slm kızlar ne zamandırgiremedim. ben ayın 28inde 37+6 dayken amniyo sıvımın çok azalması yüzünden epidural sezaryanla doğum yaptım. 2960 gr dünyaya geldi kızım. annelik bambaşkaymış kızlar,doğurmayanlar hiç korkmasın,ister normal olsun ister sezaryan,hepsi bir çırpıda geçiyor. çocuğunun aşkına düşüyorsun çünkü
4.gününde kızımda 17.36 oranında sarılık bulundu.2gece ışın terapisi aldı. aslındabir şey yok. gözüne bir bant bağlayıp, küvözün içinde bekletiyorlar.tepesinde 3 tane florasan ışık. ama 3kere kan aldılardiye harap oldum ağlaya ağlaya
sarılık oranını 9.12ye kadar düşürdüler.şimdi babası ve anneannesiyle yandaki sağlık ocağına gittiler topuk kanı vermeye.ben dayanamıyorum diye beni götürmediler.ben de balkonda hem onları bekliyorum, hem de fırsat bulmuşken sizeyazıyorum. çünkü benim yaramaz hiç göğsümden ayrılmıyor, fırsatvermiyor.
1 haftadır gecede toplam 1,5-2 saat uyuyorum,göğüslerimin uçları kanıyor, çatladı ama inanın hiiiiç umrumda değil
aşık olmuş gibiyim. Allah hepinizesağlıklı bir şekildekucağınıza almayı nasip etsin.benimkiler geliyor,ben kaçtım,öptüm bye