- 18 Kasım 2011
- 1.213
- 17
-
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #30.501
zaten 38. Haftayı tamamlayınca alınıyor normalde güzelcim biliosun. Bende 38. Haftayı doldurmuş oluorum, çok normal... Aslında 39. Da alıcaktı öyle demişti baktı bebek 3 kilonun üstünde olucak gerek yok o kadar kalmasına dedi... Seninki ne kadardı ki?? Sen benden önde old. Göre senin bebeğinin benden büyük olması gerekir...
1 dakika bile beklemeyi sevmeyen biri olarak ,beklemek sıkıntı verio...:)evet canım öyle olucak artık ne yapalım bekleyip görücez... Heyecanlı bir bekleyiş :)
kolay gelsin canım:) benim bugün yemek derdim yok çok şükür kayınvalidemler geldi onlar yemeğe çağırdı birazdan oraya gidicez:))
yemek yapıyorum ama onlineyım haberiniz olsunnnnnn
cnm 3300 dü en son gittiğimde..
Yarın gelince yazarım kaç olmuş...
Ama ben ultrason verilerine göre oğlumda 400 gr dan fazla oynamıştı, o yüzden çok ihtimal vermiyrum dediği kiloda doğsun...
1 dakika bile beklemeyi sevmeyen biri olarak ,beklemek sıkıntı verio...:)
senin bebiş ne kadardı cnm?
hahaha:)) doktorun en iyisini bilir canımcım.. dur ben bi eşime soriimm sonuçta o da cerrah yapıolar hastalara duymuştum. farkını bi anlatıversin. sana da söylerim şeker:)) gerçi ben bi kere sormuştum sanırsam epiduralin daha ii olduğunu ağrı seti takıldığını ve ağrın oldukça ordan ağrı kesici verdiklerini ve böylelikle acı duymadan o en sancılı dönemi atlattğını söylemişti...
hayırdır güzelim nie böyle bir dezenfekte olayına girdin sen :)))) valla bende arada ziyaretçi oluom takma ona o da kafayı yemiştir sıcaklardanD
ayyyy ne güzel herkesler doguruyor bir birr bende cuma dogurucam insallah prensesimi. bu arada dogumdan önce humana still tea kullanmaya baslasak işe yararmı acaba
ben hastane çantama koymuştum faydasınıda gördüm
ya canım sana zahmet eşine sorarmısın?? benim dr ilk doğum genel anestezi ile sezeryan olduğu için ikinciye epidural riskli olur dedi nedeni neymiş? insan muayene odasında ne soracağını şaşırıyor eve gelince aklım başıma geldi neden sormadım diye??
ayy belim çok ağrıyo...inş. bugün doğururummmmm
ay cok heycanlıyım,yarın öyle ya da boyle bebeğime kavuşacağım,evde duramıyorum hop oturup hop kalkıyorum heyecandan,değişik duygular ıcındeyım
ay cok heycanlıyım,yarın öyle ya da boyle bebeğime kavuşacağım,evde duramıyorum hop oturup hop kalkıyorum heyecandan,değişik duygular ıcındeyım
çok güzel, 9 aylık serüvenin artık sonuna gelmek
cnm biliyorsun asıl kandil gecesi bu gece gündüzü yarın gündüz..
yani mübarek günde kavuşacaksın bebeğine İNŞALLAH...
BOOL BOL DUA ET ,HEM KENDİNE HEM BİZE
ayy ne güzel canım benim senin adına çoooook sevindim tatlım.Yarın olmazsa çıkınca güzel haberlerini yaz...
ayyyy ne mutlu sana yyaaa bitiyor işte bak :)) heyecanını tahmin edebiliorum canıım çok bekledin sen bu anı :))) inş. herşey güzel geçer, rahat bir doğum olur hem senin hem bebeğin için.. saat kaçta giriceksin doğuma, belli mi?? merakla bekliyor olucaz:))
destiny cim inan bgn doktorumla konuşurken aklıma sen geldin bana sonuna kdr bekle falan demişti sen sabırla bebeğini son anına kdr bekledim şimdi doğumun şekli önemli değil artık mühim olan yarın bebeğinin mis kokusunu burnunda hissedicek olman senin adına inan çok seviniyorum ve en kısa zamanda hayırlı haberlerini bekliyoruz bu gece gerçekten ne güzel bir gece dualarını eder mis gibi bir uykuya dalarsın inş çok çook güzel bir duygu olmalı...
tmm canım eğer bu konuda bir fikri varsa mutlaka cevabını yazarım sana ama bana bile çok saçma geldi neden risk olsun ki allah allaahh???
canım benim sonunda kızına kavuşacaksın.. ne kadar güzel.. Rabbim hayırlısıyla kucağına alabilmeyi nasip etsin..Haberlerini bekliyoruz.. :) :)
Ay canim benim ya. Hadi bakalim insallah kavusursun artik bebegine.. Darisi bize. Kendini toparlayinca bizi de haberdar edersin artik
inşallah kızlar,az önce kız kardeşimle telefonda konusuyorum,ay olayı dramatıze etmıyım dıyorum.hakkını helal et falan dedım.sankı cepheye gıdıyorum.altı ustu dogum dımı.ama olmuyor ya yaşlar gozumden akıyor