- 30 Mayıs 2012
- 485
- 0
-
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #30.821
oooo sende bi dahaki hafta kucaklamış olursun kuzunu hadi bakalım...
konuşmaya çok ihtiyacım var içimi dökmeliyim belki kızacaksınız saçmalama diye, iş hayatımda çok şansızlık yaşadım. Şimdi de hakkım olan müdürlüğü bebeğim olacağı için elimden aldılar. Kıdemce benden daha düşük mühendis müdür olacak işe dönmek istemiyorum artıkı çok moralim bozuk.Benden yeterli randıman alamazlarmış.
kızlar geçen hafta perşembeden beri heran olabilir demişti doktor.. Eşimden ayrı adana da kalıyorum ama kızım yerini iyi sahiplendi sanırım doğmak istemiyor gibi.. Evde de dur dur sıkıntıdan patlayacağım bulunduğum yerde internette yok.. Sizlerle de konuşamıyorum.. Pazartesi günü tekrar randevum var ne olacak bakalım :) bu arada o kadar çok sayfa olmuş ki okuyamadım.. Bebişlerine kavuşan arkadaşlar varsa hayırlı olsun allah analı babalı sağlıkla büyütmenizi nasip etsin inşallah...
Miniciğim 7 temmuz
yusuf defne 7 temmuz
zeynep 10 temmuz
rezzan 13 temmuz
ben 12 temmuz
HAPSUU SALIYA KADAR, HER HANGİ BİR GÜN...
Miniciğim 7 temmuz
yusuf defne 7 temmuz
zeynep 10 temmuz
rezzan 13 temmuz
ben 12 temmuz
HAPSUU SALIYA KADAR, HER HANGİ BİR GÜN...
Canim belli deil dogum tarihim hergun bebek inceleniyor aniden hadi doguma.diyip sezeryana alicak. Sali gunu ne kadar dogururum tahminim
her işte bir hayır vardır canım, bebeğin sağlıkla doğsun da .. Kimsenin hakkı yerde kalmaz
cnm çok anlaşılır bi kızgınlık seninki ,
ama bebeğinle böyle bi sorumluluk alırsan kendini çok daha kasmış ve bebeğinide bu sıkıntıdan etkileyen bi anne olarak mutlu olamayabilirsin...
Bence biraz daha bekle bebeğin büyüsün bebek yeterince büyük bi sorumluluk ,belki senin içinde büyük bi sıkıntı olabilirdi böyle düşün...
cnm ya aldın büyüttün kuzucunu...
Biz daha bekliyoruz...
Ağrın sızın varmı?
Kızlar ben çıkıyorum,yarın sabah inşallah kızımı kucağıma alıcam,lütfen bize dua edin,en kısa zamanda gelişmeleri sizinle paylaşıcam,
9 ay boyunca çok güzel bir süreci hep birlikte paylaştık,paylaşımda bulunduğum bütün arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler ederim
sizlerle vakit geçirmek çok güzeldi,tekrar tekrar görüşmek üzere,sağlıcakla kalın...
Kızlar ben çıkıyorum,yarın sabah inşallah kızımı kucağıma alıcam,lütfen bize dua edin,en kısa zamanda gelişmeleri sizinle paylaşıcam,
9 ay boyunca çok güzel bir süreci hep birlikte paylaştık,paylaşımda bulunduğum bütün arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler ederim
sizlerle vakit geçirmek çok güzeldi,tekrar tekrar görüşmek üzere,sağlıcakla kalın...
bebeğini kucağına alan annaelere hayırlı uğurlu olsun diyorum .darısı benim gibi bekleyenlerin başına.. normal doğum beklemek ne kadar da sıkıcıymış