- 24 Ocak 2012
- 99
- 0
- 44
-
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #30.541
inşallah bende temmuz annesiyim
canımcım hoşgeldin aramızakaç haftalık hamişsin kuzucuğunun cinsiyeti ne ?
bugün kontrolümüz vardı sancıılar daha 20lerde tık yok benim oğlandahayırlısıyla doğsaydı artık
doktor amcamıza gittik bugün...36+5 iz 2900 olmuşuz 3 haftadır 100 gr 100 gr alıyor delirtecek bu velet beni
o kadarda yiyorum ama yok baştan ilerde giden sıpam şimdi naz yapıyor
annesi bekliyor ya kilo aldımı diye yok banamısın demiyor
doğum için henüz bişi yok doktorum daha var doğuma dedi beklemedeyiz yani...
Merhaba güzel anneler. Oğlum dünyaya geldi ve şu anda yanı başımda uyuyor. Biraz erken geldi ama olsun tam istediğim gibi oldu:) doğum hikayemi daha sonra ayrıntılı bir şekilde yazarım. Ayrıca doğumu normal yaptım
ayyy maşallah gözün aydın güle güle büyüt bebişini kaç kilo doğdu canım...
canım yemenle içmenle bebeğinin kilo alımının hiç alakası yokmuş
bende kilo alamama gibi bi problem var doğuştan.Çok boğazlı olmama rağmen oğlum 2800 doğdu şimdi kızımda 2950 gr.
benki boğazına sahip çıkamayan biriyim herşeyimden kısarım belki ama boğazımda katiyen kısamam ona rağmen bebeklerim zayıf.Doktorum genetik dedi.
anne yada baba zayıf doğduysa bebekte zayıf doğar dedi.
mantıklıda geldi ben çok zayıf doğmuşum annem 26 senedir der sen doğunca baban tavuk getirdi tavuk senden ağırdı diye
ayyyy ne güzel herkesler doguruyor bir birr bende cuma dogurucam insallah prensesimi. bu arada dogumdan önce humana still tea kullanmaya baslasak işe yararmı acaba
canım hayırlı dogumlar dılerım hersey guzel olsunnn .. Epidural mı genel mi olacaksın sezeryanını ?? heyecanlı mısınKizlar hepinizin kandili mubarek olsun yarin saat onda sezeryanla oglusumu kucagima alacagim insalllaj hepinizden dua bekliorum en kisa zamanda durumu haberdar etmek icin doneceim size hepiniz allah a emenet olun.rabbim benim yardimcim olsun
epidural iğnesini hemen yapmıyorlar die biliorum canım. yani sen o ağrını, sancını çekiceksin biraz. tam doğum olacağı ve gerekli açıklık old. zaman yapıolar. yani sadece doğum anındaki acıyı hissetmiosun. eğer erken yaparlarsa sana o iğneyi uyuştuğun ve hissetmediğin için ıkınamıosun ve bu da doğumu haliyle uzatıyor... hatta kimilerini apar topar sezeryana almak zorunda da kalıyorlarmış... benim bildiğim bu şekilde...
Merhaba güzel anneler. Oğlum dünyaya geldi ve şu anda yanı başımda uyuyor. Biraz erken geldi ama olsun tam istediğim gibi oldu:) doğum hikayemi daha sonra ayrıntılı bir şekilde yazarım. Ayrıca doğumu normal yaptım
Gözünaydın cnm inş sağlıkla sıhhatle büyütürsün yavrunu darısı bizlerin başına inş müsait zamanında doğum hikayeni bekliyoruz