2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar yaa aranızda devlet hastanesine gidipte sezaryen için gün alan oldumu?merak ediyorum benimde doğumum çok yakın olmasına rağmen gün alamadım neden ki:44:

doktor amcamıza gittik bugün...36+5 iz 2900 olmuşuz 3 haftadır 100 gr 100 gr alıyor delirtecek bu velet beni :KK1:
o kadarda yiyorum ama yok baştan ilerde giden sıpam şimdi naz yapıyor
annesi bekliyor ya kilo aldımı diye yok banamısın demiyor
doğum için henüz bişi yok doktorum daha var doğuma dedi beklemedeyiz yani...

canım yemenle içmenle bebeğinin kilo alımının hiç alakası yokmuş
bende kilo alamama gibi bi problem var doğuştan.Çok boğazlı olmama rağmen oğlum 2800 doğdu şimdi kızımda 2950 gr.
benki boğazına sahip çıkamayan biriyim herşeyimden kısarım belki ama boğazımda katiyen kısamam ona rağmen bebeklerim zayıf.Doktorum genetik dedi.
anne yada baba zayıf doğduysa bebekte zayıf doğar dedi.
mantıklıda geldi ben çok zayıf doğmuşum annem 26 senedir der sen doğunca baban tavuk getirdi tavuk senden ağırdı diye :KK1:

Merhaba güzel anneler. Oğlum dünyaya geldi ve şu anda yanı başımda uyuyor :KK70: . Biraz erken geldi ama olsun tam istediğim gibi oldu:) doğum hikayemi daha sonra ayrıntılı bir şekilde yazarım. Ayrıca doğumu normal yaptım :KK70:

Merhaba güzel anneler. Oğlum dünyaya geldi ve şu anda yanı başımda uyuyor :KK70: . Biraz erken geldi ama olsun tam istediğim gibi oldu:) doğum hikayemi daha sonra ayrıntılı bir şekilde yazarım. Ayrıca doğumu normal yaptım :KK70:

ayyy maşallah gözün aydın güle güle büyüt bebişini kaç kilo doğdu canım...:KK16:

ayyy maşallah gözün aydın güle güle büyüt bebişini kaç kilo doğdu canım...:KK16:

Canım dün saat 3 te dünyaya geldi. 3230 gr 52 cm olarak dünyaya geldi. Bugünde sabah saat 11 de evimizde idik. Rabbim sizlere de hayırlısı ile bebişlerinizi kucağınıza almanızı nasip etsin... Hepinizin berat kandili mübarek olsun.

canım yemenle içmenle bebeğinin kilo alımının hiç alakası yokmuş
bende kilo alamama gibi bi problem var doğuştan.Çok boğazlı olmama rağmen oğlum 2800 doğdu şimdi kızımda 2950 gr.
benki boğazına sahip çıkamayan biriyim herşeyimden kısarım belki ama boğazımda katiyen kısamam ona rağmen bebeklerim zayıf.Doktorum genetik dedi.
anne yada baba zayıf doğduysa bebekte zayıf doğar dedi.
mantıklıda geldi ben çok zayıf doğmuşum annem 26 senedir der sen doğunca baban tavuk getirdi tavuk senden ağırdı diye :KK1:

:KK1: :KK1: ay o da güzelmiş,tavuk senden ağır ha :KK1:
canım bizimki önden önden gidiyordu hep haftada 250 300 gr alıyordu son zamanlarda
ama son 2 haftadır hep 100 er gr almış...bende doktoruma dedim neden böyle oluyor diye
Bizimde babamız küçük doğmuş,doktorumuz genetik bu işler yukarıdakinin işine ne sen karış ne ben dedi :KK34:

ayyyy ne güzel herkesler doguruyor bir birr bende cuma dogurucam insallah prensesimi. bu arada dogumdan önce humana still tea kullanmaya baslasak işe yararmı acaba

eğer normal doğum yapacaksan inan öncesinden kullanmana gerek yok normal doğumda hemen sütün geliyor test ettim onayladım ama sezeryan konusunda kozmetiğin eline su dökemem :KK1:

Kizlar hepinizin kandili mubarek olsun yarin saat onda sezeryanla oglusumu kucagima alacagim insalllaj hepinizden dua bekliorum en kisa zamanda durumu haberdar etmek icin doneceim size hepiniz allah a emenet olun.rabbim benim yardimcim olsun

Kizlar hepinizin kandili mubarek olsun yarin saat onda sezeryanla oglusumu kucagima alacagim insalllaj hepinizden dua bekliorum en kisa zamanda durumu haberdar etmek icin doneceim size hepiniz allah a emenet olun.rabbim benim yardimcim olsun
canım hayırlı dogumlar dılerım hersey guzel olsunnn .. Epidural mı genel mi olacaksın sezeryanını ?? heyecanlı mısın :KK1:

epidural iğnesini hemen yapmıyorlar die biliorum canım. yani sen o ağrını, sancını çekiceksin biraz. tam doğum olacağı ve gerekli açıklık old. zaman yapıolar. yani sadece doğum anındaki acıyı hissetmiosun. eğer erken yaparlarsa sana o iğneyi uyuştuğun ve hissetmediğin için ıkınamıosun ve bu da doğumu haliyle uzatıyor... hatta kimilerini apar topar sezeryana almak zorunda da kalıyorlarmış... benim bildiğim bu şekilde...

tam doğum olacagı zaman takmıyorlar canım.acıklık 4 cm e ulasınca takılıyor.zaten sancılar 4 cm den sonra çoğalıyor.

Gözünaydın cnm inş sağlıkla sıhhatle büyütürsün yavrunu darısı bizlerin başına inş müsait zamanında doğum hikayeni bekliyoruz

Kızlar bu saatte kalabalık olmanıza çok sevindim,çünkü size bi sorum olacak,biraz doğum tedirginliği başladı...Bana yardımcı olun lütfen...
Doğumlar başlamış ne güzel çok sevindim,Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin kızlar...Ben bugün 5 temmuz itibariyle 39+5 teyiz 40. haftamız dolmak üzere, 2 gün önce pazartesi günü doktorumuza muayene olduk bebişim 4 kilo 43 gr dı,maşallah kızıma,doktorum bu arada normal doğum yanlısı,bende korkuyorum tombiş olduğu için normal olmasından,sonra çatı muayenesini sordum bebek pelviz kemiğine tam yerleşmiş o yüzden çatı muayenesi şimdi yapmaya gerek yok dedi,pazartesiye kadar bekleyelim dedi,ben de sezeryan mı olsa diye endişe etmeye başladım...Üstelik pazartesi günü 9 ay 12 günlük oluyoruz,bu cumartesi günümüz doluyo,bi de üstüne üstlük bebeğim tombiş olunca pazartesiye kadar beklesem bebek 4.5 - 5 kiloya yakın olacak dedim doktora o zaman yine sezeryan olacak dedim,doktorum korkma dedi kilolu bebek de normal doğar dedi,ama ben çok tedirginim...Aslında doktoruma çok güveniyorum ama yine de aklımda kalmasın diye bugün bi başka doktora daha gittim,o da 4.100 gr dedi iri bi bebek maşallah dedi,ben de normal olabilir mi dedim alttan bakmam lazım dedi,bende suyum gelir belki diye izin vermedim sen bilirsin dedi doktor da ama en azından kızımın tombişliği onaylanmış oldu...Şimdi sezeryan olmaya karar verdim gibi ama yine de karar veremiyorum,günümün geçmesini de istemiyorum...Bi de bu arada bu güne kadar hiç çatı muayenesi olmadım yani normal doğuma vücudum uygun mu değil mi bilmiyorum hala, onun da endişesi var üzerimde...İşte böyle kızlar şimdiki düşüncem yarın doktoruma tekrar gidip cumartesiye sezeryan tarihi almak,sizin de düşüncenizi almak istiyorumi lütfen yardım edin kızlar fikir verin bana....

ahhh kızlar ahhh cok zormus annelik..
bunu daha doğuramamış 40+4 deki biri olarak söylüyorum :)
hiç açılmam yok.. kendi sancılarım war ama nst de cıkmıyo. resmen kısır döngü yasıyodum 2 haftadır.. en son doktorumuz cuma günü sabah 9 da yatış werdi.. suni sancıyla başliycaz bakalım.. insallah normal yollarla gelir benim inatcı oğlum..
bi doğsun kıç baş kalmıycak ısırılmaktan..
bakmayın aslında cok stresli we sinirliyim..
karnım son 3 gündür öyle bi çatlamışkii ölüyorum acısından.. alt tarafı cok fena. sanırım gittikçe aşağıya iniyo bu sıpa mahwetmiş karnımı :KK14: lierac felan hikaye.. olucaksa oluyo kendimden biliyorum yapmadığım sey kalmadı..
sıcaklardan we ağırlıktan sanırım wücudum hep isilik olmus kıpkırmızı kabardı kaşınıyo :KK43:
kiii 11 kilo aldım ona rağmen bu kadar catlak inanamıyorum :KK53: çatlağı gectim acısı cok fena dindiremiyorum :KK14:
Hayırlısıyla cuma günü bi alsaydım bebeğimi kucagıma insallah..
coğu arkadas doğurmus bebekleriyle uğraşırken biz böyle elimiz böğğrümüzde bekliyoruzzzz :KK47:
hepinizin dualarına sığınıyorum.. Rabbim size de kolaylıklar wersin insallah.. hepimiz bi awazda kurtulalım :KK19:

X