dedi.Tamam deyip çıktım ama çooook heyecanlandım.Hemşiresini gördüm dışarda biraz konuştuk.Aç gel ki yarın doğuma alabilir doktor dedi.Sanki yarın oğlumu kucağıma alacakmışım gibi geliyor hayırlısı inş.

Canım bende de tık açılma yok , nst de doğum sancısı çıkıyo ama ben hiç bişey hissetmiyorum dün tekrar gittik doktorumuza kızım hala pelvise yerleşmemiş bi de kilolu olunca ben vakkum filan kullanılmasın diye sezeryan istediğimi söyledim doktorum da ısrar etmedi günümüz geçsin istemedim,hayırlısıyla yarın sabah 7 de kızımı kucağıma alıcam inaşllah, bunu yazarken bile ellerim titriyo çok heycanlı çok güzel bi duygu ....Darısı tüm bekleyenlerin başına...

Canım bende ki durum da yukarda yazdığım gibi.Senin adına da sevindim.Sabah erkenden kuzun kucağundaaaa inş. çok heyecanlandım... Kaç kilo ki kızın ?

X