2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sen veya babasi uzunsa kizinda uzun olabilir. benim kizim 56 cm 3750 dogdu. esimde uzun boylu bende oyle sayilirim, bu bebek nasil olacak merak ediyroum.

canım doğuma girmişsin.
inşallah bu saatlerde bebeğini kucağına almışsındır.
darısı başıma.
biz şimdilik normal bekliyoruz. senin kız olduğu için erken geldi sanırım.

Yarin sabah TR saati 11 25 de spinal anestezi ile dogum yapicam ama inanin cok korkuyorum. keske normal dogurabilseydim hersey nasip insaallah hayirli olúr saglicakla kavusurum kucuk pasama. bana dua edin, bende sizlere dua edicem. Allah kimseyi bu yolda birakmasin, sag salim kavustursun hepimizi yavrularimiza.

Toplam 28 kullanıcı konuyu okuyor. (13 üye ve 15 ziyaretçi)
Minita, gulumser987, Yaren, zeynep346161, burbur82, bademimm, great.turkish, ftsvrgn, Esmerr_, yusuf_defne, ecemcemcem, destiny555, lost81

Ne kadar kalabaligizzzz

Benim komsumun oglu 57 cm dogmustu
biz de 52 yi uzun sanıyoduk:)) o 56 -57 karında nereye sığar:)maşallah doğurana saygım sonsuz:)

canım allaha emanet ol.sorunsuz kolaycacık dogum olsun ınsallah.üzülme ben de sezeryan yoluna dogru gıdıyorum.41. haftadayım sırf bı sancı gelırmı dıye ınatla beklıyorum.ama yok.galıba perşembe gunu sezeryan olcam bende

Ne guzel kavusacaksin bebegine, hayirlisiyla kucagina alirsin insallah:) guzel haberlerini bekliyoruzz

Herkese merhaba dogum hikayemi paylaştım okumak isteyenler olursa Temmuz anneleri dogum hikayeleri konusunda umarım herkes iyidir çok öpüyorum her birinizi ve bebeciklerinizi

ya bebeğim bılıyorsan bana spinalle epiduralın arasındaki farkı anlatsana bende epidural olcam da.. hayırlı dogumlarrrrrr
Toplam 28 kullanıcı konuyu okuyor. (13 üye ve 15 ziyaretçi)
Minita, gulumser987, Yaren, zeynep346161, burbur82, bademimm, great.turkish, ftsvrgn, Esmerr_, yusuf_defne, ecemcemcem, destiny555, lost81

Ne kadar kalabaligizzzz
bebeğim naber nasılsın?? varmı senınde karın sertlesmelerin?

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr benim karnım acıyoo yaaaa

kıyamam sana.. benimde karnımdan kasıklarıma doğru bir ağrı var.. seninde öylemi?

Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin canım..

kıyamam sana.. benimde karnımdan kasıklarıma doğru bir ağrı var.. seninde öylemi?

Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin canım..
evet hayatım ya anneme dyorum anne karnım agrıyor ıshal olmusum gıbı kasıklarıma iniyor agrı idem bulanıyor dıyorum dıyor kı psıkolojık bende kendımden kıllanmaya basladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…