- 8 Şubat 2009
- 750
- 3
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #30.681
peki senin bebeğinin cinsiyeti ne genelde oğlan da oluyo diyolarda ..bana pek inandırıcı gelmedi
aa onu bilmiyordum olabilir çünkü benimkide oğlan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
peki senin bebeğinin cinsiyeti ne genelde oğlan da oluyo diyolarda ..bana pek inandırıcı gelmedi
selam kızlar yarın sabah 8de sezeryana giriyorum benim icinde dua edin su ana kadar korkmuyordum ama simdi zaman daraldıkça korkmaya basladım cok değişik bi heyecan
cok teşekkür ederim. aslında cok heyecanlı degildim ama herkes aradı heyecanlımısın heyecanlımısın diye heyecan yaptırdılar yaa ne güzel sakindim ben
canım normal heyecan yapman yarın senin için haytının dönüm noktası bebğin geliyor olumlu düşün ve sezeryndan korkma uyuyup uyanıyosun bir bakıyosun bebişin yanında:)yani genel anestezi olucaksa ben kendimi öyle teseli ediyorum
canımmm hayırlısı ile alırsın kuzucuğunu kucağına dualarımız seninle fırsatın olunca bize yaz olur mu merakta bırakma bizleri
:))) evet ama ben epidural seçtim bebegi ilk görmeyi cok istedigimden cünkü. ilk ben görmek sitiyorum 9 ay ben taşıdım ben uyurken baskaları görcek ilk onlar dokuncak falan :)) kıskancmıyım neyimmmm
haklısın cnaım ben yine genel olucam ben okadar kıskanç değilim nasıl olsa ömür boyu görücem bebeğimi inşallah
ya canım sana zahmet eşine sorarmısın?? benim dr ilk doğum genel anestezi ile sezeryan olduğu için ikinciye epidural riskli olur dedi nedeni neymiş? insan muayene odasında ne soracağını şaşırıyor eve gelince aklım başıma geldi neden sormadım diye??
merhabalar kızlar,
03.07'de kızımız dünyaya geldi çok şükür. şu anda evdeyiz. emme durumları, göğüs ucu ağrıları vs durumları başladı. bir de bebeğim altını değiştirirken ortalığı yıkıyor. bebişi olanlarda böyle bir durum var mı?
merhabalar,
destiny555 e şu an suni sancı takıldı, saat 2 ye kadar bekliyecek olmassa sezeryana alıncak haber vermek istedim , herkese hayırlı doğumlar olsun inş.. bende teyze olarak heyecanlıyım sağlıkla gelsin inş. minik ceylin :)
sagol büşracım bak ben senden önce giriyorum tecrübelerimi umarım iyi olup ilk fırsatta anlatırım sana
:))) evet ama ben epidural seçtim bebegi ilk görmeyi cok istedigimden cünkü. ilk ben görmek sitiyorum 9 ay ben taşıdım ben uyurken baskaları görcek ilk onlar dokuncak falan :)) kıskancmıyım neyimmmm
kızlar yaa benim sağ kasığımın üstünde sürekli bir ağrı var nedeni ne olabilir...daha önce apandist ameliyatı olmustum bir ilgisi olabilirmi sizce...
Destnyy doğumda...
Allahım bir avazda kurtarsın inşallah...
Ay yaa ne heyecaznlı birileri doğuma girdikçe benimkinin de yaklaştığını hissediyorum...
öğleden sonra dr randevumuz var...
Belli mi olur belki doğumumu öne alırlar:)
bende seni merak etmiştim. gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün. bencede sezeryan berbat birşey benimde 3.günüm ama berbat durumdayım. sanki hiç düzelecek gibi değilim. ikibüklüm yürüyorum. ağrı dışında birde bantlı yer acayip yanıyor. kızımı istediğim gibi sevemiyorum. kızımın emmesi iyi ama sütüm az geliyor.
Kızlar çok dua edin kontrole gidiyroum iyi haberlerlle döneyim inşallah....
Canım hayırlı olsun,bebisini güzel günlerde buyut.Bende de puppp oldu,2 gun önce sadece karnımda oldu kabartilar,simdi tüm vücudumda var.bı tedaviside yokmuş,dogumdan hemen sonra gectimi,canım cok yanıyor.Normal dogum istiyorum,bdteye göre daha on gun var,nasıl dayanırım bilmiyorum((