2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah kızlar,az önce kız kardeşimle telefonda konusuyorum,ay olayı dramatıze etmıyım dıyorum.hakkını helal et falan dedım.sankı cepheye gıdıyorum.altı ustu dogum dımı.ama olmuyor ya yaşlar gozumden akıyor

Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin.. Daha doğrusu kızın geldi..
:KK1: bendece dramatize falan etme eminin ailende herkesi bir heyecan sarmıştır..:21: 42. haftaya kadar bekleyip gelmeyen küçük prensesi herkes çok merak ediyordur.. özelliklede sen ve eşin..:KK16: ben bile merak ettim kızını..:KK51:

Bence hic girme duygusal dusuncelere. Sadece bebegini ve kavusacagini dusun.. Ay supper ya:)) darisi basimiza

:)) senın de az kaldı alya,peşimden geliyosun,inşallah sen de sağlıkla alırsın kucağına bebeğini canım

selam temmuz anneleri :) doğumlar başlamış Allah sağlıkla bebişlerinize kavuşmayı nasip etsin inş.

Bizde 50 gün sonra bebişimize kavuşuyoruz inş. :) yarın evimize getiricez :) mutluluktan havalara uçuyorum Allah kimseyi evladından ayrı bırakmısın
canım okadar sevındım kı,geçen gun aklıma dustu dusunup duruyodum naaptı acaba dıye,nickini de hatırlayamadım özür.valla cok sevındım.ilk ve son ayrılışınız olsun.bi daha ayrılmayın hıc

Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin.. Daha doğrusu kızın geldi..
:KK1: bendece dramatize falan etme eminin ailende herkesi bir heyecan sarmıştır..:21: 42. haftaya kadar bekleyip gelmeyen küçük prensesi herkes çok merak ediyordur.. özelliklede sen ve eşin..:KK16: ben bile merak ettim kızını..:KK51:

evet canım cok merak edıyorum,nasıl bı sey neye benzıcek,kıme benzıcek,ses tonu nasıl,benı ılk gordugunde nasıl tepki verecek,her seyını merak edıyorum ıste:))

selam kızlarrrrrrrr bugun hastaneye gittim perşembeye kontrol verdi
doktorumu seçtim sonunda harika çok ilgili adam aslında kadın istediğimden gitmiyordum :KK9:

36+5 36+2 felan hamilesin dedi temmuz sonlarına doğru doğurursun dedi
nstdede sancım çıktı kağıt bayağı yukarı aşağıydı ooo iyi iyi diyor perşembe gel diyor :KK9:
kilosu 3,066 ve 49 cm olmuş kızım :KK16::KK16::KK16::KK16:

not ciğeri kalbi herşeyi tammlanmışşşşşşş doğuma hazır bebişin dedi :KK16::KK16:

bide kızımı renkli gösterdi kuzuumm canımın içiiii :KK16::KK16:

inşallah kızlar,az önce kız kardeşimle telefonda konusuyorum,ay olayı dramatıze etmıyım dıyorum.hakkını helal et falan dedım.sankı cepheye gıdıyorum.altı ustu dogum dımı.ama olmuyor ya yaşlar gozumden akıyor

kıyamam canımmmm yaaaa sanırım şuan içinde olduğun psikolojiyi anlıyorum benim doğumuma 15 gün olmasına rağmen ben bile zaman zaman eşime bana doğumda bişey olursa kızımı anneme ver annem baksın başkasına emanet etme sakın diye tembih ediyorum :KK14: rabbimin izni ile sağ salim sağlıkla alacaksın kuzucuğunu kucağına o anda aklına gelirmiyiz bilemiyorum ama bizlerede dua eder misin ?? tabi ki kendini ii hissettiğin anda doğum hikayeni bekliyoruz :emir_bebek:

bu arada destyyyyy cenaaa alyaa libyana doğurmadınızmı hala :KK50:

destyyyyy canım yarın sezeryanmı olcaksın okuduklarım doğrumu hayırlı doğumlar bizide unutma inşallah
çok kolay ve güzel bir doğumun olur :KK16:

kıyamam canımmmm yaaaa sanırım şuan içinde olduğun psikolojiyi anlıyorum benim doğumuma 15 gün olmasına rağmen ben bile zaman zaman eşime bana doğumda bişey olursa kızımı anneme ver annem baksın başkasına emanet etme sakın diye tembih ediyorum :KK14: rabbimin izni ile sağ salim sağlıkla alacaksın kuzucuğunu kucağına o anda aklına gelirmiyiz bilemiyorum ama bizlerede dua eder misin ?? tabi ki kendini ii hissettiğin anda doğum hikayeni bekliyoruz :emir_bebek:

evet aklıma gelıyor öyle saçma seyler.rabbımin işine karısılmaz ama alacaksa ıkımızı bırden alsın.neyse boyle kotu seyler dusunmeyelım.dualarım yarın hepiniz ıcın olacak canım:)

destyyyyy canım yarın sezeryanmı olcaksın okuduklarım doğrumu hayırlı doğumlar bizide unutma inşallah

yarın bol bol dua edıcem hepınız ıcın.fırt dıye dogurun inşallah:)

alt komşumun ablası ile aynıydı haftalarımız bugün doğurmuş :21: ben de doğurur muyum acaba artık?? :KK53: :KK53: :KK53: rabbim hayırlı vakitlerde kurtarsın inşallah, artık çok zorluyor wallahi, bi de evde misafir.. ölcem stresten

yaaa bu kurabiyeler şişti kabardı, kurabiyeyi kestiğim aynı kalıpla şeker hamurunu da kestm kucucuk kaldı, tam kapatmadı kurabyeyi pifff :KK53:
cnm yaaa ben tarifteki kurabiyeyi yapmadım biraz daha sert bi kuarabiye yaptım ve içine kabartma tozu koymadım senin dediğin tehlikeyi düşünerek ve tam denk geldi...
ne yaptın halledebildinmi?
biraz ufak ta kalsalar bişey olmaz model olur...
çok zahmetli bi iş hamile hamile gerçekten üzüldüm...
tek mi yapmıştın?

selam temmuz anneleri :) doğumlar başlamış Allah sağlıkla bebişlerinize kavuşmayı nasip etsin inş.

Bizde 50 gün sonra bebişimize kavuşuyoruz inş. :) yarın evimize getiricez :) mutluluktan havalara uçuyorum Allah kimseyi evladından ayrı bırakmısın

amin cnm ALLAH KAVUŞTURSUN SEN BU GECE UYUYAMAZSINDA...
NASIL BEBEĞİN KAÇ KİLO OLDU...
DOĞUM HİKAYENİ BİZİM TOPİĞEDE EKLE Bİ ARA...
KAÇ HAFTA LIKDIN DOĞUM YAPTIĞINDA ,ŞİMDİ KAÇ HAFTALIK OLDU?
KİLOSU NE KADAR?
RABBİM KİMSEYE YAŞATMASIN ÇOK ZOR Bİ SÜREÇ ...

selam kızlarrrrrrrr bugun hastaneye gittim perşembeye kontrol verdi
doktorumu seçtim sonunda harika çok ilgili adam aslında kadın istediğimden gitmiyordum :KK9:

36+5 36+2 felan hamilesin dedi temmuz sonlarına doğru doğurursun dedi
nstdede sancım çıktı kağıt bayağı yukarı aşağıydı ooo iyi iyi diyor perşembe gel diyor :KK9:
kilosu 3,066 ve 49 cm olmuş kızım :KK16::KK16::KK16::KK16:

Oh ohh kizinin kilosu boyu da iyi masallah. Sevindim bugun butun soru isaretlerini gidermissin. Bi dogum kalmis insallah:p

Valla bende tik yok. Bugun dogurcam diye konsantre oldum yalandan paikolojik sancilar cekiyorum galiba:))

eğer normal doğum düşünüyorsan çok kilo almaması senin için daha iyi olur diye düşünüyorum.. Yeterki sağlıklı doğsun..
:KK34: benim kızımda çıtı pıtı birşey olacak heralde..:KK1:
Evet canım doktorumuz da rahat doğurursun böyle olursa dedi tabi önemli olan sağlığı sadece şu son 2 haftada yavaşladı kilo alımı ona takildim ama çok şükür herşeyimiz iyi, çok hareketli belkide ondan almıyor:)

ay cok heycanlıyım,yarın öyle ya da boyle bebeğime kavuşacağım,evde duramıyorum hop oturup hop kalkıyorum heyecandan,değişik duygular ıcındeyım

Canım gözün aydın neredeyse bütün temmuzcular senin prensesi bekliyorduk:) hayırlısı ile gelsin inşallah

Bel ağrısı yaşayanınız var mı oturup kalkarken zorlanan ama özellikle geceleri yatarken cok agrıyor ya normalmi acaba

Bugün belim kopuyor benimde gece uykumdan uyandım ağrısıyla hem belim hem sırtımın ortası çok fena

bel ağrısı yaşayanınız var mı oturup kalkarken zorlanan ama özellikle geceleri yatarken cok agrıyor ya normalmi acaba

cnımmm benim belim değil ama 2 gündür kasıklarım ağrıyor regl ağrısı gibi yaaaa :KK19: Bide nezlem hala geçmedi bu hafta hiç ii besleyemedim kızımı canım hiç bişey istemiyor ağzım burnum akıyor hiç bişey yapmamama rağmen yorgun hissediyorum kendimi :KK5:

eğer normal doğum düşünüyorsan çok kilo almaması senin için daha iyi olur diye düşünüyorum.. Yeterki sağlıklı doğsun..
:KK34: benim kızımda çıtı pıtı birşey olacak heralde..:KK1:
Evet canım doktorumuz da rahat doğurursun böyle olursa dedi tabi önemli olan sağlığı sadece şu son 2 haftada yavaşladı kilo alımı ona takildim ama çok şükür herşeyimiz iyi, çok hareketli belkide ondan almıyor:)

ay cok heycanlıyım,yarın öyle ya da boyle bebeğime kavuşacağım,evde duramıyorum hop oturup hop kalkıyorum heyecandan,değişik duygular ıcındeyım

Canım gözün aydın neredeyse bütün temmuzcular senin prensesi bekliyorduk:) hayırlısı ile gelsin inşallah

Bel ağrısı yaşayanınız var mı oturup kalkarken zorlanan ama özellikle geceleri yatarken cok agrıyor ya normalmi acaba

Bugün belim kopuyor benimde gece uykumdan uyandım ağrısıyla hem belim hem sırtımın ortası çok fena

off aynen yaa gece sırf bel agrısından uyuyamadım ya bole sanki hani cıtlatsan geçecek gibi degişik bişey. ama yatakta yatırmıyor ayaktada durdurmuyor sadece oturuyorum oturuncada göbegimden oturamıyorum off off

cnımmm benim belim değil ama 2 gündür kasıklarım ağrıyor regl ağrısı gibi yaaaa :KK19: Bide nezlem hala geçmedi bu hafta hiç ii besleyemedim kızımı canım hiç bişey istemiyor ağzım burnum akıyor hiç bişey yapmamama rağmen yorgun hissediyorum kendimi :KK5:

ayy sen daha iyileşmedinmi bi an önce toparla sezeryan olursan öksürmemen hapsurmaman gerek can acıtıyomuş. ıhlamur falan iç biliyorum bu sıcakta cok sacma gelıyor ama :44:
regl agrısı gibi agrı bendede oluyor ama cok siddetli degil. sol bacagımın ve belimin agrısı beni bitirdi gerçekten. :KK50:

Arkadaşlar zaten biçoğunuz araştırmışsınızdır çoktan meryem suresi inşirah suresi yasin gibi sureleri okumanın çok iyi olduğunu ama ben son zamanlarda bu abese suresi ile ilgili de çok duydum kendim okudum ve paylaşmak istedim inşallah hepimiz çok rahatça gerçekleştiririz doğumlarımızı...

.Doğumdan önce Abese 19. ve 20. ayetleri üç hurmaya okuyun birini doğumdan önce birini doğumdan sonra yiyin üçüncüyüde bebeğe
.Doğumda önce Abese 19. ve 20. ayetler kendisi bir kere yazıp bir suya konur ve her sancıda içilir.

X