- 25 Haziran 2012
- 1.859
- 100
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #30.721
bi de ben varım cnm sıkma canını.. ne günüm belli ne doğum şeklim.. öyle beklemedeyiz
ben de varım ben deeee :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bi de ben varım cnm sıkma canını.. ne günüm belli ne doğum şeklim.. öyle beklemedeyiz
cinsel istek patlaması mı ne yaşıyorum bana ne oluyor kocam bi güzel gelmye basladı gözümevalla bende aynı durumdayım.artık nefes alamıyorum uyuyamıyorum sürekli halsizlik mide bulantısı iyiden iyiye bunaldım...Allah dua ediyorum bebişlerimizi hayırlısıyla kucakımıza almak için...benim durum daha vahim ne doktorum belli ne günüm...
canım suyunu mutlaka farkedersin bence musluktan akar gibi oluyomuş istemsiz ve sen engel olamıyosun diye biliyorum..
bugün kontrolün varmış ne dedi doktor amca yada teyze herneyse
canıımm merak ettim kontrolün nasıl geçti, ne dediler?? ben bugün doğumhaneye gittim ama anestezi ve tahlil olaylarını yaptıramadım. yatış yapmam gerekiomuş. o nedenle 12 temmuz sabahı gidip yatış işlemlerini ve tahlilleri yaptırıp izinli olarak çıkıcaz. 13 ü sabahtan doğuma gidicez hayırlısısyla... bugün sadece hemşirelerle görüşebildim birde özel oda ayarladılar hepsi bu... sen neler yaptın çok merak ediorum...
ayyy çok merak ediyorum canım yaaaa
canııım şimdi geçmişi okurken gördüm anca yani... seni merak etmiştim demekki 12 sine çekti yawww ne güzel beraber doğurcaktık senle:))) benimde aynı şekilde tarihte bi rdeğişiklik yok 13 ünde olucak fakat 12 sinde tahliller, yatış işlemleri vs yapılcak... hayırlısı olsun ne yapalkıım :)))
ayyy tatlııımm yaaaaa!!!!! okuya okuya geldiğim için şimdi gördüümm yazdığını:)) bana ayrıca haber verdiğin için çooooook teşekkür ederim hayatım çok mutlu oldum:)) ama aynı gün doğurucaktık onun için de biraz buruldum hayırlısı olsun sen yavruşuna bende önce kavuşucaksın kıskandım seniiiii dediğin gibi hayırlısı böyleymiş tatlım yaa
selamlar. destiny555 bebişine kucağına aldı çok şükürr , çok tatlı bir kızı varr açlıktan ağlıyıp duruyo çok nazlııı :)) darısı diğer anne adaylarının başına inş.. ,,
selamlar. destiny555 bebişine kucağına aldı çok şükürr , çok tatlı bir kızı varr açlıktan ağlıyıp duruyo çok nazlııı :)) darısı diğer anne adaylarının başına inş.. ,,
ben de varım ben deeee :)
Alya cım...
Suyunu emin ol fark edersin, rahat uyu bu gece kafana takıp gerilme bu yüzden...
Sabah kuzunu görmeye gideceksin ne olsa...
OYYY ŞÜKÜR ALLAHA ,RABBİM GÜLE GÜLE BÜYÜTMEYİ NASİP ETSİN İNŞALLAH...selamlar. destiny555 bebişine kucağına aldı çok şükürr , çok tatlı bir kızı varr açlıktan ağlıyıp duruyo çok nazlııı :)) darısı diğer anne adaylarının başına inş.. ,,
CNM KOLAY GELSİN ÇOK GEÇE BIRAKMIŞSIN...herkese günaydın
erkenciyim yine :) sabah kalktım makinada çamaır vardı onları astım kuruyanları topladım
bahceye düşmüş gittim aldım yeniden makinaya attım offf bu emizlik beni öldürecek :)
dün başladık çoğu bitti bugüne mutfak kaldı bitek amma zor işmiş ama ya
ayaklarım davul gibi artık hiç inmiyor ee böyle olunca iş ypmakta zor eğiliyorum ayaklarımın üzeine kalkınca bi garip oluolar :) korkuyorum
dün acaip baş ağrım tuttu inat ettim ilaç içmedim vicdan azabı çekerim die hamişlikte hiç içmedim
saçlarım terlediğim için sürekli ıslak kalıyor ve baş ağrımda boynmdan alnıma kadardı
bugün iyiyim çok şükür
Sagol canim ya bakalim bizim doktor ne dicek....
tey tey tey teyyyyyyyyyyyyyyyy
kızlar gece suyum geldi
ama oğlum olduğu için gece o sırf rahat uyusun diye gidemedik hastaneye
şimdi anneannesi ve dedesi gelip oğlumu götürecek bizde hastaneye gideceğiz eşimle
gitmeden hemen haber vereyim dedim
inşallah bi sonraki mesajımı kızımla beraber yazar kızımdan selam iletirim size