- 17 Mart 2012
- 367
- 0
-
- Konu Sahibi yellowdaisyy
- #30.281
slm kızlar bugün size davetsiz misafir getirdim kızımı.1 temmuzda doğumum gerçekleşti.erken oldu ama maş. kızım çok sağlıklı 3600 kg ve 50 cm de boyumuz var
slm kızlar bugün size davetsiz misafir getirdim kızımı.1 temmuzda doğumum gerçekleşti.erken oldu ama maş. kızım çok sağlıklı 3600 kg ve 50 cm de boyumuz var
sabah doktorumla randevum vardı.
geçenlerde doktorum izinli olduğu için başka bir doktora gitmiştim ve bebeğin zayıf diye moralimi bozmuştukendi doktoruma bunu izah ettim ve 2915 gr ve 50-51 cm arası boyu dedi kız bebek olmasına rağmen boyu çok uzun dedi kaldıki daha 38 haftalığım
kilosu gayet iyi dedi zaten oğlumu 2810 doğurmuştum şimdi bu bana obezite gibi gelicek
doğana kadar 3000 kiloyu geçer dedi
nst de de fazla sancım çıkmadı cumartesi tekrar çağırdı ama gitmeyi düşünmüyorum
40. haftaya kadar bekleyelim eğer doğurmazsan bakarım açılman varsa suni sancı veririm yoksa sezeryana alırım dedi 41 haftayı bekleyip bebeği riske atmayalım dedi
Ama benim ikinci doğumum olacağı için suni sancıyla doğurursun dediikimizinde hakkında hayırlısı olsun
Sen veya babasi uzunsa kizinda uzun olabilir. benim kizim 56 cm 3750 dogdu. esimde uzun boylu bende oyle sayilirim, bu bebek nasil olacak merak ediyroum.
canım doğuma girmişsin.iyi geceler kızlar
akşam 11 de birden sık sık giren sancılrım olmaya başladı. belime ve karnıma ağrı giriyordu. karnım ishal olmuş gibi oluyordu. ve de karnım semsert olmuştu. hala devam ediyor ama sıklığı azaldı. panik oldum uyuyamadım. bu bebek salıyı beklemeyecek galiba. ama kasıklarım falan ağrımıyor ve de adet sancısı gibi değil. bebek yan duruşta ondanmı kasıklarıma ağrı vurmuyor acaba ilgisi varmı yoksa ciddi sancılar değil mi. sabah NST ye gideyim sonra duruma göre dr u arayım diye düşünüorum.
maşallah
56 yı da hiç duymamıştım
Sen veya babasi uzunsa kizinda uzun olabilir. benim kizim 56 cm 3750 dogdu. esimde uzun boylu bende oyle sayilirim, bu bebek nasil olacak merak ediyroum.
biz de 52 yi uzun sanıyoduk:)) o 56 -57 karında nereye sığar:)maşallah doğurana saygım sonsuz:)Benim komsumun oglu 57 cm dogmustu
Yarin sabah TR saati 11 25 de spinal anestezi ile dogum yapicam ama inanin cok korkuyorum. keske normal dogurabilseydimhersey nasip insaallah hayirli olúr saglicakla kavusurum kucuk pasama. bana dua edin, bende sizlere dua edicem. Allah kimseyi bu yolda birakmasin, sag salim kavustursun hepimizi yavrularimiza.
Yarin sabah TR saati 11 25 de spinal anestezi ile dogum yapicam ama inanin cok korkuyorum. keske normal dogurabilseydimhersey nasip insaallah hayirli olúr saglicakla kavusurum kucuk pasama. bana dua edin, bende sizlere dua edicem. Allah kimseyi bu yolda birakmasin, sag salim kavustursun hepimizi yavrularimiza.
ya bebeğim bılıyorsan bana spinalle epiduralın arasındaki farkı anlatsanaYarin sabah TR saati 11 25 de spinal anestezi ile dogum yapicam ama inanin cok korkuyorum. keske normal dogurabilseydimhersey nasip insaallah hayirli olúr saglicakla kavusurum kucuk pasama. bana dua edin, bende sizlere dua edicem. Allah kimseyi bu yolda birakmasin, sag salim kavustursun hepimizi yavrularimiza.
bebeğim naber nasılsın?? varmı senınde karın sertlesmelerin?Toplam 28 kullanıcı konuyu okuyor. (13 üye ve 15 ziyaretçi)
Minita, gulumser987, Yaren, zeynep346161, burbur82, bademimm, great.turkish, ftsvrgn, Esmerr_, yusuf_defne, ecemcemcem, destiny555, lost81
Ne kadar kalabaligizzzz
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr benim karnım acıyoo yaaaa
evet hayatım ya anneme dyorum anne karnım agrıyor ıshal olmusum gıbı kasıklarıma iniyor agrı idem bulanıyor dıyorum dıyor kı psıkolojık
kıyamam sana.. benimde karnımdan kasıklarıma doğru bir ağrı var.. seninde öylemi?
Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin canım..