- 25 Haziran 2012
- 1.859
- 100
-
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #30.841
selamlar. destiny555 bebişine kucağına aldı çok şükürr , çok tatlı bir kızı varraçlıktan ağlıyıp duruyo çok nazlııı :)) darısı diğer anne adaylarının başına inş.. ,,
Miniciğim 7 temmuz
yusuf defne 7 temmuz
zeynep 10 temmuz
rezzan 13 temmuz
ben 12 temmuz
HAPSUU SALIYA KADAR, HER HANGİ BİR GÜN...
Canım maşallah bak gayet normal oğluşunun kilosu,anormal olan benim kızınki 4.100 gr kızım maşallah tombişimeama işte hem tombiş olunca hem günü dolunca hem de hala pozisyon alamayınca sezeryana karar verdik hayırlısı budur inşallah bizim için,bütün bekleyenlere hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim,çok heyecan verici çok güzel bi duygu,sen normali mi bekleyeceksin canım...
merhaba kızlar
bebek uyumuşken bi bakayım dedim doğuran var mı diye. bugün 4.günümüz ama ona o kadar alıştımki sanki hep varmış gibi annemler bugün doktora götürdü doğum sonrası kontrole çağırmışlardı ben yürüyemiyorum diye gidemedim yeri öyle belliydi ki heran gidip odaya acaba uyandımı diye bakasım geliyordu. çok tatlı birşey yiyesim geliyor. hafif sarılık varmış. p.tesi tekrar gidip kan vereceğiz.
Ben de eklenir miyim acaba bu listeye ki??
Ohh haftaya yogunuz valla kizlar, bir bir geliyor bebişler:)Miniciğim 7 temmuz
yusuf defne 7 temmuz
zeynep 10 temmuz
rezzan 13 temmuz
ben 12 temmuz
bu haftaki doğum listemiz
unuttuğum kmse varmı?
Kızlar ben çıkıyorum,yarın sabah inşallah kızımı kucağıma alıcam,lütfen bize dua edin,en kısa zamanda gelişmeleri sizinle paylaşıcam,
9 ay boyunca çok güzel bir süreci hep birlikte paylaştık,paylaşımda bulunduğum bütün arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler ederim
sizlerle vakit geçirmek çok güzeldi,tekrar tekrar görüşmek üzere,sağlıcakla kalın...
kızlar ben hastane çantama ped olarak orkid gece koydum. hem daha fazla emici hemde uzun diye... acaba yeterli olur mu bilmiorum hasta bezi mi almak gerekirdi??
Kimi al diyo kimi alma diyo.Ben aldım hasta pedi ne olur ne olmaz diye.Ped olarak da kotex aldım küçük paketlerden.
herkese merhaba umarım anneler ve bebişleri iyidir başta kozmatik olmak üzere tecrübeli annelere soruyorum göğüs yarasına ne iyi geliyor göğüslerim fena durumda hem yara oldular hemde süt kanalları boşalamadığı için şişti sütümü sağıyorum ama uçları kötü durumda kozmtik sende bi tarif vardı bana tekrar yazar mısın şu zeytin yağlı olanı
cnm bak bu söylediğimi harfiyyen uygularsan hiç bi sorun kalmaz allahın izni ile...
Hakiki zeytinyağı,
badem yağı,
bal...
Bu üçünü küçük kapalı bişeye karıştır ve koy...
Sonra her emzirmeden sonra sür...
Sürdükten sonra göğsün açık durma şansın varsa bırak göğsün açık ken çeksn bu karışımı eğer imkanın yoksa sürdükten sonra göğüs pedi koy ...
Emzirmeye başlarken soğuk suyla göğsünü yıkayabilirsin...
Ve emzirirken dikkat et
göğüslerinin dinlenebilmesi için bir emzirmede 10 dksağ,10 dk sol göğsünü şeklinde sırayla her iki göğsünüde emzir... Ve en son hangisini emzirdiğini unutmaki tekrar emzirme vakti geldiğinde en son emzirdiğini verme...
nst den geldik sancılarımız var ama düzenli olarak 40 civarında düzensiz 100 ü bile gördük
suyumuz normal başı aşağıya tam inmemiş bol bol yürü dedi kilo almamış 3200 3300 arasında tam net söylemedi 10gün sonrasına gel dedi doktorun öyle konuşması moralimi bozdu
e bide k.validem bana senin sancın ağrın yokki dedi niye öyle diyosun ki dedim ağrısı olan gibi yürmüyormuşum
benm ağrım var ama sesimi çıkartıp üzmek istemiyorum sizi dedim (ağrım olduğunda dişimi sıkmaktan dişlerim sızlıyor anlayın halimi )
tabi tüm gün ordan oraya koşturup her işi kendim halledince hamileymişim gibi gelmiyorum muhakkak ha ağrımı söyleyip yatsam ne değişecek hiçbirşey yine tüm yük benm omuzumda
Fame cnm bide ne olursa olsun yani aksın yada akmasın göğüs pedi koy...
çok pahalı bi marka gerekmez ben bebedor kullandım...
çünkü çok azda olsa göğsün aktığı taktirde üzerindeki atlet veya südyen göğsünü tahriş ediyo...
Göğüs pedi o tahrişi engelliyo...
BİDE MERAK ETTİM SÜT ARTTIRMAK İÇİN Bİ ÇAY FLN İÇİYOMUSUN ÇÜNKÜ BU TARZ ÇAYLARA İLK AYLAR İHTİYAÇ YOK ASLINDA VE SEN İÇEREK BEBEĞİN İÇEBİLECEĞİNDEN FAZLA SÜT ÜRETİYOSUN VE GÖĞÜS ŞİŞLİĞİNE NEDEN OLABİLİYOR...
BEN SADECE GECE GÜNDÜZ KOMPOSTO,SU,SIVI TÜKETEREK SÜT ARTMASINI SAĞLIYORDUM...
Saol canım hastanede bu silikon pedlerden verdiler inanılmaz güzel rahatlatıyo ilk gün yoktu sütyene yapışmış ucu dediğinde çok doğru yani ewet ya hastanede özel bitki çayı veriyolardı termosla onu suyu mevya suyunu içiyordum sütüm az değildi ama şimdi yok denecek kadar oldu fazla uğraştım sütüm olsun diye herhalde şimdi bende kompostoya başladım artık çayıda içmem ewe geldik bugün daha rahat olurum çok tşkler canım ya bir kardeş desteği gibi geldi sözlerin şimdi ailemden kimsede yok burda hasretim anlıcağın
canım allah senden razı olsun evlatlarını sana bağışlasın umarım işe yarar denemediğim kalmadı ilk günden sütüm geldi iki gün emzirdim yara oldu pompayla almaya başladık yeterince sağılmadığı için şişti beze oldu yavruma hem kendi sütümü veriyorum yetmediği zamanlarda mama ama çok zoruma gidiyor her defasında ağlıyorum psikiolojim iyice bozuldu
saol canım hastanede bu silikon pedlerden verdiler inanılmaz güzel rahatlatıyo ilk gün yoktu sütyene yapışmış ucu dediğinde çok doğru yani ewet ya hastanede özel bitki çayı veriyolardı termosla onu suyu mevya suyunu içiyordum sütüm az değildi ama şimdi yok denecek kadar oldu fazla uğraştım sütüm olsun diye herhalde şimdi bende kompostoya başladım artık çayıda içmem ewe geldik bugün daha rahat olurum çok tşkler canım ya bir kardeş desteği gibi geldi sözlerin şimdi ailemden kimsede yok burda hasretim anlıcağın